Τρομερά ποσοστά.
βρε αλλο καταφερες!!!! πώς εσπασες ετσι ωραια τα κεντρα με 3* στα 30 μ και μαλιστα με 32γρ ;Τα καταφερα....
βρε αλλο καταφερες!!!! πώς εσπασες ετσι ωραια τα κεντρα με 3* στα 30 μ και μαλιστα με 32γρ ;
Αλλα μαλλον θα αγορασες διευρυμενο 18, 9 και δεν μας το λες
Ακρηβος αυτο+που σε ορισμενα στησιματα καταργης και τα τσοκ.πανε μπαλα ακομα και με 5 αστραΧωρις να υποτιμω την ''τεχνολογια''.....διευρυμενους αυλους - κωνους - κτλ... κτλ.... Πιστευω οτι για
εναν ιδιογομωτη αυτα ερχονται σε δευτερη μοιρα.
Ενας ιδιογομωτης εαν ''ψαχτει''.....μπορει να βγαλει απιστευτα πραγματα.
Αυλοι - κωνοι - εξτρα τσοκ ....ειναι για να βελτιωνουν φυσιγγια εμποριου......
Στην ιδιογομωση οπως και ολα τα αλλα πραγματα αρχη υπαρχει....Τελος οχι....
Και που να σου δειξω τι μπορει να καταφερει ο καθε ιδιογομωτης...σε σπασμενο κεντρο αλλαζοντας
μονο βυσμα.... και μεγαλωνοντας και την συγκεντρωση χωρις να χασει ταχυτητα!!!!
ΥΓ. Αλλη μια προσπαθεια να ανεβασω φωτο για ολους τους φιλους.... και για τον φιλο τον Κωστή!!!
Αυτό είναι το ζητούμενο.οποτε τα συμπερασματα μου τα βλεπω στον σακο
Απλά να σου πώ ότι ΔΕΝ μπαίνει παραγωγή κανένα φυσίγγι απο σοβαρούς βιοτέχνες - εργοστασιάρχες χωρίς δοκιμές (πλήθ.)Χωρης να θελο να ερθω σε αντηπαραθεση για τη; Δοκημες με μεγαλιυς η μικρους αυλου . θα σας πω την γνωμη μου εχω και απο τα δυο οπλα και 302 με κωνο 5,5 εκ. Και αυλο 18,4 και την μαξους με 18,7 και 6αρι κωνο...και μια 390 μαμα απηραχτη 18,4 αυλο.δεν θα δειτε εντονα κεντρα στο πινακα απο τον μεγαλο αυλο .....αλλα στην πιστα σκωτονη ευκολα...στα 10 εμπορικα στα 7 θα βγαλης αξιοπρεπεστατες ντουφεκες...εγω πολυ σπανια ριχνο σε πινακες μονο απο περιεργια λ...ευτηχως ζω σε μια περιοχη που εχει.πολυ κυνηγι ακομα σε καλες χρονιες ριχνο κοντα 3/4 κουτες 20σαρες σε ψιλα σκαγια μπορι και περισσοτερα..οποτε τα συμπερασματα μου τα βλεπω στον σακο
Προφανώς Λάμπη,κακή κατανομή εννοείς ένα 60% κ κάτω στα 35m.....εγώ προσωπικά,από φυσίγγια του 70% & 75% συγκέντρωσης, μου είναι αποτελεσματικό στα νορμάλ βελινεκές....δν μηλάω για παραπάνω συγκέντρωση.Απλά να σου πώ ότι ΔΕΝ μπαίνει παραγωγή κανένα φυσίγγι απο σοβαρούς βιοτέχνες - εργοστασιάρχες χωρίς δοκιμές (πλήθ.)
Επίσης φυσίγγι με κακή κατανομή στο χαρτί ΟΥΔΕΠΟΤΕ είναι αποτελεσματικό στο κυνήγι .
Εγώ Κωστή βλέπω την ομοιομορφία στην κατανομή χωρίς κενά σε συνδυασμό με ικανοποιητική διάτρηση ανάλογα με το νο. σκαγιού .Προφανώς Λάμπη,κακή κατανομή εννοείς ένα 60% κ κάτω στα 35m.....εγώ προσωπικά,από φυσίγγια του 70% & 75% συγκέντρωσης, μου είναι αποτελεσματικό στα νορμάλ βελινεκές....δν μηλάω για παραπάνω συγκέντρωση.
Εγώ Κωστή βλέπω την ομοιομορφία στην κατανομή χωρίς κενά σε συνδυασμό με ικανοποιητική διάτρηση ανάλογα με το νο. σκαγιού .
Για νο.10 πχ που προορίζεται για τσίχλα - ορτύκι στα 35 μ πρέπει η διάτρηση να φθάνει τις 80σελ+ τηλ. καταλόγου .
Όπως και το νο. 5 που προορίζεται για λαγό κλπ 300 +σελ .
Ακρίδα ;Τι να γλυτωσει απο αυτην την τουφεκια φιλε μου ???
Λεπτομέρεια (θεωρητική).
Για σωστή μέτρηση διάτρησης καλό είναι να χρησιμοποιείτε χαρτί α4 το οποίο μάλιστα να είναι πακτωμένο στο πίσω μέρος του.
Σε βρεγμένη εφημερίδα πάλι πάκτωση.
Ψιλοπράγματα αλλά είπα να γράψω και εγώ κάτι.
Viva Victor !!!!Σωστα τα λες Βασιλη μου!!!! Απλα και στο στεγνο βγαζεις τα συμπερασματα σου φιλε!!!
ΥΓ. Να πω επισεις στην τελευταια φωτο με αυτην την πολυ ωραια κατανομη....Το σεταπ ειναι του
φιλου μας του Βικτωρα !!!!!