Έχω πάρει αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.Και νο12 έχω.Όλα Rc 32gr 1-2 κουτάκια για δοκιμή.Δεν υπάρχει μουφα, υπάρχει 2* μόνιμη. Νούμερο 11 θα θελα να δοκιμάσω αλλά ποιος βγάζει;;
Έχω πάρει αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.Και νο12 έχω.Όλα Rc 32gr 1-2 κουτάκια για δοκιμή.Δεν υπάρχει μουφα, υπάρχει 2* μόνιμη. Νούμερο 11 θα θελα να δοκιμάσω αλλά ποιος βγάζει;;
Κανένα που να στέλνει ο Αλλαγιάννης έχει ;Έχω πάρει αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.Και νο12 έχω.Όλα Rc 32gr 1-2 κουτάκια για δοκιμή.
https://www.nobelsportitalia.com/en/hunting-cartridges/prestige/extra-12/NSI EXTRA PRESTIGE 37 70mm
το βάζουμε σε όπλο με απλές κάννες; δεν βρίσκω πουθενά πιέσεις
Το ρίχνει χρόνια με πολύ καλά αποτελέσματα φέτος κάτι δε πάει καλά.Νομίζω ότι δεν του πάει το ν9 σε αυτό το φυσίγγι.
Μια χαρά τα ρίχνειςNSI EXTRA PRESTIGE 37 70mm
το βάζουμε σε όπλο με απλές κάννες; δεν βρίσκω πουθενά πιέσεις
Είναι Πίο δυνατό από το 30 Άρι αν έχει κρύο πολύ θα σε βγάλει άσπρο πρόσωπο.Καλησπέρα παιδιά! Φετινά γεμισμένα navaro 32gr έριξε κανείς να μου πει εντυπώσεις? Φετινή παραλαβή μιλάω πάντα...Επίσης σε σχέση με τα 30 gr πέρα από τα 2gr παραπάνω σκάγια έχει παρατηρηθεί κάποια άλλη διαφορά όσον αφορά τη συμπεριφορά τους?
Πήγαινε για ψάρεμα καλύτερα.Δεν υπάρχει μουφα, υπάρχει 2* μόνιμη.
To μπλέ όντως ήθελε κρύα και υγρασίες στα ύψη. Εκεί έδινε ρέστα.Οι περισσότεροι το έριχναν όποτε να ναι και απλά τον έπινανΤα πρώτα καφέ που παρήγαγε η lambro,με την κεντρική σύντηξη,ήταν ζορικο φυσιγγι,το "άκουγες", σκότωνε όμως πολύ πολύ καλά.
Θυμάμαι ότι το βάζαμε στον λαγό αν είχαμε ξεμείνει από ροτβάιλ γερμανικά (ασημί παφυλα).
Το μπλε,όσες φορές το δοκιμάσαμε ήταν ζορικο,ΠΟΛΥ ζορικο και δεν είχε την αποτελεσματικότητα του καφέ.
Έδειχνε να σκορπίζει αρκετά.
Μπορεί σε πιο ακραίες καιρικές συνθήκες να έκανε σωστή δουλειά...
Το πιο πρόσφατο καφέ(Ναυπλιώτη)όσες φορές το χρησιμοποίησα,μου άρεσε.
Καννες απο επαναληπτικη(χραπα χρουπα) remington χρησιμοποιουν για την πατεντα,που ειναι χωρις τρυπες....ψηνεσαι....?Και με τις τρύπες στη κάννη τι κάνεις;Τις αφήνεις για πορτινγκ.;
Κλείνουν οι τρύπες.Καννες απο επαναληπτικη(χραπα χρουπα) remington χρησιμοποιουν για την πατεντα,που ειναι χωρις τρυπες....ψηνεσαι....?
Ίντα λε ρε, έτσι έμαθα,στενά τσοκαρισματα for the win!Πήγαινε για ψάρεμα καλύτερα.
Οτι κλεινουν κλεινουν,απλως απο οτι εχω διαβασει πολλοι χρησιμοποιουν απο 870 ή απο mossberg...Για να κλεισουν οι τρυπες χρησιμοποιουν μαλλον κολληση οποτε πολυ υψηλες θερμοκρασιες,(οχι καλο...) και θελει και προσοχη να μην τρεξει κολληση στο εσωτερικο της καννης...τουλαχιστον ετσι τα σκεφτομαι εγω,οχι οτι εχω εμπειρια πανω στο συγκεκριμενο θεμα....Κλείνουν οι τρύπες.
