τις μαγειρεμενες αποδειξης,δεν πιστευω να ενοεις εμενα?
Διεκοψα το γεμισμα για ενα τσιγαρο !!!
Ουτε να το ξανα σκεφτεις αυτο....Ουτε 1/100000 δεν εννουσα εσενα...!!
Συνεχιζω..γεμισμα...
τις μαγειρεμενες αποδειξης,δεν πιστευω να ενοεις εμενα?
Έλα λέγε την αλήθεια.Βenelli δεν είναι σίγουρα.Αυτές είναι δύο τουφεκιές με μ2 4και 3 τσοκ ,25 και 35 μέτρα όσο μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα πιστεύετε οτι χρειάζεται κώνος; View attachment 75630View attachment 75631
Μην τσιτωνεις σε παρακαλώ τώρα που γεμίζεις και ψάχνω κανένα κλείστρο σε στέγες!Διεκοψα το γεμισμα για ενα τσιγαρο !!!
Ουτε να το ξανα σκεφτεις αυτο....Ουτε 1/100000 δεν εννουσα εσενα...!!
Συνεχιζω..γεμισμα...
Χθες έκανε ο Άλεξ, ωραία ήταν!γεμιστα στον φουρνο
Δεν καταδεχομαι να κοντραρω με οπλο που κανει κλικΠρέπει να μαζευτούμε μια μέρα σε ένα σκοπευτήριο της Αθήνας να το λύσουμε το θέμα πίνοντας καφεδάκι.Να βάλουμε 20-30 όπλα πειραγμενα και μη με το ίδιο φυσίγγι.Μετα να ρίξουμε ιδιογομωσης με μαμά τσοκ και να βγάλουμε συμπεράσματα.
Άμα το συνεχίσετε δεν θα μείνει ρουθούνι εδώ μέσα.γεμιστα στον φουρνο
μας πηραν τα σιροπια
Δεν θυμάσαι πέρσι που μου έλεγες ότι κλέβω ρεύμα από την ανεμογεννήτρια;Έλα λέγε την αλήθεια.Βenelli δεν είναι σίγουρα.
αυτη φιλε νικο ειναι psb1 1,70*32 9aria
φιλε μου δεν συνεχιζω.δυστυχως δεν εχω να σου δειξω πριν τον κωνο.τον κωνο αποφασισα να τον κανω,γιατι οι ντουφεκιες ηταν χαλια.σαν ενα ς,στον πινακα και σκορπιες.εχω παρα πολες να βαλο,και με πιο σφιχτα τσοκ απ το 4αρι,αλλα δεν χρειαζεται,και βαριεμαι να ψαχνω.απο οτι ειδες κοιτα στις ντουφεκιες τα εντονα κεντρα και ποσα σκαγια εχη,στο μεγεθος ενος πιατου που τρωμε,στο κεντρο του πινακα.οταν μια συμβατη κανη απιραχτη,βαλη 15 σκαγια μες το πιατο,και η δικια μου βαλη 50,αυτο τα λεει ολα.δεν το παιζω εξυπνος ουτε,προσπαθω να πεισω καποιον.υστερα σου εβαλα με 4αρη και με κυλινδρο,γιατι με αυτα δοκιμαζω τα φυσιγγια που φτιαχνω,σε αυτα τα μετρα.για τσιχλες.γιατι μες τους ελεωνες καρτερη,οι ντουφεκις ειναι μεχρη αυτα τα μετρα.δεν χρειαζομαι αλλο τσοκ.τα πιο σφιχτα τα βαζω μονο στα μπασιματα,που τα πουλια τις περισσοτερες φορες ειναι υπερβολικα ψιλα,και θελουν τρομερες συγκετρωσεις.
Νικόλα αν σου έδειχνε μια δοκιμή πριν,σε ίδια μέτρα, με ίδιο τσοκ,όμοιο φυσιγγι,που ήθελε ποδήλατο να πάει από σκάγι σε σκάγι και την συνεκρινες μ'αυτη που δείχνει τώρα?Μην συνεχιζεις....Δικαιωμα σου ειναι....
Αλλα μην μην μου λες για σφιχτα κεντρα... γιατι σε καμια τουφεκια σου ( δοκιμη ) δεν τα ειδα...
Αυτο θα πει σφιχτο κεντρο...
Τετοια τουφεκια θελω να μου δειξεις...
View attachment 75646
View attachment 75648
Την ανεβασα και εχθες αυτην την δοκιμη....αλλα την ''προσπερασες''...και παλι δικαιωμα σου ειναι...αλλα
εμενα με τις δοκιμες που ανεβασες...σορρυ αλλα δεν με πειθεις για τους κωνους καλε μου φιλε !!!
Νικόλα αν σου έδειχνε μια δοκιμή πριν,σε ίδια μέτρα, με ίδιο τσοκ,όμοιο φυσιγγι,που ήθελε ποδήλατο να πάει από σκάγι σε σκάγι και την συνεκρινες μ'αυτη που δείχνει τώρα?
Μιλάμε για την ΔΙΚΗ του κάνη!
Δεν εχει νοημα να το συζηταμε περισσοτερο....ετσι νομιζω !!!
Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.Αυτό λέμε Λιάκο!
Δεν γίνεται να υπάρξουν,σε βαθμό που να γίνουν αναμφίβολα δεκτές!
Ότι κάνει ο καθένας για τον εαυτό του!
Για να το λες...Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.
Όποιος βάζει δοκιμές ελέγχεται !!!
Μην του τα στέλνεις μωρέ! Τζάμπα θα πάνε, σε καρακαξες θα τα ρίξει!!!Φιλαρα μου....Εαν δεν σου αρεσουν....χαρησε τα σε οποιον θελεις...θα σου φτιαξω αλλα !!!
Όποιος δεν αντέχει την πίεση αποχωρεί.Για να το λες...
Αυτό που, προσωπικά,θεωρώ πιθανότερο είναι ότι κουβέντα στην κουβέντα,θα γίνει Κούγκι!
Αν μπορείς βάλε την πιο σφιχτή τουφεκιά ανεξαρτήτως τσοκ στα 36,5 με νούμερα από #2-#4 με εμπορικά.εκει δοκιμαζω το 4αρι μου