Επειδή απο οτι διαβασα σε προηγουμενα posts δεν ηθελε να γραφουν τιμες δημοσια σου στελνω π.μΣτα 28 και 32 φραγκα;
Επειδή απο οτι διαβασα σε προηγουμενα posts δεν ηθελε να γραφουν τιμες δημοσια σου στελνω π.μΣτα 28 και 32 φραγκα;
Θοδωρη το navaro 30gr εχει 6.90 φετος απο οτι ειδα...Με του κυργια τα φυσιγγια ειστε ικανοποιημενη?εγω περσυ εριχνα nova καλα ητανε για τα μπασιματα το χειμωνα οχι τα ναβαρο 32 και 34 εριχνα επισης με τ α 34αρια να μου αρεσουν περισσοτερο .δεν εχω δοκιμασει αλλα αν εχει δοκιμασει καποιος αλλα ας πει μια γνωμη και απο τιμες τη γινεται φετος?
Στείλε μου και εμένα μυνηματακι αγόρασε!!!Επειδή απο οτι διαβασα σε προηγουμενα posts δεν ηθελε να γραφουν τιμες δημοσια σου στελνω π.μ
Πιστευω θα ειναι οτι πρεπει για τα χειμωνιατικα κυνηγια που κάνεις στην περιοχη σου..Eχει πολλές επιλογές στα ''χοντρά''.
m92s, mb36 ,A1....
Βασίλη έχεις δίκαιο σε αυτό το κομμάτι....όντως κάτι βρομαει!Παλικαρια δημοσια οι τιμες δεν γινεται??? Δηλαδη να μην μαθουμε και εμεις τι τιμες παιζουν? Αυτο με το δεν θελει ο πωλητης να μαθει τις τιμες δεν το καταλαβαινω προσωπικα. Αν δεν θελει να μου κανει την ιδια τιμη οκ παω πασο. Καπως κουτοπονηρια μου φαινεται το ολο θεμα...
Οχι φιλαρακι να υποβαλλεις αίτηση πρωτα.buy.Στείλε μου και εμένα μυνηματακι αγόρασε!!!
Πιστευω θα ειναι οτι πρεπει για τα χειμωνιατικα κυνηγια που κάνεις στην περιοχη σου..
Αντε καλώριχτα Τάσο....τι φόρτωσες???Το γιατι δεν θέλει να αναφερονται οι τιμες ειναι
δικο του θεμα κ προσωπικα εμενα δεν με αφορα..
Αυτο που θα με ενοχλουσε πχ θα ηταν να μου ελεγε οτι το ταδε φυσιγγι που σου στέλνω εχει αυτην την μπαρουτι κ αυτον τον συγκεντρωτήρα κ να βρω αλλα νταλον..
Οταν δινεις προσφορα στο fb κ σε μελη του φορουμ ξερεις οτι ολοι οσοι παραγγείλουν θα βγουν μετα να σε κραξουν αν τα φυσιγγια ειναι μαπα,κ αυτο δεν νομιζω να ειναι η καλυτερη διαφήμιση κ μαλιστα δημοσια..
Σε καποιους θα αρεσουν κ σε καποιους οχι οπως γινεται με ολα τα φυσιγγια..
Εκανα κ εγω την παραγγελία μου κ βλεπουμε..
Χρονια κυνηγουσα με club 32 απλα και διασπορας και θεωρω οτι ηταν πολυ καλα Μετα πηρα τα navaro 30 για ορτυκια και τσιχλες Επισης πολυ ωραια αλλα ολα του τα φυσιγγια εχουν φυγει στο θεο οποτε δεν τα ξανααγοραζω εκτος και αν ξανακατεβουνΜε του κυργια τα φυσιγγια ειστε ικανοποιημενη?εγω περσυ εριχνα nova καλα ητανε για τα μπασιματα το χειμωνα οχι τα ναβαρο 32 και 34 εριχνα επισης με τ α 34αρια να μου αρεσουν περισσοτερο .δεν εχω δοκιμασει αλλα αν εχει δοκιμασει καποιος αλλα ας πει μια γνωμη και απο τιμες τη γινεται φετος?
ΝΑ περιμενεις να παρεις απαντηση απο το fb παραδοπιστε!Έχεις δουλέψει κανένας φίλος Οκτώβρη τα oscar τα άσπρα στα 31 γραμμάρια ή το μαύρο στα 32?το πρώτο γεμίζεται με g3000 και το δεύτερο με granural
Μου απάντησε ο άνθρωπος και ήταν και ευγενεστατος....περιμένω απάντηση από Παύλο που σίγουρα θα έχει δοκιμάσει κάποιο από τα δύο και θα γίνει η κατάλληλη αγορά....ΝΑ περιμενεις να παρεις απαντηση απο το fb παραδοπιστε!