Μολις κανει το δοκιμες πες μου να ανεβασω μια εγω με 2* στα 60Η Lambro ανακοίνωσε στο Fb ότι σε λίγες μέρες θα δημοσιεύσει βίντεο δοκιμών με τα βαριά της φυσίγγια στα 40 και 50 μέτρα.
Αναμένω με ενδιαφέρον!
Γι' αυτό φίλε μου, μην το πουλήσεις το ιμιτασιονσκι σουΜολις κανει το δοκιμες πες μου να ανεβασω μια εγω με 2* στα 60
Δικιο εχεις φιλε, αλλα για να τα δουμε αυτα χρειαζεται ναι μεν φρενατο αλλα κλειστο τσοκ.παρατηρώ πώς μας έχουν κάνει πολύ αυστηρούς και απόλυτους τα φρενάτα και περιμένουμε πάντα μα πάντα να δούμε κατανομές αλατιέρα στην χειρότερη και στην καλύτερη να έχει παρεί και σηκώσει και τον πίνακα μαζί,,,,αμ δε !
Με δικο σου φυσιγγι φιλε δεν ειναι δικαιος ο αγωνας...εχω ριξει κι εγω 34γρ που μου εδωσε ενας φιλος με μπαφερ και εμεινα με το στομα ανοιχτο και απο συγκεντρωση και απο διατρηση, ειναι αλλο εργο τα αλευριαΜολις κανει το δοκιμες πες μου να ανεβασω μια εγω με 2* στα 60
Δεν εχεις φοβο εσυ, εχεις αποθεμα...Α ρε Τόλη τι καψονι μου κάνεις,,,πρέπει να έχασα 2 3 κιλά στο πήγαινε έλα στα χαρτόνια
Η ζωή φιλε Αλεξ είναι άδικη!Δικιο εχεις φιλε, αλλα για να τα δουμε αυτα χρειαζεται ναι μεν φρενατο αλλα κλειστο τσοκ.
Με δικο σου φυσιγγι φιλε δεν ειναι δικαιος ο αγωνας...εχω ριξει κι εγω 34γρ που μου εδωσε ενας φιλος με μπαφερ και εμεινα με το στομα ανοιχτο και απο συγκεντρωση και απο διατρηση, ειναι αλλο εργο τα αλευρια
Χαχαχα! Παυλαρα εμείς των δοκιμών είμαστε της υγιεινής τελικαΑ ρε Τόλη τι καψονι μου κάνεις,,,πρέπει να έχασα 2 3 κιλά στο πήγαινε έλα στα χαρτόνια
ποσα γραμαρια ειναι το condor??
36 Κώσταποσα γραμαρια ειναι το condor??
36 Κώσταποσα γραμαρια ειναι το condor??
Δεν σε προλαβαίνω36 Κώστα
Δεν σε προλαβαίνω
Τόσο αγάπη το kicks στον Κονδορα που περναει και το Percorso;Μωρέ μπραβο!