Εχεις βρει καμμια καλη προσφορα ή τα παιρνεις σε κανονική τιμη γιατι είναι πολυ τσουχτεραΚι εγώ δεν το μπορώ καλοκαιριάτικα το κλοτσημα των classica. Ούτε κι εγω τρελάθηκα με την απόδοση. Πλέον ρίχνω χειμωνα καλοκαιρι το lambro classic.
Μου τα είχε στείλει φιλος από μια προσφορά στα 7 ευρώ. Κανονικα πάνε 8,5. Έχω ακόμα 11 κουτιά. Για φέτος θα δούμε τι θα παίξει.Εχεις βρει καμμια καλη προσφορα ή τα παιρνεις σε κανονική τιμη γιατι είναι πολυ τσουχτερα
Αν θες έχει γνωστός μου μερικά κουτάκια ακόμα κάτω από 7€!Μου τα είχε στείλει φιλος από μια προσφορά στα 7 ευρώ. Κανονικα πάνε 8,5. Έχω ακόμα 11 κουτιά. Για φέτος θα δούμε τι θα παίξει.
Ο γνωστός απ το αιγάλεω Ηλία???Αν θες έχει γνωστός μου μερικά κουτάκια ακόμα κάτω από 7€!
Το είδα πρόσφατα στον πίνακα με μια sx4 κ το πήγαινε πολύ καλά... Με s4 είναι...Τα λαμπρο κλασικ, δεν ξερω με τι ειναι γεμισμενα αλλα μου παν για πρωι καλα ειναι
Αν ρωτάς εμένα....δεν είναι τόσο το λάκτισμα σαν λάκτισμα αλλά η συμπεριφορά. Κοφτό, απότομο, δυνατό....το απεχθάνομαι. Μου αρέσουν οι προοδευτικές γεμισιές.Τοσο πολυ σε ενοχλει το λακτισμα και μαλιστα σε οπλο αεριων?
Εχω ψυχολογικο μ αυτα τα φυσιγγιαΑν ρωτάς εμένα....δεν είναι τόσο το λάκτισμα σαν λάκτισμα αλλά η συμπεριφορά. Κοφτό, απότομο, δυνατό....το απεχθάνομαι. Μου αρέσουν οι προοδευτικές γεμισιές.
Με ενδιαφέρει ναι στείλε μου αν θες π.μ να πάω να πάρω αν είναι Αθήνα.Αν θες έχει γνωστός μου μερικά κουτάκια ακόμα κάτω από 7€!
Όπως τα λες απότομο. Σκληρό φυσίγγι ειδικά για δικαννο καλοκαίρι. Ακόμα θυμάμαι μια τουφέκια που είχα ρίξει σε σταθερό στόχο με τη benelli 20 Αυγούστου. Τόσο δυνατό μου φάνηκε που το θυμάμαι ακόμα κι έχουν περάσει πολλά χρόνια!Αν ρωτάς εμένα....δεν είναι τόσο το λάκτισμα σαν λάκτισμα αλλά η συμπεριφορά. Κοφτό, απότομο, δυνατό....το απεχθάνομαι. Μου αρέσουν οι προοδευτικές γεμισιές.
Μόλις τα κοίταξα και είδα ότι είναι με μάλλινη τάπα κτλ, αλλά κοντεύουν 12 euro!!!George m2 ,αμα θες φυσιγγι που να σε βοηθαει και λιγο παραπανω ειδικα στα τρυγονια δοκιμασε ns special game 32gr n8.[ριχτα και στον πινακα ]
Άποψη μου είναι ότι κανένα φτερωτό θήραμα δεν αξίζει τόσα λεφτά!για τρυγονια πιστευω αξιζει!
αν πας για χηνες η παπια δεν αξιζει??Άποψη μου είναι ότι κανένα φτερωτό θήραμα δεν αξίζει τόσα λεφτά!