Γνώμες Φυσιγγίων

καλησπερα στην ομαδα. μιας και η συνομιλια ειναι πολυ μεγαλη θα ηθελα να ρωτησω γνωμη γενικα για τα mary arm αν καποιος τα εχει δοκιμασει..σας ευχαριστω εκ των προτερων
Κάποιοι εδώ ,έχουν χρησιμοποιήσει το prestige στην Πέρδικα,αλλά οι γνώμες είναι διφορούμενες.

Δεν τρέχει κ τίποτα ρε Γιώργο..
Λίγο πολυ στους περισσότερους έχει συμβεί αυτο...

Και από ότι ακουω τα καψουλια fiocchi έχουν μια μικρή φήμη αλλά δεν είναι κ απόλυτο γιατί εμένα 2-3 φορές που μου έτυχε ήταν με cx 2000...

Το μόνο σου λάθος (που το κατάλαβες έστω κ αργοτερα) είναι πως έπρεπε να περιμενεις κ μετα να ανοίξεις το όπλο....
Ας περνάει εκείνη την ώρα κ ελάφι με χρυσά κέρατα......
Τασο αν ειχε σκασει την ωρα που ανοιξα το δικανο θα καναμε αλλη κουβεντα τωρα(αν θα ειμουν σε θέση να βλεπω και να γραφω φυσικα)
Σε εμενα δεν εχει ξανατυχη με κανενα αλλο φυσιγγι και το ποσταρω για να προσεχει ο κοσμος-συναδελφοι που εχουν παρει και αυτοι τετοια φυσιγγια

Τασο αν ειχε σκασει την ωρα που ανοιξα το δικανο θα καναμε αλλη κουβεντα τωρα(αν θα ειμουν σε θέση να βλεπω και να γραφω φυσικα)
Σε εμενα δεν εχει ξανατυχη με κανενα αλλο φυσιγγι και το ποσταρω για να προσεχει ο κοσμος-συναδελφοι που εχουν παρει και αυτοι τετοια φυσιγγια
3 χρόνια έριχνα φυσίγγια του Ρουμελιώτη χωρίς κανένα πρόβλημα. Πέρσι έδωσα σε φίλο 2 κουτιά να δοκιμάσει και 1 φυσίγγι έκανε αφλωγιστία. Έτυχε ελαττωματικό καψήλιο. Δεν λέει κάτι αυτό. Το ίδιο έγινε και στη περίπτωση σου. Με 1 στα 5000 φυσίγγια που βγήκε ελαττωματικό δεν μπορώ να πω ότι είναι επικίνδυνο. Φιλικά πάντα.

Θεματακια με αφλογιστιες και το καινούριο cx2000(μπλε βερνίκι).
Γιάννη τρεις φορές μου έχει τύχει με cx2000, σε σύντομο χρονικό διάστημα, και έλεγα ότι είναι η βελόνα, πήρα καινούργια αλλά δεν είχε διαφορά με την παλιά, δεν την άλλαξα, άφησα την παλιά, και δεν το ξαναέκανε. :)

View attachment 92670

View attachment 92671
Kαλησπέρα
Δείτε τι εγινε σημερα με το navaro 30...
Εκανα την μ@λια και το ανοιξα αμεσως αφοτου εγινε γιατι μου περνουσαν λιγα τσιχλακια εκείνη την ωρα
Εμένα την πρώτη φορά που μου έτυχε, πριν 2 χρονια, ( σε όλα αυτά τα χρόνια που κυνηγώ δεν μου είχε τύχη ποτέ ) ήταν σε απογευματινό, το έβγαλα γρήγορα και το έβαλα στην τσέπη, τόσο μου έκοψε. Την άλλη μέρα το έβαλα και το έριξε κανονικά. Το πράσινο όμως την προηγούμενη μέρα μου έκλεισε το μάτι και έφυγε γελώντας .

Γνώμη για φυσίγγια:
-Δημήτρης Υψηλός semi magnum κατανομέας
-Baby magnum
-Κυργιας Club 40gr
-Λύκος 42γρ

Κλαμπ δοκίμασα αρκετά κουτιά πέρυσι δεν ενθουσιάστηκα
Μωρακι μαγκνουμ καλο με ηπια ανακρουση στο κρυο αλλα θα εδινα 2 ευρω παραπανω να παω στα μυθος με ΜΓ2 γεμισμενα .

Υψηλος δεν εχω δοκιμασει γιατι κατι 20-24 ευρω τα βρηκα και τα αφησα για τον επομενο .
Λυκο δεν δοκιμασα ποτε

https://airgunshop.gr/45.-fusiggia-kunigiou/as-caccia/as-caccia-as-40-cal12-70-40-gr./

Παρε ενα κουτακι απο αυτα εδω , τα τελευταια ειναι . Το 36αρι με τεκνα που δοκιμασα τα κοιμιζει ωραια .big smile.

