Εγω του χω πει πιο ειναι το μελλοντικο του οπλο..παρακολουθα σε κανα χρονο που θα βγαζει φωτογραφια την μακρομυτα και θα κοτσαρει και την benella απο διπλαΕρε benelli που σου χρειαζετε και σενα
Εγω του χω πει πιο ειναι το μελλοντικο του οπλο..παρακολουθα σε κανα χρονο που θα βγαζει φωτογραφια την μακρομυτα και θα κοτσαρει και την benella απο διπλαΕρε benelli που σου χρειαζετε και σενα
Α ετσι ανυσηχο πνευμα φιλε παντα μας εξιταρει αυτο που δεν εχουμε τωρα παω για μπραουνικ αχαχαχαχαΡε Τόλη θα σου απαντήσω ευθέως γιατί είσαι αλανιάρης....
Παίζει ένα πράμα....του τύπου....κυνηγάω με SBE1....παίρνω Beretta κ κυνηγάω, κ ταυτόχρονα ρίχνω με αμερικάνα που έχει παιδικό κωλαράκι.....
Έντάξει τώρα;;;;
Ναι αλλα θα κανει κανα δυο χρονια να το παραδεχτει να ξερειςΕγω του χω πει πιο ειναι το μελλοντικο του οπλο..παρακολουθα σε κανα χρονο που θα βγαζει φωτογραφια την μακρομυτα και θα κοτσαρει και την benella απο διπλα
Για να μην κοροϊδευόμαστε....για την SX1 ψάχνω ανταλλακτικό ρε συ κ δν βρίσκω....την SX3 (που δν ήθελα να τη δώσω) την έδωσα γιατί έπρεπε, κ τώρα κυνηγάω με τη fabarm....η baikal για να βγει από την τουλάπα θα πρέπει να πέφτει χιονόνερο κ να παίζουν παρυδάτια ημερησίως φιλαράκι....οπότε μέχρι νεοτέρας......parking....Α ετσι ανυσηχο πνευμα φιλε παντα μας εξιταρει αυτο που δεν εχουμε τωρα παω για μπραουνικ αχαχαχαχα
Κανονισε το σχ1 μη δωσεις ποτε φιλε ενωειτε πως κανω πλακα φιλε το κεφιμας κανουμε απλα εγω τα θαβω και λιγο αχαχαχα αλλοι τα σκανε και περνουνε αλλα οπως γουσταρει ο καθε εναςΓια να μην κοροϊδευόμαστε....για την SX1 ψάχνω ανταλλακτικό ρε συ κ δν βρίσκω....την SX3 (που δν ήθελα να τη δώσω) την έδωσα γιατί έπρεπε, κ τώρα κυνηγάω με τη fabarm....η baikal για να βγει από την τουλάπα θα πρέπει να πέφτει χιονόνερο κ να παίζουν παρυδάτια ημερησίως φιλαράκι....οπότε μέχρι νεοτέρας......parking....
Ετσι ειναι αυτα φιλε..σαν την γκομενα που την χαλβαδιαζεις πολυ καιρο αλλα κολλας να πας να χωθεις μεχρι να παρεις την αποφαση να πας και να αρχιζεις να βγαζεις γουσταΝαι αλλα θα κανει κανα δυο χρονια να το παραδεχτει να ξερεις
Δν πάω να καλύτερα στην κεντρική πλατεία της Αμαλιάδας......Κανονισε το σχ1 μη σωσεις ποτε φιλε
Μόνος σου και όλοι τους φιλαράκι μου!!!Έτσι Ηλία λίγα λόγια γιατί στο θέμα υδρόβια- παρυδάτια έχει τα πιο πολλά θηρευσιμα η Κριό φέτος χεχεχε
Πιο ανταλακτικο θες??? Μηπως και σε φτιαξω κατα δωΓια να μην κοροϊδευόμαστε....για την SX1 ψάχνω ανταλλακτικό ρε συ κ δν βρίσκω....την SX3 (που δν ήθελα να τη δώσω) την έδωσα γιατί έπρεπε, κ τώρα κυνηγάω με τη fabarm....η baikal για να βγει από την τουλάπα θα πρέπει να πέφτει χιονόνερο κ να παίζουν παρυδάτια ημερησίως φιλαράκι....οπότε μέχρι νεοτέρας......parking....
Με το αστραφτερο κανονι!!!! ΑχαχαχαχαχαχαχαχαΜόνος σου και όλοι τους φιλαράκι μου!!!
Ο βάλτος θέλει μπενελορεμι!!!!Με το αστραφτερο κανονι!!!! Αχαχαχαχαχαχαχαχα
Και να μη γυαλιζεις! τραυματιζεις με μπενελα και αποτελειωνεις με ρεμι εχεις χρονο για εμπλοκες αμα πεσει το παπι αυτος ετσι κανει ο τελης ρε για να μη δωσει λεφτα για μετατροπη αχαχαχαχαχαχαΟ βάλτος θέλει μπενελορεμι!!!!
Καλά λες....Benelli με κάννες από Remi......ήσχα ρε....Ο βάλτος θέλει μπενελορεμι!!!!
Fabarm με ασχετο κοντακι και φυσιγγια φουρνελα θελειΚαλά λες....Benelli με κάννες από Remi......ήσχα ρε....
Αυτος ο συνδυασμος ηπαρχει παιδια απο σωβαρη εταιρια που ακουει τους ψαγμενους καταναλωτες απλα δεν ηθελε την αδρανεια και αφου τροποπηισε το κλεμενο συστημα αεριων και μαυρισανε τη μουρη τους οι αμερικανοι το εκανε ξανα ακριβως οπως αυτην που αντεγραψε και ολα καλαΚαλά λες....Benelli με κάννες από Remi......ήσχα ρε....
Πέστα λοιπόν....μη τα λέω εγώ....Fabarm με ασχετο κοντακι και φυσιγγια φουρνελα θελει
Και χωρις προσκοπευση...Ετσι κι αλλιως η κανη κοιταει 3 μετρα προσταΠέστα λοιπόν....μη τα λέω εγώ....
https://www.midwestgunworks.com/winchester-sx1/parts.htmlΠιο ανταλακτικο θες??? Μηπως και σε φτιαξω κατα δω
Κωστα ετοιμασου να πληρωσεις ακομα μια απ οτι βλεπω σε καινουρια ανταλακτικα αχαχαχαψαχαχαλ