Χελιδόνια πολλά και χθες και σήμερα. Και μια 5αδα τρυγοναρες σήμερα!Είμαι σίγουρος ότι λόγο θερμοκρασίας σας δουλεύει καλητερα .. εδώ με 18 βαφμους και 20 μετά της 9 και καλά που της εριχνε...άσε που περνούσαν και χελιδόνια
Χελιδόνια πολλά και χθες και σήμερα. Και μια 5αδα τρυγοναρες σήμερα!Είμαι σίγουρος ότι λόγο θερμοκρασίας σας δουλεύει καλητερα .. εδώ με 18 βαφμους και 20 μετά της 9 και καλά που της εριχνε...άσε που περνούσαν και χελιδόνια
Federal flitecontrol
ΘώδηΤα φετινά Navaro 32 που πήρα έχουν συγκεντρωτήρα Victory γνωρίζει κανείς αν είναι της προκοπής?
Ναι! Το πάνω είναι 9βολο απλό . Το κάτω 12βολο magnum.
Τα δικά μου που πήρα πρειν 5 μέρες έχουν gualandiΜε το nova 32 του Κυργια που έχω δοκιμάσει, τον victory, μου φάνηκε καλύτερη η κατανομή από του navaro 32 με τον gualandi. Τώρα στο κυνήγι θα δείξει.
Δεν ξέρω τι έχει κάνει. Δεν έχω εμπειρία από τα φυσίγγια του. Πρώτη φορά αγόρασα φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι. Πήρα 4 κούτες 30άρια και από 1 κούτα Navaro 32 και Nova 32. Και 6 κουτιά 34άρια σε 6 - 8 - 9. Όσα Navaro πήρα, 30 - 32 - 34, είχαν gualandi. Τα nova 32, είχαν victory. Τα 30άρια του πάντως που δοκίμασα, είναι φωτιά! Επίσης, 2 κουτιά navaro μεσόταπα, έχουν την μεσόταπα της gualandi.Τα δικά μου που πήρα πρειν 5 μέρες έχουν gualandi
Ελπίζω να τα "σκούπισες".Βρήκα σήμερα σε μαγαζί στην επαρχία Remington nitro magnum που ως γνωστόν έχει εξαφανισθεί από την αγορά. Μιλώντας με τον ιδιοκτήτη μιας και είναι στενό συγγενικό πρόσωπο πολύ καλού μου φίλου, μου ανέφερε ότι τα έχει πάνω από 20 χρόνια στο μαγαζί. Η ερώτηση μου είναι και απευθύνομαι κυρίως στους παλαιότερους. Θυμάται κανείς πότε ( περίπου χρονιά) βγήκαν οι τελευταίες παρτίδες που είχαν την παρακάτω μορφή.
Οι παλιές παρτίδες ήταν στην αρχή με λευκά γράμματα και μετά γράφανε μόνο magnum και το νούμερο με μαύρα γράμματα.
Έχω κάνει τα κουμάντα μου.Ελπίζω να τα "σκούπισες".
Βγάζουν ωραίο ήχο… κατάλληλα για γάμους, πρωτοχρονιά, αποκριες και στο Χριστός ανέστη….Καλημέρα
Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτά τα φυσίγγια ;
Έχω μιλήσει και πρέπει να πάρεις τουλάχιστον 1000 φυσίγγια όποτε δε μπορώ να πάρω κάνα δύο κουτιά για να τα δοκιμάσω
Θάνατος λέμε...Σήμερα για πρώτη φορά Νavaro30 N10.Το φυσίγγι είναι τίμιο.Ακαριαία στεγνά σκοτώματα.
Το φυσίγγι ή ο Άλεξ;Θάνατος λέμε...
Το φυσίγγι!Το φυσίγγι ή ο Άλεξ;
Γιατί αφού δεν μπορεί να σκοτώσει με Lambro δεν του έχω εμπιστοσύνη
Λίγο βόλτα,λίγο απορτ σε καμία τσίχλα που βάρεσε ο Χάρης, μία στάση στον φούρνο και ξανά πάλι πίσω είναι
Και που να βγουν τα χόρτα,δε βγάζω όπλο από την θήκη καθόλου.Το φυσίγγι ή ο Άλεξ;
Γιατί αφού δεν μπορεί να σκοτώσει με Lambro δεν του έχω εμπιστοσύνη
Λίγο βόλτα,λίγο απορτ σε καμία τσίχλα που βάρεσε ο Χάρης, μία στάση στον φούρνο και ξανά πάλι πίσω είναι
Και εγώ το έβγαλα πρίν κανά δυό βδομάδες και τι κατάλαβα, έψαχνα τόπο να πέσω να ψοφήσω αγκαλιά με τον σκύλοΚαι που να βγουν τα χόρτα,δε βγάζω όπλο από την θήκη καθόλου.