Καμια σοβαρή εταιρία παραγωγής πυρίτιδας δεν δίνει διάρκεια αποθήκευσης χωρίς αλλοιώσεις ( πάντα με κατάλληλες συνθήκες αποθήκευσης), για περισσότερα από 20 με 25 χρόνια για μονοφασικές και λίγο παραπάνω για διβασικές.
Οι ναπάλμ δεν είχαν εκρηκτική ύλη αλλά εμπρηστική.Στο Βιετνάμ που έπεφταν οι Ναπάλμ σαν στραγάλια είχαν ατυχήματα από ασταθής ύλες?
Καλησπέρα στην παρέα! Για πείτε μου μια γνώμη για τα B&P MG2 mythos 36gr. Τα έχω πάρει αλλά δεν έριξα ούτε ένα. Σε τι καιρό δουλεύουν καλύτερα? Φαίνεται προσεγμένο φυσίγγι και με καλά υλικά σύμφωνα με την εταιρεία.
Πολύ δυνατά και με νίκελ σκάγια αυτό από μόνο του με κανει να τα αποφεύγω γενικά τα BP δεν μου αρέσουν όχι μόνο τα συγκεκριμένα υπάρχουν άλλα καλύτερα και φθηνότεραΚαλησπέρα στην παρέα! Για πείτε μου μια γνώμη για τα B&P MG2 mythos 36gr. Τα έχω πάρει αλλά δεν έριξα ούτε ένα. Σε τι καιρό δουλεύουν καλύτερα? Φαίνεται προσεγμένο φυσίγγι και με καλά υλικά σύμφωνα με την εταιρεία.
Περιμένω πώς και πώς την απάντηση!!ρώτα τον @outlander να σου πει. αυτός ρίχνει καραβιες ολόκληρες από b&p
Δεν είναι καλή ούτε η κατανομή, ούτε και η διατήρηση για σκάγια #3 σκληρά επινικελωμενα κύριε Νίκο... Μήπως η θερμοκρασία που το δοκιμάσατε είναι υψηλή γι αυτό το σεταπ, και σκόρπισε?Τα 36 γραμμαρια δεν εχουν πεσει στα χερια μου....
Τα 40 γραμμαρια τα θεωρω φολα !!!
View attachment 67271
Δεν είναι καλή ούτε η κατανομή, ούτε και η διατήρηση για σκάγια #3 σκληρά επινικελωμενα κύριε Νίκο... Μήπως η θερμοκρασία που το δοκιμάσατε είναι υψηλή γι αυτό το σεταπ, και σκόρπισε?
Θα κάτσεις για παγανα?Περιμένω πώς και πώς την απάντηση!!
Κόλλησες ντενεκεδιαση θείο?Περαστικά!Τα 36 γραμμαρια δεν εχουν πεσει στα χερια μου....
Τα 40 γραμμαρια τα θεωρω φολα !!!
View attachment 67271
Πιστεύω από 5 βαθμούς και κάτω, και ίσως σε ξηρό καιρό. Θεωρώ ότι είναι καθαρά χειμωνιάτικο φυσίγγι. Κατά τη γνώμη μου πάντα!Κατα την γνωμη σου στους ποσους βαθμους επρεπε να δοκιμαστει ??
Ωωχχ παγανοφυσιγγα πήρα?!!!???Θα κάτσεις για παγανα?
Στα 30μ με #3 θα έπρεπε να τον περάσουν σουβλάκι τον τενεκέ με οποιαδήποτε θερμοκρασία.Κατα την γνωμη σου στους ποσους βαθμους επρεπε να δοκιμαστει ??
Πιστεύω από 5 βαθμούς και κάτω, και ίσως σε ξηρό καιρό. Θεωρώ ότι είναι καθαρά χειμωνιάτικο φυσίγγι. Κατά τη γνώμη μου πάντα!
Με πορδές δεν βάφεις αυγά
Πιστεύω από 5 βαθμούς και κάτω, και ίσως σε ξηρό καιρό. Θεωρώ ότι είναι καθαρά χειμωνιάτικο φυσίγγι. Κατά τη γνώμη μου πάντα!
Καλησπέρα στην παρέα! Για πείτε μου μια γνώμη για τα B&P MG2 mythos 36gr. Τα έχω πάρει αλλά δεν έριξα ούτε ένα.
Σχεδόν αίθριο καιρό με αραιές νεφώσεις, χαμηλό υετό και νορμάλ για την εποχή θερμοκρασίες.Σε τι καιρό δουλεύουν καλύτερα?
Σωστά! Με τον συνήθη ύποπτο (αμερικάνικα) έχω ακούσει για τέτοιες βολές από φίλους λαγαδες, σε αυτές τις αποστάσεις με (nitro) magnum 46gr. Απλά προσπαθώ να δικαιολογήσω αυτή την τουφεκιά κύριε Νίκο... Δυστυχώς πολλές φορές πληρώνουμε αρκετά χρήματα για να πάρουμε ένα ποιοτικό φυσίγγι για θηράματα που οι βολές είναι μετρημένες, και δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα μας "κρεμάσει".Εχω πει πολλες φορες.....ο καθε ενας μας εχει τα ''θελω του'' και τις αποψεις του....Και για μενα ολα
σεβαστα !!!
Πρεπει ομως να σου πω για να ξερεις....οτι στους 16 βαθμους με 48 γραμμαρια σκαγια Ν3 εχουν πεσει λαγουδια
στα 50 μετρα και δεν εκαναν ''κιχ''....Δεν καταλαβαν απο τους ηρθε η τουφεκια....ο δε ντενεκες στα
ιδια μετρα ειναι σουρωτηρι !!!
ΥΓ. Και μην μου το ''γυρισουν'' καποιοι....και λενε για ιδιογομωση κτλ κτλ....γιατι για φυσιγγια μιλαμε...
σοβαρης εταιρειας....
Μηπως πρεπει να σοβαρευτει λιγο η εταιρεια....λεω εγω τωρα .!!!
Ωραία! Θα ψάξω για κάνα φορητό μετεωρολογικό σταθμό!! Humidity 45-85% is really negligible?!(έτσι λένε στο χωριό μου!).Σχεδόν αίθριο καιρό με αραιές νεφώσεις, χαμηλό υετό και νορμάλ για την εποχή θερμοκρασίες.
Υγρασία από 45-85% non condensing !!!
Αστείο ...
Σε τι νούμερο τα πήρες ?
Βάρα μια στα 36,5 και μια στα 30 σε τενεκέ και βλέπεις ...
Σωστά! Με τον συνήθη ύποπτο (αμερικάνικα) έχω ακούσει για τέτοιες βολές από φίλους λαγαδες, σε αυτές τις αποστάσεις με (nitro) magnum 46gr. Απλά προσπαθώ να δικαιολογήσω αυτή την τουφεκιά κύριε Νίκο... Δυστυχώς πολλές φορές πληρώνουμε αρκετά χρήματα για να πάρουμε ένα ποιοτικό φυσίγγι για θηράματα που οι βολές είναι μετρημένες, και δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα μας "κρεμάσει".
Κάθε εμπόδιο για καλό κύριε Νίκο! Όλα τελικά για κάποιο λόγο γίνονται! Τουλάχιστον εσείς που γεμίζετε, ξέρετε ακριβώς τι ρίχνετε και έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!Εχεις απολυτο δικιο....
Με υποτιθεμενο ποιοτικο φυσιγγιο την πατησα και εγω....Δεν τυχαια ιδιογομωτης....