Είδα πρώτα το "μικρότερο"και κάπως μου ήρθε...Και το όριο του μέσου κυνηγού μικρότερο
Μετά είδα το όριο...
Είδα πρώτα το "μικρότερο"και κάπως μου ήρθε...Και το όριο του μέσου κυνηγού μικρότερο
Δεν υπάρχει κακή πυρίτιδα!Καλημέρα σε όλους έχω βρει κάτι φυσιγγια με aquila στα 32 γρ τα έχει φτιάξει ένας με κυνηγομαγαζο τα δίνει στα 7 ευρώ τη λέτε είναι καλα;Η aguila είναι καλή σαν πυρίτιδα;
Λαμπρο αν ξέρει και τα αλλά υλικά θα σε βοηθήσουμε καλητερα σαν πυρητιδα είναι πολύ καληΚαλημέρα σε όλους έχω βρει κάτι φυσιγγια με aquila στα 32 γρ τα έχει φτιάξει ένας με κυνηγομαγαζο τα δίνει στα 7 ευρώ τη λέτε είναι καλα;Η aguila είναι καλή σαν πυρίτιδα;
Α οκ ευχαριστώ γιατί ένας συνάδελφος μου είπε μάπα γι αυτό είπα να ρωτήσω εδώ πριν τα αγοράσω.Λαμπρο αν ξέρει και τα αλλά υλικά θα σε βοηθήσουμε καλητερα σαν πυρητιδα είναι πολύ καλη
Καλά κρασιά πες του!!!!Α οκ ευχαριστώ γιατί ένας συνάδελφος μου είπε μάπα γι αυτό είπα να ρωτήσω εδώ πριν τα αγοράσω.
Λάμπρο , μην προσπερνάς αυτό που είπε ο Γιάννης πιο πάνω ' πρώτα απ' όλα η ασφάλεια .Α οκ ευχαριστώ γιατί ένας συνάδελφος μου είπε μάπα γι αυτό είπα να ρωτήσω εδώ πριν τα αγοράσω.
Μια χαρά είναι η aquila σαν πυρίτιδα. Έχω φτιάξει και ρίξει χιλιάδες φυσίγγια.Καλημέρα σε όλους έχω βρει κάτι φυσιγγια με aquila στα 32 γρ τα έχει φτιάξει ένας με κυνηγομαγαζο τα δίνει στα 7 ευρώ τη λέτε είναι καλα;Η aguila είναι καλή σαν πυρίτιδα;
Φτιάχνει φασόν κάθε χρόνο αυτό το μαγαζί? Ποιος Του τα φτιάχνει? Θα είναι περσινό στοκ μπορεί. Ξέρεις άλλους που έχουν αγοράσει?Καλημέρα σε όλους έχω βρει κάτι φυσιγγια με aquila στα 32 γρ τα έχει φτιάξει ένας με κυνηγομαγαζο τα δίνει στα 7 ευρώ τη λέτε είναι καλα;Η aguila είναι καλή σαν πυρίτιδα;
Μάπα είναι στείλε διεύθυνση μαγαζιού.Καλημέρα σε όλους έχω βρει κάτι φυσιγγια με aquila στα 32 γρ τα έχει φτιάξει ένας με κυνηγομαγαζο τα δίνει στα 7 ευρώ τη λέτε είναι καλα;Η aguila είναι καλή σαν πυρίτιδα;
Εχεις 170 κουτια ρε...φτανουν για 170 τσιχλες μες τη σεζον....Μάπα είναι στείλε διεύθυνση μαγαζιού.
Σωπα ρε θα το ακούσει ο κρητικός και θα μας βγάλει στα κανάλια.Εχεις 170 κουτια ρε...φτανουν για 170 τσιχλες μες τη σεζον....
Εμένα μου αρέσει σα πυρίτιδα..τώρα αν θα δουλέψει στο όπλο σου και στο τόπο σου είναι άλλο θέμα!Καλημέρα σε όλους έχω βρει κάτι φυσιγγια με aquila στα 32 γρ τα έχει φτιάξει ένας με κυνηγομαγαζο τα δίνει στα 7 ευρώ τη λέτε είναι καλα;Η aguila είναι καλή σαν πυρίτιδα;
Πόσο χρονών είσαι?Καμία παλιοσειρά από δω μέσα θυμάται τίποτα για αυτά τα φυσίγγια .
Το κουτί δεν γράφει απολύτως τίποτα πέρα από τη μάρκα και το νούμερο.
View attachment 75525
View attachment 75524
Αυτό Τι σχέση έχει με τα φυσίγγια μωρή τρελή ; Ληξίαρχος εισαι;Πόσο χρονών είσαι?
Όχι, δείχνουν την ηλικία σου!!!Αυτό Τι σχέση έχει με τα φυσίγγια μωρή τρελή ; Ληξίαρχος εισαι;
Όχι δεν ξέρω νομίζω μια φορά τα έφτιαξε θα πάρω τώρα και ότι γίνει...Αν και δεν βλέπω να έχει τσίχλες και φέτος πέρυσι τον Οκτώβριο δεν πέρασε ούτε μια κάτι έχει αλλάξει μόνο φάσες πέρασαν τα προηγούμενα χρόνια περνούσαν φουλ τσίχλες.Φτιάχνει φασόν κάθε χρόνο αυτό το μαγαζί? Ποιος Του τα φτιάχνει? Θα είναι περσινό στοκ μπορεί. Ξέρεις άλλους που έχουν αγοράσει?
Στο καρπενησι είναι αν ενδιαφέρεται αλήθεια θα τον ρωτήσω ποσα του έχουν μείνει και θα σας πω.Μάπα είναι στείλε διεύθυνση μαγαζιού.