Νίκο αδερφέ ο Κοσμάς καλημέρα . Αναμένω, σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά είσαι γάτος.Η πρωτη ''φουρνιά'' με MG2 - σε Ν5 - 36+1,5 αλευρι στα 56,5 ρελιασμενο.....τελειωσε.....
View attachment 52916View attachment 52917
View attachment 52918
Σειρα εχουν τα 38+1,5 - Ν4....Με την ευχη....να εχουμε θηραματα !!!!
View attachment 52920
Τους εκανες 2 ρε θηριο...;;Η καλύτερη λύση για έναν ιδιογομωτή είναι να πάρει κάτι τέτοιο
https://www.shootingsoftware.com/pressure.htm
Αν ασχοληθώ ποτέ με ιδιογόμωση θα το αγοράσω.
Αυτο πολυ σοβαρο εργαλειο....αλλα θελει και πολλες γνωσεις.....για να το ''δουλεψεις''....!!!! Ετσι πιστευω !!!
Προς το παρον....τουλαχιστον εγω....θα προσπαθησω να μετραω και μενουσες....και εχει ο Θεος...
Βασιλη μου !!!
View attachment 52846
Νίκο αδερφέ ο Κοσμάς καλημέρα . Αναμένω, σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά είσαι γάτος.
Τους εκανες 2 ρε θηριο...;;
Καλα κανεις...κανε το κεφι σου!!!!Θα μετραμε μενουσες Κωστή μου.....Θα εχουμε αποψη φιλε !!!
Παρε κανενα δυο ρεζερβα ακομα,να αλαζης τον δευτερο.σου μιλαο απο πυραΘα μετραμε μενουσες Κωστή μου.....Θα εχουμε αποψη φιλε !!!
Νίκο το Δημήτρη τον γνωρίζω 7 μήνες.Πολουσα 2 τσοκ Gemini,,με τά πολλά τα πήρε και τα δύο τόν πήρα κάποια στιγμή τηλεφ.να μου πει αν τα δοκίμασε και αν είναι ευχαριστημένος το εκτίμησε αυτό και από τότε μιλάμε 2-3 φορές το μήνα στο τηλέφωνο.Μπηκες στη συζήτηση και εσύ γιατί τον ρώτησα αν σε γνωρίζει,μου είπε τα καλύτερα για εσένα και από τότε μιλάμε ακόμα.Γεια σου Κοσμα μου !!!! Τον Μητσαρα θα ευχαριστείς......
Οταν τελειωσα τις δοκιμες με την Benelli του και ηρθε να παρει το οπλο....Του ειπα...θα σου γεμισω λιγα
φυσιγγια για τον λαγο...ετσι για τα εχεις..... Ειναι δωρο απο μενα....
Και μου απανταει....
Νικολα....θελω να μου γεμισεις να στειλω σε εναν πολυ καλο μου φιλο....Και εννοουσε εσενα !!!
Σε εκτιμαει πολυ....αλλωστε πιστευω οτι το ξερεις...
Θα τελειωσω και τα 38ρια σε Ν4 και θα σου στειλω και απο αυτα μερικα ....δωρο απο μενα...γιατι και εγω
σε εκτιμω....και ας σε γνωριζω πολυ λιγο φιλε μου !!!
ΥΓ. Ουτε τα 36ρια....ουτε τα 38ρια μην τα ''φοβηθεις''.....Δουλευουν και τα δυο...απο την εναρξη μεχρι την
ληξη του λαγου....Στους μειον βαθμους θα βαλεις 38ρια !!!
Εαν πηγαινεις σε πολυ μειον ( 10-15 μειον ) πες μου να σου κλεισω αλλο σεταπ...
Και προσεξε....ΜΗΝ κανεις το λαθος....και στειλεις χρηματα...ή ανταλλαγματα...με ΕΧΑΣΕΣ απο
φιλο σου !!!
Κ να βαλει κ τσίγγο μπροστα....Παρε κανενα δυο ρεζερβα ακομα,να αλαζης τον δευτερο.σου μιλαο απο πυρα
Παρε κανενα δυο ρεζερβα ακομα,να αλαζης τον δευτερο.σου μιλαο απο πυρα
Kέντημα κ.Νίκο .Ισοκατανομή αξιοζήλευτη .Πολύ καλό .για 96% υγρασία .
Kέντημα κ.Νίκο .Ισοκατανομή αξιοζήλευτη .Πολύ καλό .για 96% υγρασία .
Κυρ ΝικοΝαι αυτο ειπα....Για εμπορικο ειναι καλό !!!!
Κ
Κυρ Νικο
Εχεις και το αντιστοιχο σε κιτρινο καλυκα που ειναι με ταπα;
Αν το εχεις βαλε το σε παρακαλω
Αν δεν το χεις δεν χρειαζεται να πας να τρεχεις να δοκιμαζεις!!
Ποιά είναι η πυριτιδα κ Νίκο?
Τι στο λύκο παίζει εκεί στη Σάμομε τα 3* τσοκεδώ το έχω μόνιμα στη θήκη
Κ την Αρ σι να ρωτήσουμε ,μάλλον θα έχει ξεχάσειΠοιά είναι η πυριτιδα κ Νίκο?