Καλημερα φιλαρα μου !!
Να με ρωταγε καποιος αλλος να το ''καταλαβαινα''....να με ρωτας εσυ που βοηθαει το συγκεντρωτικο
φυσιγγιο....ε' τι να πω τωρα ???
Μα που αλλου ?? Καθεσαι στο ποστο με 3* αστρα...και εχεις και τα 50 μετρα ΕΑΝ χρειαστει...
Μπορει στο φτερο να μην ειμαι τουφεκος....Αλλα σε σταθερο στοχο δυσκολα θα βγω απο το κεντρο...
Και ο τροπος που κυνηγαω εγω τον λαγο ( ποστο ) σταθερος στοχος ειναι για μενα..
Επισεις τα ιδια φυσιγγια δουλευω και στην φασσα....και σπανια θα αλλαξω το 3ρι τσοκ με το φουλ...
Τι να κανουμε τωρα....ετσι κυνηγαω...αυτα τα φυσιγγια γουσταρω και ριχνω βρε αδελφε !!
Απο την αλλη δεν υποχρεωσα κανεναν να ριχνει αυτα που εγω θεωρω ''ιδανικα'' φυσιγγια και τα ριχνω.
Το εχω πει ...και γραψει εκατονταδες φορες....τα γουστα και θελω του καθε ενος ειναι διαφορετικα....Ας
κανει λοιπον ο καθε ενας μας το κουμαντο του και να ριχνει αυτα που αυτος θεωρει καλυτερα...και ας
αφησουν τα ειρωνικα σχόλια....στην ακρη...τουλαχιστον εμενα δεν με αγγιζουν...
ΥΓ. Εχω κλεισμενα κατι καινουργια σεταπ για δοκιμη....Εαν εχω κεφι και τα δοκιμασω σημερα ....θα σου
δειξω τι κανουν τα 3* αστρα σε συγκεντρωτικο φυσιγγιο στα 36,5 μετρα και στα 50...φιλε !!!