Δεν ξερω, παρε τηλ και πες αν εχει το νουμερο που θες και πραξε αναλογα.Κανένα που να στέλνει ο Αλλαγιάννης έχει ;
Οι τρύπες που ανοίγουν δεν κλείνουν εύκολα μετά η κανη δεν είναι μίνι να κάνεις παρθενοραφη, ίσως με εξωτερική κάλυψη οκ ,αλλά να τις βουλώσεις με κοληματα που σίγουρα θα δημιουργήσουν εσοχές εκ των έσω ,μετά θα θέλεις εσωτερική λείανση ,χρονοβόρες ,επίφοβες και ακρίβειας εργασίες .Όχι ότι δε γίνονται.Αλλα άμα Αρχισι το τικ και η ηλεκτροκόλληση στη κανη καλύτερα μετά να πάει για σωλήνα ποτίσματος.Οτι κλεινουν κλεινουν,απλως απο οτι εχω διαβασει πολλοι χρησιμοποιουν απο 870 ή απο mossberg...Για να κλεισουν οι τρυπες χρησιμοποιουν μαλλον κολληση οποτε πολυ υψηλες θερμοκρασιες,(οχι καλο...) και θελει και προσοχη να μην τρεξει κολληση στο εσωτερικο της καννης...τουλαχιστον ετσι τα σκεφτομαι εγω,οχι οτι εχω εμπειρια πανω στο συγκεκριμενο θεμα....
Μπα ,άσε να μείνει κανένα πουλάκι και για τους άλλους.Καννες απο επαναληπτικη(χραπα χρουπα) remington χρησιμοποιουν για την πατεντα,που ειναι χωρις τρυπες....ψηνεσαι....?
Όπλο μπενελοφρανκεσταιν και όλα αυτά για να παίρνεις θεωρητικά κάποια μακρινά πουλιά.Κλείνουν οι τρύπες.
Παντως προχτες στο car πουλιοταν μια τετοια καννη remington μετατροπη για benelli 76cm στα 450 ευρο,σημερα δεν υπαρχει....φευγουν σαν ζεστο ψωμι....στις φοτο εδειχνε και τα επιμαχα σημεια,ουρα και δαχτυλιδι....Μπα ,άσε να μείνει κανένα πουλάκι και για τους άλλους.
Πώς φαίνεται ότι δεν έβλεπες εκπαιδευτική τηλεόραση...Όπλο μπενελοφρανκεσταιν και όλα αυτά για να παίρνεις θεωρητικά κάποια μακρινά πουλιά.
https://www.nobelsportitalia.com/en/hunting-cartridges/prestige/extra-12/
Σε δικαννο μεχρι δεκαετια του 80 -90 με πιεσεις δοκιμης 900 (psf με ενα αστερι) η σε ρωσσικο με 650 μεγκα πασκαλ καλυτερα να μην τα βαλεις
Εισαι οριακα και μεχρι 36 γρ τους βαζουμε σε αριστη κατασταση
Εαν το οπλο σου ειναι σε αριστη κατασταση Παρε μια κασετινα γερμανικα 36 αρια waidmanshel νουμερο 4
Μαλακα φυσιγγια, παντος καιρου και αριστα
είναι ενα Ουγγρικό FEG παραγωγής 1972 με σφραγίδα δοκιμής 900bar, δεν έχει κουνήσει καθόλου μιας και ο πατέρας το είχε μόνο για λαγό, αν θυμάμαι καλά κυνηγούσε με 6αρια ΑΑΑ, εγω του βαζω μεχρι 32γρ ψιλά και γενικά δεν ρίχνω και πολλά τον χρόνο.
ειδα οτι το NSI EXTRA PRESTIGE 37g δίνει ταχύτητα 435 στην κάννη ενώ το waidmannsheil με 36g 395
από αυτό συμπεραίνω ότι οι πιέσεις στο NSI πρέπει να είναι αισθητά περισσότερες, πόσο όμως;
υπάρχει μπούσουλας που γνωρίζοντας τα γραμμάρια και τις ταχύτητες υπολογίζεις τις πιέσεις;