Γνώμες Φυσιγγίων

Εγώ ρίχνω της nsi gm3 &sipe ....το δεύτερο με υγρασία φουλ κανη παπάδες με την μαξους . Τον χειμώνα όμως μου κανη νερά με χαμηλές θερμοκρασίες......και 30 άρια του Κύργια εξερετικα τα 32 δεν έχω προλαβη να τα δικιμασω
Μείνε στα 30αρια.

Εγώ ρίχνω της nsi gm3 &sipe ....το δεύτερο με υγρασία φουλ κανη παπάδες με την μαξους . Τον χειμώνα όμως μου κανη νερά με χαμηλές θερμοκρασίες......και 30 άρια του Κύργια εξερετικα τα 32 δεν έχω προλαβη να τα δικιμασω
Τα ναβαρο 32 τα ρίχνω 2 χρόνια τώρα. Σε χαμηλές θερμοκρασίες σε ν7 ν8 κεντάνε. Με ζεστό καιρό είχα αρκετά ζωντανά. Με -3 σε ν7 έδιναν ρέστα. Απ τα πιο ωραία 32αρια που έχω ρίξει.

Last edited:
Βρήκα σε ένα μαγαζί μερικά κουτιά από τα παλιά με τέκνα.. 16€...

Βρήκα σε ένα μαγαζί μερικά κουτιά από τα παλιά με τέκνα.. 16€... Ακριβά είναι για τον αέρα... .big smile.
Πόσο παλιά τα μπλε;
Αν είναι τα παλιά και δε τα θες δως μου διεύθυνση αν δεν έχεις θέμα να τα σκουπισω εγω

2 μέρες έριξα αρκετά φυσίγγια. Αν και ο καιρός δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο από άποψη υγρασίας φάνηκαν κάποιες μικροδιαφορές. Παρακάτω οι εντυπώσεις μου:

• Φετινά 30αρια Ρουμελιώτη σε νούμερο 8, τα γνωστά πολύ καλά αυστηρά στην σκόπευση
  • Ναβαρο 30αρια σε νουμερο 8, τα έριξα πρώτη φορά με πολύ καλά αποτελέσματα
  • NS OK σε νούμερο 8, τα είχα από παλιά και δεν τα είχα σε υπόληψη. Με την Α400 μεταμορφώθηκαν σε εξαιρετικά φυσίγγια. Βάρεσα μακρινά πουλιά με αυτά.
  • Τρίμμης standard 32gr σε νούμερο 9, δεν τα βρήκα, πήρα ένα πουλί κοντινό μόνο. Θα τους δώσω και άλλη ευκαιρία όμως.
  • ΜΒ light σε νούμερο 9, τα είχα απωθημένο γιατί η βιτόρια δεν τα έριχνε. Εξαιρετικά! Μαλακά με ωραίες καταβολές
Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο η σκόπευση μου αλλά την Τρίτη είχα αρκετές ζωντανές σχεδόν με όλα τα φυσίγγια εκτός τα ΜΒ ενώ Τετάρτη ήταν όλα πατσαβούρια. Ο συγκυνηγός μου την Τρίτη μου είπε ήταν θέμα σκόπευσης και μου φαίνεται λογικό γιατί είχε σχεδόν τον ίδιο καιρό και χθες.
Καλησπερα Βασιλη την Τριτη βαρησες τα πολλα;

Πόσο παλιά τα μπλε;
Αν είναι τα παλιά και δε τα θες δως μου διεύθυνση αν δεν έχεις θέμα να τα σκουπισω εγω
Δεν ξέρω πόσο παλιά είναι, είναι με την παλιά συσκευασία...
Tα σκούπισα πρωί πρωί.....3 ν6 - 2 ν5 - 3 ν7

Λοιπόν gm3 nsi φόλα τελείως. Ότι έπεσε ζωντανο και τρουπωσε και ειχα και μαδημενα που δεν έπεσαν. Ρουμελιωτης 30αρια piston skeet θάνατος κανονικός. @SpyrosBrowning έκαναν πααααφφφ τα πουλιά!!! Μόνο μια ζωντανή με αυτά χτυπημενη στη φτερούγα.

Λοιπόν gm3 nsi φόλα τελείως. Ότι έπεσε ζωντανο και τρουπωσε και ειχα και μαδημενα που δεν έπεσαν. Ρουμελιωτης 30αρια piston skeet θάνατος κανονικός. @SpyrosBrowning έκαναν πααααφφφ τα πουλιά!!! Μόνο μια ζωντανή με αυτά χτυπημενη στη φτερούγα.
Ούτε τον έξυπνο κάνω, ούτε τον ξερόλα...
Το μόνο που έχω να πω είναι να βρείτε Ελληνικό καλόφτιαγμένο φυσιγγι, και υπάρχουν αρκετά...

Ούτε τον έξυπνο κάνω, ούτε τον ξερόλα...
Το μόνο που έχω να πω είναι να βρείτε Ελληνικό καλόφτιαγμένο φυσιγγι, και υπάρχουν αρκετά...
Τρία κουτακια είχα πάρει. 11€ δεν δίνω για το συγκεκριμένο ξανα. Αύριο το ΑΖ 20 τεστ.

Back