Παιδιά σε σχέση με το αδελφάκι του το Speciale Palombe είναι η μέρα με τη νύχτα. (2 κουτιά έριξα σύνολο με τη Fabarm).Τι είπες ρε αθεόφοβε....ούτε εγώ δεν τα λέω αυτά!!! Λιγουλάκι κλωτσάει!!!
Εξαρταται και με τι όπλο το ριχνεις ρε φιλαράκι...Τι είπες ρε αθεόφοβε....ούτε εγώ δεν τα λέω αυτά!!! Λιγουλάκι κλωτσάει!!!
το παλιο κλωτσαγε πιο πολυ ,ηταν πιο ξερo, αυτο δεν ειναι τοσο ενοχλητικο που να ριξεις τα rio τα pigoenΕιχα ριξει ενα κουτακι μια μερα και μου ειχαν φυγει τα τσαουλια
Ζωηρό το περκορσο?πρόσεξε το αυτό γιατί υπάρχει πρόβλημαΚαι εγώ που θεωρώ τον εαυτό μου ψιλοαναισθητο στο λάκτισμα...είναι από τα ζωηρά 36αρια αυτό!
Θα μας τρελάνει αυτή η NSI !!! ... Percorso με καψούλι Cheddite 2000 !!! ...Από τον φίλο μας Μύρο.
ΧαχαχαΡε θα μας τρελαίνετε πρωινιάτικα;;;Μου εχετε βγάλει πως το due είναι γαϊδούρι και ότι το percoso δεν κλωτσάει καθόλου;;;;
Το περκορσο δεν θα το ρίξεις Αύγουστο με 32 βαθμούς ζέστη εκτός αν είσαι ψυχακιας σαν και τον άλλο εδώ που έριχνε birurbo 7αρια έναρξη στα τρυγωνιαΡε θα μας τρελαίνετε πρωινιάτικα;;;Μου εχετε βγάλει πως το due είναι γαϊδούρι και ότι το percoso δεν κλωτσάει καθόλου;;;;
Θα ρωτήσω τους Ιταλούς, αν και αναφέρουν 688 με 1.85-88γρ. Παρ' όλα αυτά προτιμούσαν το παλιό στο 1.95.Θα μας τρελάνει αυτή η NSI !!! ... Percorso με καψούλι Cheddite 2000 !!! ...
Βέβαια είχα πετύχει και παλιό Percorso di caccia MAIONCHI με καψούλι Fiocchi 616 (και μπαρούτι Α1-36) ...
Και το ΟΚ επίσης με 616 ...
Αλλά θυμάμαι και παρτίδα Cheddite Drago Sporting με συγκεντρωτήρα NSi GT και καψούλι 688 !!
Πολλές ... αλλαξοκ@λιές οι γειτόνοι μας !!! ....
Ρε θα μας τρελαίνετε πρωινιάτικα;;;Μου εχετε βγάλει πως το due είναι γαϊδούρι και ότι το percoso δεν κλωτσάει καθόλου;;;;
Θα σας κρατώ να ρίξετε percorso caccia no4, Remington nitro 42g, B&P mythos με σφουγγαρόταπα nο4, nο5. Στα 50μ οι δοκιμές.Το περκορσο δεν θα το ρίξεις Αύγουστο με 32 βαθμούς ζέστη εκτός αν είσαι ψυχακιας σαν και τον άλλο εδώ που έριχνε birurbo 7αρια έναρξη στα τρυγωνια
Δεν περίμενα να είναι η diana πανω στην πυρίτιδα χωρις πλαστικο εμφρακτηρα...Από τον φίλο μας Μύρο.
Χάλια θα πάει, βάση δοκιμής με ανάλογο φυσίγγι στην νέα Α5.Δεν περίμενα να είναι η diana πανω στην πυρίτιδα χωρις πλαστικο εμφρακτηρα...
Δεν ξερω κατα πόσο καλα θα πηγαινει σε υπέρ διευρυμενο αυλο....
Από τον φίλο μας Μύρο.
Οπως κ να το κανουμε κανει αλλο σκοτωμα η Tecna με cx2000NOBEL SPORT καλυκας με cx2000 καψουλι.......thinkthinkthink
Οπως κ να το κανουμε κανει αλλο σκοτωμα η Tecna με cx2000
Ρε παιδια αυτες οι αλλαγες που κανουν σε καψυλλια - πυριτιδες κλπ. Δεν αλλαζουν τα χαρακτηριστικα του φυσιγγιου? Τα αλλαζουν προς το καλυτερο για τον καταναλωτη κυνηγο ή προς οφελος του κερδους..NOBEL SPORT καλυκας με cx2000 καψουλι.......thinkthinkthink