Ναι....μονο ετσι φιλε...μη γελας καθολου...
Ετσι θα τα κολλησω, μεθ'αυριο που εχω στημενα 2 setup για τα 50m...
Εαν δεν κανω λαθος...οι διαστασεις στο ενα χαρτονι ειναι 1,25χ85.....δεν ειναι αρκετο αυτο για τις δοκιμες
Κωστή ???
Ναι....μονο ετσι φιλε...μη γελας καθολου...
Ετσι θα τα κολλησω, μεθ'αυριο που εχω στημενα 2 setup για τα 50m...
Από 75-80cm είναι ανάλογα το χαρτίΕαν δεν κανω λαθος...οι διαστασεις στο ενα χαρτονι ειναι 1,25χ85.....δεν ειναι αρκετο αυτο για τις δοκιμες
Κωστή ???
Παίξε στο 1,55 ×30 και καθάρισες.Και μια με αφορμή το στήσιμο ενός συνάδελφου εδώ που είχε βάλει χαρτάκι και φελλό μέσα στο συγκεντρωτήρα. Το έκανα σε Θώδη 23 που δεν γεμίζει με τα 28 gr. Η τουφεκιά ακούστηκε σαν κλούβια δεν ξέρω τη ταχύτητα μπορεί να είχε.
Aquila 1,50 Χ 28 Νο 9
CX 2000, Θώδη 23 + φελλό 2 χιλ.
+ χαρτάκι cal 20
68,50 - 56,50
30 μέτρα , Θερμ. 24 βαθμοί
BENELLI CRIO 71 CM 3*
Τη δουλεύω στο 1,55 Χ 31 με giovani 20 + χαρτάκι και με SG 19 επίσης και είναι τα βασικά μου setup για τσίχλα και τριγώνι. Αυτό που θέλω είναι να κατέβω σε γραμμάρια να μειώσω και το κόστος λόγω της πορείας που ακολουθούν τα υλικά και λόγω του ότι έχω ένα απόθεμα από τη πυρίτιδα αυτή.Παίξε στο 1,55 ×30 και καθάρισες.
Μάλλον σου λείπει κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή σου κ. Νίκο. Αν θέλεις στείλε μου με π.μ. e mail να σου τις στείλω εκει.Εμενα δεν μου ''ανοιγουν'' οι φωτο....το γιατι δεν το ξερω...Οποτε δεν μπορω να πω την γνωμη μου...
Αλλα η προσπαθεια και μονο...αξιζει το Like !!!
Το 1.25cm ειναι αρκετο, αλλα το 0.85cm με περιορίζει...ιδιως απο τα 36.5m κ πέρα...διοτι ρίχνω όρθιος κ οχι σαν τις δικια σου τη νοικοκηρεμενη σειρά, με τα τραπεζακια σου κ ολα τα καλα......Εαν δεν κανω λαθος...οι διαστασεις στο ενα χαρτονι ειναι 1,25χ85.....δεν ειναι αρκετο αυτο για τις δοκιμες
Κωστή ???
Τα χαρτονια τα λευκα οπως τα δικα σου ειναι απο νεροπαλετες Βίκος....αυτα ειναι 0.80 αν δεν απατώμε.Από 75-80cm είναι ανάλογα το χαρτί
Με βρισκει και μενα συμφωνο και για τον λογο αυτο πηρα φετος το 525 για τον λαγο.
Στα σκουπίδια θα μας στειλεις εσυ οπως το πας!!!Σημερα εβγαλα καλες τουφεκιες !!!
Διορθωσα τα σεταπ ....και εδωσε τουλαχιστον στο Ν4 τουφεκια με αξιοπρεπεια !!!
Το Ν5 αν και τα ποσοστα του παραμενουν χαμηλα....το οτι εφτιαξε η κατανομη του ε' το βλεπεις λιγο
με ''συμπαθεια''..... !!
Το ποιο καλο απο ολα.... και δεν ειναι η μοναδικη φορα....ειναι οτι οι τουφεκιες ειναι ΚΑΡΜΠΟΝ !!!
Και σε συγκεντωση και ταχυτητες!!!
Ξεκιναω με το Ν5 ...και οι καλυκες μεταχειρισμενοι..
36,5 μετρα παλικαρια !!
View attachment 72962
View attachment 72963
View attachment 72964
View attachment 72965
View attachment 72966
Καμια διαφορά δεν ειδα μεταξυ του 615 με το 684 με το δευτερο να εχει λιγο καλυτερη κατανομη..
Η καννη μου πεντακαθαρη και στις δυο τουφεκιες !!!
Το σεταπ....μαλλον δεν παει στα σκουπιδια....''κλειδωσε'' για τα 40 μετρα.....ισως και λιγο παραπανω..
Ρολο κοφρε των μπογιατζιδων και κανεις την δουλεια σου οπως γουστάρεις.Τα χαρτονια τα λευκα οπως τα δικα σου ειναι απο νεροπαλετες Βίκος....αυτα ειναι 0.80 αν δεν απατώμε.
Αν βρεις απο παλέτες νερού ΙΟΛΗ ειναι 1.25×1.25....
Υ.Γ. Παλέτες της Amstel είναι, καθώς κ το νερό αυτό.
Στα σκουπίδια θα μας στειλεις εσυ οπως το πας!!!
Ανέγνωσα κάπου για κατι δοκιμές που θα γινόταν με s4Δεν εχω τετοιο σκοπο....για ονομα του Θεου.....Απλα προσπαθω να βελτιωνω οτι δεν μου αρεσει...
Ο εχθρος του καλου....το καλυτερο !!!
ΥΓ. Σημερα θα δοκιμασω σεταπ απο 12/70 σε 12/76 με την ΜΒ36.....να δω εαν ''ακουσει''....και βγαλει
καλυτερες τουφεκιες απο το 12/70....
Παντα ψαχνω για το καλυτερο PIRER μου !!!!
Ανέγνωσα κάπου για κατι δοκιμές που θα γινόταν με s4