Ναι Νικολη, αφου νομιζα ειχα κανει λαθος και ειχα παρει διασπορας...Σκορπούν
Ναι Νικολη, αφου νομιζα ειχα κανει λαθος και ειχα παρει διασπορας...Σκορπούν
Τα wetland ειναι ωραια εχω μερικα ακομα, καμια σχεση με τα demiΙσχύει το ίδιο και για τα wetland? Αυτά είναι με συγγεντρωτικα και ρελιαστο...
δημητρη οχι ο διαμαντης μου τα στειλε απο τον παρδαλακηΠαναγιώτη φέρνουν οscar στη Χίο?
Και πιά percosso!!! τα παλιά( μπλέ σκουρο κουτί) σε Νο7, που είναι ακόμα πιο καλά από τα νέακαλησπερα
αλλαξα τα percosso στον παρδαλακη μεσω τ διαμαντη τον οποίο ευχαριστω και απο δω προτιμησα να παω στα oscar πηρα αρκετα κοκινα και μαυρα και 2 κουτια μπλε σε 8 και 9 τα εχει ριξει καποιος;
Ηλια με τι όπλο τα εριξες;Έτυχε σήμερα να ρίξω λίγα κόκκινα 33αρια του Ζώτου σε μια μέρα που είχε αρκετή υγρασία!είδα εξαιρετικές καταβολές,άμεσες και χωρίς καθόλου αίματα!
Από ανάκρουση πως το είδες;Από ότι θυμαμαι πρεπει να "δαγκωνει" λίγο...Έτυχε σήμερα να ρίξω λίγα κόκκινα 33αρια του Ζώτου σε μια μέρα που είχε αρκετή υγρασία!είδα εξαιρετικές καταβολές,άμεσες και χωρίς καθόλου αίματα!
Ένα είναι το αυτογεμες που μου έχει πάρει την καρδιαΗ
Ηλια με τι όπλο τα εριξες;
Ακόμα και εγώ που γουστάρω ζωηρό φυσιγγακι,μου έκανε εντύπωση!Από ανάκρουση πως το είδες;Από ότι θυμαμαι πρεπει να "δαγκωνει" λίγο...
Οοοοοοοταν ριξεις κανενα πες μας να μαθουμε και μεις φιλεκαλησπερα
αλλαξα τα percosso στον παρδαλακη μεσω τ διαμαντη τον οποίο ευχαριστω και απο δω προτιμησα να παω στα oscar πηρα αρκετα κοκινα και μαυρα και 2 κουτια μπλε σε 8 και 9 τα εχει ριξει καποιος;
Με κρύο.... ακόμα και με μείον... τρομερό φυσιγγι. Λίγο με την αυξημένη υγρασία ένα πολυ μικρό θεματακι.Καλησπέρα παίδες! Θα ήθελα να καταθέσω την άποψη μου για τα φυσίγγια lampro tordo 30gr κίτρινα.
Απλά εξαιρετικά! Έριξα αρκετά σήμερα και σημειώστε ότι το πρωί είχε 2 βαθμούς.......αργότερα ζέστανε πήγαν εξίσου καλά ......άμεσες καταβολές και καθόλου αίμα....... Άνοιξα ένα και η πυρίτιδα είναι D20 αλλά μάλλον η D20 V γιατί το βάρος της ήταν 1,45 gr οπότε πιστεύω είναι χ28 .....και το καψυλι 686.....Όπως και να χει μπράβο τους !!!!
Καλα ριξτα με στα κισουδια το χειμωνα και τα ξαναλεμεΈτυχε σήμερα να ρίξω λίγα κόκκινα 33αρια του Ζώτου σε μια μέρα που είχε αρκετή υγρασία!είδα εξαιρετικές καταβολές,άμεσες και χωρίς καθόλου αίματα!
Βαρύ για τσίχλα ...και σε τιμή αλλά και σε συμπεριφορά....Έτυχε σήμερα να ρίξω λίγα κόκκινα 33αρια του Ζώτου σε μια μέρα που είχε αρκετή υγρασία!είδα εξαιρετικές καταβολές,άμεσες και χωρίς καθόλου αίματα!
Πόσο έχει ξέρουμε;Ειναι πανακριβο για 30 γρ. Για τι κυνηγι το θελεις?