Και νομιζω ειναι απο τα καλα και φθηνα στα 15 ευρω . Δεν θα ξαναβγουν αυτα και στις τιμες αυτες

Κλαμπ δοκίμασα αρκετά κουτιά πέρυσι δεν ενθουσιάστηκα
Μωρακι μαγκνουμ καλο με ηπια ανακρουση στο κρυο αλλα θα εδινα 2 ευρω παραπανω να παω στα μυθος με ΜΓ2 γεμισμενα .

Υψηλος δεν εχω δοκιμασει γιατι κατι 20-24 ευρω τα βρηκα και τα αφησα για τον επομενο .
Λυκο δεν δοκιμασα ποτε

https://airgunshop.gr/45.-fusiggia-kunigiou/as-caccia/as-caccia-as-40-cal12-70-40-gr./

Παρε ενα κουτακι απο αυτα εδω , τα τελευταια ειναι . Το 36αρι με τεκνα που δοκιμασα τα κοιμιζει ωραια .big smile.

Και νομιζω ειναι απο τα καλα και φθηνα στα 15 ευρω . Δεν θα ξαναβγουν αυτα και στις τιμες αυτες
Το 36αρι το as με την τεκνα με κρύο ήταν καλό Άλεξ;

Το 36αρι το as με την τεκνα με κρύο ήταν καλό Άλεξ;

Προσωπικα εριξα ενα κουτι τωρα καθως τα κραταω για τα κρυα που ΘΑ ερθουν , απο περυσι περιμενω δηλ να ερθουν .yel.
Επειδη τα φεραμε εδω και καποια παιδια τα δουλεψαν χειμωνα , μου ειπαν αρκετα καλα λογια , περισσοτερο στις φασσες δουλεψαν.
Εχουν μεινει 4 κουτια 40αρια στο παιδι τον ειπα να τα κρατησει για να παρω . Εφοσον μου αρεσε το 36αρι και η τιμη ειναι θανατος για 40γραμμαρια με Μ92 θα τα δοκιμαστουν και αυτα , ειμαι αισιόδοξος οτι θα τα πανε καλα οπως τα 36ρια του

Προσωπικα εριξα ενα κουτι τωρα καθως τα κραταω για τα κρυα που ΘΑ ερθουν , απο περυσι περιμενω δηλ να ερθουν .yel.
Επειδη τα φεραμε εδω και καποια παιδια τα δουλεψαν χειμωνα , μου ειπαν αρκετα καλα λογια , περισσοτερο στις φασσες δουλεψαν.
Εχουν μεινει 4 κουτια 40αρια στο παιδι τον ειπα να τα κρατησει για να παρω . Εφοσον μου αρεσε το 36αρι και η τιμη ειναι θανατος για 40γραμμαρια με Μ92 θα τα δοκιμαστουν και αυτα , ειμαι αισιόδοξος οτι θα τα πανε καλα οπως τα 36ρια του
Απο το 40αρι έχω και εγώ ένα κουτάκι από πέρσι.Περιμένω και εγω τα κρυα 😂 .

Κυργιας Club 40gr
Τι μου θύμησες......
Μαλακο για τη γόμωσή του κ γρηγορο, σε νορμαλ επιπεδα....
Λύκος 42γρ
Δυνατο φυσιγγι για πολυ κρυο, καθαρά στημένο για Βορρια Ελλαδα, καθως κατασκευαζετε εκει..(Δράμα νομιζω)...
Αργό φυσίγγι όμως, σε Νο3 που το εχω ριξει σε ημερησιο...δεν ξετρελαθεικα κιολας..

Υ.Γ. Πιο πολυ μου αρεσε του Κύργια το 40gr κ κυρίως το πρασινο των 36gr που βγαζει....ειχα θερισει καλημάνες, που νομιζαν οτι πετούσαν σε ασφαλές ύψος...χα χα...

Παρε ενα κουτι MP-40 της NSI....χε χε χε...

Τι μου θύμησες......
Μαλακο για τη γόμωσή του κ γρηγορο, σε νορμαλ επιπεδα....

Δυνατο φυσιγγι για πολυ κρυο, καθαρά στημένο για Βορρια Ελλαδα, καθως κατασκευαζετε εκει..(Δράμα νομιζω)...
Αργό φυσίγγι όμως, σε Νο3 που το εχω ριξει σε ημερησιο...δεν ξετρελαθεικα κιολας..

Υ.Γ. Πιο πολυ μου αρεσε του Κύργια το 40gr κ κυρίως το πρασινο των 36gr που βγαζει....ειχα θερισει καλημάνες, που νομιζαν οτι πετούσαν σε ασφαλές ύψος...χα χα...

Παρε ενα κουτι MP-40 της NSI....χε χε χε...
Κώστα το 36γρ του Κύργια τι λέει από υλικά;; Το έχει σφάξει κάνεις πρόσφατα;Να το δοκιμάσω στη πέρδικα;

Back