Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Στο σάιτ της cheddite λέει ότι τα παραγει με σκάγια ν7-12....
Αλλα προφανως ειναι ειδικες παραγγελιες για περιοχές εκτός Ιταλιας που συνηθίζουν να ριχνουν τέτοια φυσιγγια(λίγα γραμμαρια, χοντρά σκάγια)...

Κάτι ανάλογο κάνει κ ο Ναυπλιωτης..

Εδώ είναι φωτο το lambro tordo ν6(ενώ στο σάιτ του λέει ότι ξεκινάει από ν7) και μάλιστα με 8αρι κλείσιμο αντί 6αρι για την αγορά της Τουρκίας....

View attachment 55568

Συν οτι παραγει κάποιους τυπους φυσιγγιων για εισαγωγές χωρίς να τους κυκλοφορεί στην χώρα μας...
Κάπου το είχα δει και σε νο4!

Στο σάιτ της cheddite λέει ότι τα παραγει με σκάγια ν7-12....
Αλλα προφανως ειναι ειδικες παραγγελιες για περιοχές εκτός Ιταλιας που συνηθίζουν να ριχνουν τέτοια φυσιγγια(λίγα γραμμαρια, χοντρά σκάγια)...

Κάτι ανάλογο κάνει κ ο Ναυπλιωτης..

Εδώ είναι φωτο το lambro tordo ν6(ενώ εδώ δεν το γεμίζει με αυτό το νο) και μάλιστα με 8αρι κλείσιμο αντί 6αρι για την αγορά της Τουρκίας....

View attachment 55568

Συν οτι παραγει κάποιους τυπους φυσιγγιων για εισαγωγές χωρίς να τους κυκλοφορεί στην χώρα μας...
Θα μου κάψεις το κινητό ρε!

Νομίζω είχα ρίξει κάτι παρόμοια σε κόκκινο κάλυκα φίλε. Δεν θυμάμαι ακριβώς,αλλά νομίζω ήταν αυτός ο κάλυκας με δύο παπια απ'έξω.
Λίγο Πιο πάνω στης γραμμές του τρένου είχε το μαγαζί, στον σταθμό Λαρίσης.

Οlympus Γιάννης Χαραμής στα Σεπόλια....
Μετά το κατάστημα το πηραν δυο αδέλφια (Αφοί Σαββάκη)...

Ρε outlander ειχες μπουμπουνησει κανένα σε καμία κελαηδοτσιχλα, να μας πεις??? .yel.

Είχα ακουσει πολυ κολακευτικά σχόλια αλλά για όλα τα φυσιγγια τα ίδια ακουγονται,κ τα καλυτερα κ τα χειρότερα.......

Ρε outlander ειχες μπουμπουνησει κανένα σε καμία κελαηδοτσιχλα, να μας πεις??? .yel.
κουτες,εβγαζε απο 32 γρ μεχρι 38γρ εγω εριχνα το μπλε στα 33γρ ,πολυ καλο φυσιγγι απο οκτωμβριο μεχρι τελος παντως καιρου.τωρα τι ειχε μεσα ουτε που ξερω ,τοτε περναμε ριχναμε μας εκανε συνεχιζαμε.

Status
Not open for further replies.
Back