https://www.megasalapatas.gr/Κυνήγι/Φυσίγγια/30-32gr?product_id=10334 Παρεμπιπτόντως αυτά τα έχει δοκιμάσει κάνεις τα βρήκα 6,80ευρω
Πολύ ωραία απόδοση έχει, ρίξτο άφοβαΠώς λετε να δουλέψουν τα Ρουμελιωτης Hyperion compak με anaconda mid στην Μ2 με 18,4 αυλο;
Δηδαδη Αρη ο συγκεντρωτήρας του δουλευει καλα με το ανακοντα;Πολύ ωραία απόδοση έχει, ρίξτο άφοβα
Δεν έχει προτιμήσεις σε συγκέντρωτηρες το anaconda... Όλοι μια χαρά δουλεύουν....Δηδαδη Αρη ο συγκεντρωτήρας του δουλευει καλα με το ανακοντα;
Ωραιο φυσιγγι ,νομιζω το εβρισκα στο μανδηλαρα 6,50 ,το ειχα ριξει σε τσιχλες χειμωνα με φυσιολογικο καιρο.https://www.megasalapatas.gr/Κυνήγι/Φυσίγγια/30-32gr?product_id=10334 Παρεμπιπτόντως αυτά τα έχει δοκιμάσει κάνεις τα βρήκα 6,80ευρω
Πέρσι ή προπερσι είχα πάρει ένα κουτί από καλκατζακο που τα διαφήμιζε να τα δοκιμάσω έριξα καμιά δεκαριά αλλά με το δίκανο δεν μπόρεσα να δψτ αυτό που λες ,αλλά παρατήρησα ότι πολλά φυσίγγια είχαν χαλιά κλείσιμο..Πήρα από επώνυμο μαγαζί ένα κουτί φυσίγγια φεντεραλ ταρκετ 32γρ για τα τρυγόνια,δοκιμάζοντας ένα σε χαρτόνι μου ειρθε μπαρούτι στο δεξί μάτι.Αφου ξεπέρασα το τσούξιμο δοκιμασα άλλο με σκοπευτικά Γιαλιά αλλά δεν κατάλαβα αν το επανέλαβε.Τα έχει δοκιμάσει κανείς?Αδυνατω να πιστέψω ότι μια τέτοια εταιρεία έχει αστοχία υλικού..Με άλλα φυσίγγια δεν είχα προβλημα
Και χάλια σκάγια σε όσα έχω σφάξει, δεν φημίζεται άλλωστε η εταιρεία για αυτό να πεις win ,remi ειδικά η δεύτερη ακόμα και στην οικονομική της σειρά πολύ καλή ποιότητα.To federal target load που ο Καλκαντζάκος το έχει προσφορά 8.90€ είναι απ' τα φτηνά στην Αμερική γύρω στα 6.5$
Μην κοιτάτε εδώ που μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες επειδή έρχονται από ΗΠΑ
Έλεγα να το γράψω ότι από τις αμερικανικές η federal είναι η τελευταία αλλά με πρόλαβες ΚωνσταντίνεΚαι χάλια σκάγια σε όσα έχω σφάξει, δεν φημίζεται άλλωστε η εταιρεία για αυτό να πεις win ,remi ειδικά η δεύτερη ακόμα και στην οικονομική της σειρά πολύ καλή ποιότητα.
Η ρεμι κορυφαία Δημήτρη ακόμα και τα ημισκληρα της που πωλούνται για ιδιογομωση πανάκριβα;;;; Τα σκληρά μόνο από σπόντα μπορείς βρεις. Η φεντεραλ τώρα εκτός των άλλων γεμίζει και σε maxam κάλυκες (οχι ότι είναι κακοι).Έλεγα να το γράψω ότι από τις αμερικανικές η federal είναι η τελευταία αλλά με πρόλαβες Κωνσταντίνε
Αυτά Θοδωρή τα βρίσκεις παντού eagle shot λέγονται και οικονομικά και παρά πολύ καλά.Κωσταντίνε εγώ επερνα κάτι σκάγια από το Περού με 7% αντιμόνιο σε πολύ καλή τιμή και αρκετά καλά αλλά δεν θυμάμαι από που γιατί μου τα έφερνε ένας φίλος
Παλιοτερα ειχα πετυχει κατι Federal σεμι μαγκνουν 40 γραμ με κερακι στο κλεισιμο ΒΒ ηταν καλλα στο πολυ κρυο θυμαμε τα πηρα ολα οσα ειχε το μαγαζι και εχω ακομαΈλεγα να το γράψω ότι από τις αμερικανικές η federal είναι η τελευταία αλλά με πρόλαβες Κωνσταντίνε
Πολη καλο το ειχα ρίξει περιση στα μπασιματα τσίχλας 6.50 ευρω τα παίρνω απο τον παρδαλακηhttps://www.megasalapatas.gr/Κυνήγι/Φυσίγγια/30-32gr?product_id=10334 Παρεμπιπτόντως αυτά τα έχει δοκιμάσει κάνεις τα βρήκα 6,80ευρω
Από έξω εμφάνιση από μέσα???????