Η κάνη της Rem θα γράφει ξεκάθαρα επάνω 3" ... Αν δεν δεις το 3" στην κάνη μην βάλεις magnum φυσίγγια σε αυτή.
Στείλε μια φωτό από αυτά που γράφει η κάνη να σου πούμε.
Κανόνισε να γίνει κανένα ατύχημα ...
Μην ανησυχεις....αν ημουν απροσεκτος......θα ειχα ανατιναχτει τοσα χρονια...με τοσες δοκιμες!!!
Νίκο 10m/sec στα 400 είναι
μηδενική διαφορά, αλλά αυτό το ξέρεις ήδη ...
Πολύ καλές τουφεκιές και οι 2 στα 45μ για πραγματικό Νο3 ... και όχι μαϊμού 3 δηλαδή 5
...
Λοιπον ακου για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα....γιατι τα περι μα΄ι΄μου... με ενοχλησε......
1ον οτι γραφω επανω στο χαρτι του στοχου....αυτο ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ....και δεν σηκωνει-νω αμφισβητηση.
Τα σκαγια ειναι ΠΑΝΤΑ το νουμερο που γραφω...και Παντα τσεκαρισμενα....Τα συγκεκριμενα εινα Ν3 με
διαμετρο 3,3 χιλιοστα...υπαρχουν ορισμενα με 3,2 διαμετρο ωστοσο το βαρος και η ποσοτητα ειναι ΙΔΙΑ.
48 Σκαγια στα 10 γραμμαρια.
Τα μετρα ειναι ΠΑΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ... και τον λογο του αληθες θα βαλω φωτο.
2ον Τις δοκιμες οταν τις βαζω....δεν προσπαθω να εντυπωσιασω ΚΑΝΕΝΑΝ.....το εχω δηλωσει οτι
ο μοναδικος ανταγωνιστης που εχω ειναι ο εαυτος μου.
3ον Εαν τα ''πραγματα'' ηταν διαφορετικα δεν θα εγραφα με την καθε λεπτομερεια το σεταπ
επανω στον στοχο....''μαγικα'' δεν κανω στα φυσεκια μου.....ο καθε ιδιογομωτης μπορει να φτιαξει
σε αποδοση το ιδιο....και ακομα καλυτερο.
ΥΓ. Το Boito δεν το πουλαω....ασχετα εαν δεν φτανει σε αποδοση Α390 ....Θα του ''φτιαξω'' φυσεκι
και μεχρι τα 45 μετρα θα γαζωνει.....αλλωστε αυτα ειναι τα μετρα μου....στα 50 μετρα δεν σηκωνω οπλο.