Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα μάγκες.
Γνώμες για chedite tordo 32 γρ και rc 32 γρ.
Δεν τα έχω ξαναδουλεψει ποτέ, διαφορές μεταξύ τους; Μέχρι τώρα ρίχνω silver Κένταυρος 32 γρ.
Είχα πάρει πρόπερσι από 20 κουτιά σε 9 νούμερο. Τα έριξα και τα δύο σε περπατητό και μου άρεσε περισσότερο το Cheddite. Πήρα κι εφέτος από Καλκατζακο με 7.60€

Παιδια τα κοτσυφια εχω εδω και χρονια σταματησει να τα κυνηγαω και τις τσιχλες τις εχω μειωσει αισθητα. Μονο Φλεβαρη παω κοντα στο σπιτι μου σε ενα περασματακι το απογευμα να ριξω δεκα τουφεκιες για 5 φορες και thats all. Παντα το τσιχλοκυνηγι ηταν ακριβο, αν αναλογιστειτε οτι θελαμε το λιγοτερο 15 ευρω που μαζι με βενζινη φαγητο καφε κτλ κτλ εβγαινε ενα 30αρι χαλαρα. Καλυτερα να κανουμε στροφη σε σοβαρα θηραματα που παιρνεις ενα κουτι 16 με 25 ευρω και αργεις να το ριξεις. Στα τρυγονια φετος δυο κουτακια αυγουστο και δυο κουτακια σεπτεμβρη απο 10 ευρω το ενα τα παιρνεις μη τρελαθουμε. Θα δωσεις 40 ευρω αλλα θα πας για τρυγονια.το
Μας αρέσει το .terror. η.shake hands. τοbbq2 στο .hunter.

Για το αν είναι σοβαρό ή όχι, για εμένα όλα τα θηράματα από την στιγμή που πας, είναι σοβαρά ασχέτως μεγέθους.

Δεν σκοτώνουμε ποτέ για πλάκα !!!
Δεν εγκαταλείπουμε εύκολα την προσπάθεια ανεύρεσης κανενός θηράματος !!!

Για κανα παιδακι 18 χρονων καλες ειναι να τις κανει μετα και τηγανιτες με αβγα.
Δηλαδή αδερφέ η πλειοψηφία του κόσμου που κυνηγάει τσιχλα παιδιαριζει και το θήραμα αυτό είναι απαξίωση για κάποιον που την κυνηγάει??? Τι να κάνουμε όμως φιλε μου , αφού δεν έχουμε driven φασιανους και πέρδικες στην περιοχή μας , το ριχνουμε στην τσιχλα. Επίσης και στο οικονομικό που λες λάθος εισαι. Αν στραφεις στο τριχωτό και στην φερμα και υπολογίσεις το χρήμα που θα κάψεις στα σκυλιά και την σωστη συντηρηση τους ισως σου βγει πιο φτηνή η τσιχλα. Επίσης εμείς που στα μέρη μας δεν έχουμε υδρόβια και φασσα τι να κανουμε??? Να πάμε για ψαρεμα??? Μην κρίνεις εξ ίδιων τα αλλότρια....

Για το αν είναι σοβαρό ή όχι, για εμένα όλα τα θηράματα από την στιγμή που πας, είναι σοβαρά ασχέτως μεγέθους.

Δεν σκοτώνουμε ποτέ για πλάκα !!!
Δεν εγκαταλείπουμε εύκολα την προσπάθεια ανεύρεσης κανενός θηράματος !!!
Δεν το έθεσε καλά ο φίλος Βασιλη. Ευγενές ήθελε να πει....

Δηλαδή αδερφέ η πλειοψηφία του κόσμου που κυνηγάει τσιχλα παιδιαριζει και το θήραμα αυτό είναι απαξίωση για κάποιον που την κυνηγάει??? Τι να κάνουμε όμως φιλε μου , αφού δεν έχουμε driven φασιανους και πέρδικες στην περιοχή μας , το ριχνουμε στην τσιχλα. Επίσης και στο οικονομικό που λες λάθος εισαι. Αν στραφεις στο τριχωτό και στην φερμα και υπολογίσεις το χρήμα που θα κάψεις στα σκυλιά και την σωστη συντηρηση τους ισως σου βγει πιο φτηνή η τσιχλα. Επίσης εμείς που στα μέρη μας δεν έχουμε υδρόβια και φασσα τι να κανουμε??? Να πάμε για ψαρεμα??? Μην κρίνεις εξ ίδιων τα αλλότρια....
Μια χαρά είναι οι τσίχλες κ πάρα πολύ νόστιμες‼️‼️‼️

Δεν το έθεσε καλά ο φίλος Βασιλη. Ευγενές ήθελε να πει....
Όλα τα θηράματα ευγενή είναι και οφείλουν τον σεβασμό μας.

Είδα και κάτι βλαχολόρδους που κυνηγάνε μόνο "ευγενή" και βαράνε στον γάμο του καραγκιόζη αχαχαχα

Η τσίχλα είναι σχολείο στην σκόπευση.
Αυτό το πιστεύω ακράδαντα.
Νοστιμότατη επίσης όπως είπε ο Γιάννης

Βρες τα φυσίγγια με 7€ και ξαναμιλάμε γι' αυτό που λέει για την τσίχλα ο φίλος μας, που μας βγήκε λίγο μπορόλας...

Status
Not open for further replies.
Back