Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Το tordo το ρίχναμε πολύ παλιά και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.,,Το RC που το δούλεψα σε παπιά στην έναρξη σε 7 νούμερο ήταν τρομερό…Ευχαριστήθηκα ντουφεκιές!!!
αλήθεια ε; εγώ 5-6 θα βάλω ρουμέλα στην έναρξη γτ η Αμερικάνα έχει το ελάττωμα να κάνει οβερκιλ

Το cheditte πιο αργό φυσιγγάκι ότι πρέπει για καλοκαιράκι. Γενικά σταθερό φυσίγγι. το Rc32 το έχω ρίξει από πάρα πολλά χρόνια. Δεν είχα κάποιο θέμα αλλά με τις συνεχείς αλλαγές στο σεταπ το φοβήθηκα και δεν το ξαναπήρα. Τώρα με την τιμή που έχει δεν με ενδιαφέρει να το δοκιμάσω κιόλας.

αλήθεια ε; εγώ 5-6 θα βάλω ρουμέλα στην έναρξη γτ η Αμερικάνα έχει το ελάττωμα να κάνει οβερκιλ
34 γραμμάρια;Πολλά για έναρξη…Εγώ με το 7αρακι είδα πολύ ωραία πράγματα…Φταίει και εκείνη η μ2 βέβαια που σφιχτοντουφεκάει…:p

Όπως πάντα Σπύρο!
Βέβαια δεν ξέρω με τη φωτιά στη Δαδια τί εχει γίνει και αν υπάρχει καμιά εκτεταμένη απαγόρευση .
Θα το ψαξω κι εγω, αν βρω παρέα λεω να ανεβω στα μερη 50 χιλιομετρα νοτια απο εκει για τσιχλομπασιματα

Αυτά τα Cheditte Tordo ποιος ξέρει από ποτέ τα έχει φέρει η ΜΕΤΠΛΑΣΤ ... με τι τιμή τα πήρε και με τι τιμή τα πουλάει τώρα ... και εγώ πήρα από το Παρδαλάκη 3 κούτες νωρίτερα φέτος ...

Το κουτάκι έχει αλλάξει εδώ και κάτι χρόνια ... εμείς είμαστε ακόμα στα μπαγιάτικα !! Εκτός και αν παίζει τίποτα άλλο, πχ τα γεμίζει εδώ ο Μαυρουλης και βάζει το δικό του κουτάκι , τι άλλο να υποθέσω ?

regents bank near me

Last edited:
Παιδια τα κοτσυφια εχω εδω και χρονια σταματησει να τα κυνηγαω και τις τσιχλες τις εχω μειωσει αισθητα. Μονο Φλεβαρη παω κοντα στο σπιτι μου σε ενα περασματακι το απογευμα να ριξω δεκα τουφεκιες για 5 φορες και thats all. Παντα το τσιχλοκυνηγι ηταν ακριβο, αν αναλογιστειτε οτι θελαμε το λιγοτερο 15 ευρω που μαζι με βενζινη φαγητο καφε κτλ κτλ εβγαινε ενα 30αρι χαλαρα. Καλυτερα να κανουμε στροφη σε σοβαρα θηραματα που παιρνεις ενα κουτι 16 με 25 ευρω και αργεις να το ριξεις. Στα τρυγονια φετος δυο κουτακια αυγουστο και δυο κουτακια σεπτεμβρη απο 10 ευρω το ενα τα παιρνεις μη τρελαθουμε. Θα δωσεις 40 ευρω αλλα θα πας για τρυγονια.

Παιδια τα κοτσυφια εχω εδω και χρονια σταματησει να τα κυνηγαω και τις τσιχλες τις εχω μειωσει αισθητα. Μονο Φλεβαρη παω κοντα στο σπιτι μου σε ενα περασματακι το απογευμα να ριξω δεκα τουφεκιες για 5 φορες και thats all. Παντα το τσιχλοκυνηγι ηταν ακριβο, αν αναλογιστειτε οτι θελαμε το λιγοτερο 15 ευρω που μαζι με βενζινη φαγητο καφε κτλ κτλ εβγαινε ενα 30αρι χαλαρα. Καλυτερα να κανουμε στροφη σε σοβαρα θηραματα που παιρνεις ενα κουτι 16 με 25 ευρω και αργεις να το ριξεις. Στα τρυγονια φετος δυο κουτακια αυγουστο και δυο κουτακια σεπτεμβρη απο 10 ευρω το ενα τα παιρνεις μη τρελαθουμε. Θα δωσεις 40 ευρω αλλα θα πας για τρυγονια.
Η κυχλα είναι σχολείο για τον κυνηγό .. αν δεν σου αρεση άλλο αυτό όχι ότι δεν είναι σοβαρό θηραμα

Status
Not open for further replies.
Back