Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αντε να βαλω καμια τουφεκια γιατι μια βδομαδα χωρις αμαξι βαρεσα μπιελα, ολες ειναι 61 μετρα με kicks xfull ωρα 12 και 31 βαθμους
Percorso no5
oi3ZBZK.jpg

Lambro feltro 34gr no5
wEWUYT0.jpg

Percorso no6 απλα κορυφη για μενα
4555R9l.jpg
Μπράβο Αλέξη εκπληκτικές τουφεκιέςειδικά το nsi percorso n6.Κορυφαίος συνδυασμός όπλου τσοκ & φυσιγγίου.

Αντε να βαλω καμια τουφεκια γιατι μια βδομαδα χωρις αμαξι βαρεσα μπιελα, ολες ειναι 61 μετρα με kicks xfull ωρα 12 και 31 βαθμους
Percorso no5
oi3ZBZK.jpg

Lambro feltro 34gr no5
wEWUYT0.jpg

Percorso no6 απλα κορυφη για μενα
4555R9l.jpg
Και μετα εμεις σαν ιδιογομωτες περνουμε tecna περνουμε ηλικα ....και αυτο του percoso δεν το βγαζουμε .....

Γιατι αραγε......!!!!

Και μετα εμεις σαν ιδιογομωτες περνουμε tecna περνουμε ηλικα ....και αυτο του percoso δεν το βγαζουμε .....

Γιατι αραγε......!!!!
12/68.5 688 ΤΕCNA NUOVA 1.95 X36.5 LB6 +DIANA KAL 20 12MM N.5 ελληνικό 6* κλείσιμο απο 57.00 μέχρι 57.40 ανάλογα πάχους κάλυκα .Ίδιες επιδόσεις ακριβώς.
υ.γ Δέν το γράφω για να πουλήσω ....πνεύμα αλλά για να κρατήσω ένα επίπεδο σεβασμού πρός τον άγνωστο που διαβάζει αυτό το forum ....

Last edited:
Επειδη πιστευα οτι μου εφυγε η τουφεκια με το percorso no5 εριξα αλλη μια σημερα στα 61 μετρα και ειναι πολυ καλυτερη
rcUZABt.jpg

Και μια για τους γουρουναδες μας FEDERAL POWER SHOK Magnum 00 Buck 15βολο. Η δοκιμη εγινε στα 81 μετρα γιατι ειχα δει ενα τυπο στο youtube που τα εριχνε με μια 870 και kicks full στα 73 μετρα και ελεγε οτι αυτα που ηταν κεντρο θα κραταγανε συγκεντρωση μεχρι τα 100 μετρα.
YB3m8GJ.jpg

Στα 80 μετρα το 15βολο ουτε το δερμα δεν περνα απο το γουρουνι μονο αν το παρει κανενα κεφαλι σε πολυ μαλακο σημειο
Και πολλά μέτρα ειπες μετα τα 40 μέτρα αν ειναι και κανένα θηρίο της αποκαλύψεως θα νομίζει ότι του ρίχνεις με αεροβόλο!!

Στα 80 μετρα το 15βολο ουτε το δερμα δεν περνα απο το γουρουνι μονο αν το παρει κανενα κεφαλι σε πολυ μαλακο σημειο

Και πολλά μέτρα ειπες μετα τα 40 μέτρα αν ειναι και κανένα θηρίο της αποκαλύψεως θα νομίζει ότι του ρίχνεις με αεροβόλο!!
Ε καλα μη βαρατε, ηθελα να δω αν κρατανε συγκεντρωση τοσο μακρια η ηταν μουφα το βιντεακι, για ελαφια προοριζοταν το τεστ που εκανε ο τυπος. Δεν εχω εμπειριες στο γουρουνι γιατι δεν παω, αλλα τα συγκεκριμενα 15βολα χρειαζονται πιστευω και για αλλα τριχωτα....well done.

12/68.5 688 ΤΕCNA NUOVA 1.95 X36.5 LB6 +DIANA KAL 20 12MM N.5 ελληνικό 6* κλείσιμο απο 57.00 μέχρι 57.40 ανάλογα πάχους κάλυκα .Ίδιες επιδόσεις ακριβώς.
υ.γ Δέν το γράφω για να πουλήσω ....πνεύμα αλλά για να κρατήσω ένα επίπεδο σεβασμού πρός τον άγνωστο που διαβάζει αυτό το forum ....

Λαμπη ο lb6 ελλινηκος η ιταλικος και κομενος χαραγμενος η αχαραχτος...???

Και αν ειναι με τα δικα μας 9/0 που αυτο υποψιαζωμε ......ουτε το αυτι δεν θα του τρυπησει.........
360 μ/ ς ειναι αυτα....

Επειδη πιστευα οτι μου εφυγε η τουφεκια με το percorso no5 εριξα αλλη μια σημερα στα 61 μετρα και ειναι πολυ καλυτερη
rcUZABt.jpg

Και μια για τους γουρουναδες μας FEDERAL POWER SHOK Magnum 00 Buck 15βολο. Η δοκιμη εγινε στα 81 μετρα γιατι ειχα δει ενα τυπο στο youtube που τα εριχνε με μια 870 και kicks full στα 73 μετρα και ελεγε οτι αυτα που ηταν κεντρο θα κραταγανε συγκεντρωση μεχρι τα 100 μετρα.
YB3m8GJ.jpg
Αλεξ το χαρτονι ποσο ηταν???

Και αν ειναι με τα δικα μας 9/0 που αυτο υποψιαζωμε ......ουτε το αυτι δεν θα του τρυπησει.........
360 μ/ ς ειναι αυτα....
8.38 ειναι τα βολια Μιχαλαρα και οπως ειπα και πιο πανω μπορει να χρειαστουν αλλου, σε κανενα λυκοτσακαλο πχ...
Αλεξ το χαρτονι ποσο ηταν???
Τα χαρτονια σε ολες τις τουφεκιες ειναι 1×1.1 και πες μου τη γνωμη σου, να φορτωσω percorso no6 η no5? Γιατι αν μετρησα καλα καμια 20αρια σκαγια διαφορα εχουν οι τουφεκιες

Δεν ειναι αποτυπωμενα ολα τα σκαγια Αλεξ.
Δεν μπορεις να ξερεις αν εχεις παρει το περισσοτερο που μπορουσες...;)
Αμα σου πω οτι δεν το επιασα τι θα μου πεις;;; επρεπε να δοκιμασω εννοεις σε λιγοτερα μετρα για να βγαλω συμπερασμα?

Τα 5αρια φιλε αλεξ ειναι οτι πρεπει για φασσες σε μακρινες αποστασης.
Αν τουφεκισης φασσα με 5αρι σε μακρινη αποσταση θα δεις τι διαφορα σε σχεση με το 6.
Εγω δουλευω πιο πολυ το 5αρι γιατι σε μακρινες βολες δεν παιζεται... παιρνεις πουλια σε φοβερες αποστασης,
καμια σχεση με το 6αρι.

Status
Not open for further replies.
Back