Γνώμες Φυσιγγίων

Νομίζω ότι άνοιξαν μόνο τα δύο πτερύγια, ή το ένα και το βύσμα όταν είχαν βγει τα σκάγια αναποδογυρισε και συνέχισε την τροχιά του ανάποδα έως το έδαφος, έχοντας παγιδεψει αυτά τα τελευταια σκάγια.
... τα οποία, λόγω της τεράστιας επιτάχυνσης στα πρώτα στάδια μετά την πυροδότηση, είχαν συμπιεστεί τόσο πολύ που είχαν "καρφωθεί" στον πάτο του κυαθίου. Φαίνεται εξάλλου και από τις παραμορφώσεις στην επιφάνειά τους. Φυσικά τον καθοριστικό ρόλο έπαιξε το ότι το βύσμα έστριψε (προς τη μεριά των πτερυγίων που άνοιξαν) και τα εγκλώβισε. Η άποψη αυτή ενισχύεται, πιστεύω, από το ότι αυτά βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά του πάτου του κυαθίου. Αν είχαν ανοίξει όλα τα πτερύγια, το βύσμα θα φρέναρε απλώς, χωρίς να γυρίσει, οπότε πιθανότατα και αυτά τα λίγα σκάγια, λόγω της αδράνειάς τους, θα είχαν ξεκολλήσει ...

Το θέμα είναι, το ότι δεν άνοιξαν όλα τα πτερύγια του βύσματος, το ότι αναποδογύρισε το βύσμα, το ότι 4 σκάγια ήταν παραμορφωμένα και κολλημένα στο πλαστικό, επηρέασαν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ την τουφεκιά και την καταβολή του θηράματος, ή όχι;

Τέσσερα σκάγια παρέμειναν κολλημένα στο κυαθιο, σίγουρα και άλλα σκάγια είχαν κολλήσει και με το πέσιμο στο έδαφος σκορπισαν, πιο σημαντικό όμως είναι το πόσα σκάγια την στιγμή του αναποδογυρισματος σπρωχτηκαν προς τα πλάγια και άλλαξαν διεύθυνση.

Έτσι κι αλλοιως τα κάτω σκάγια λόγω παραμορφωσεων άχρηστα είναι από βλητικης άποψης. Δες τε πως κατάντησαν... Και τα διπλανά τους που έφυγαν, βγήκαν εκτός τροχιάς και με μικρές ταχύτητες.
Εγω πιστεβω γινετε λογο 89αρας θαλαμης τι λετε παιζει ρολο

Το θέμα είναι, το ότι δεν άνοιξαν όλα τα πτερύγια του βύσματος, το ότι αναποδογύρισε το βύσμα, το ότι 4 σκάγια ήταν παραμορφωμένα και κολλημένα στο πλαστικό, επηρέασαν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ την τουφεκιά και την καταβολή του θηράματος, ή όχι;
Ενω το τζεμινι το πορτεντ που εχω επανω κανει καλη δουλεια στο θεμα τν πτεριγειων αλλα απο κανενα γλιτωνει

Ριχτα από τώρα μέχρι τέλος.
Μακράν από τα καλύτερα φυσίγγια κατά την γνώμη μου.
Παρότι δυτικός ,υγρασία και ένα ψιλόβροχο λίγο πριν το ξημέρωμα ,θα έλεγα σε πρώτη φάση εξαιρετικό
3 τσίχλες στα ουράνια ξέρες και 2 καρακαξες κεραυνοβολημένες
Μικρό τεστ αλλα σημαντικό δειγμα
Περι NSI S4 7αρια ο λόγος

Μάγκες για πείτε την γνώμη σας για το 28 γρ velocity του Κένταυρου, για το gorilla eco 31γρ και για τα rc 32gr
Το 28αρι του κενταυρου ωραίο, μαλακό και συγκεντρωτικό φυσιγγι. Ειδικά τώρα στα μπασιματα είναι ότι πρέπει.
Το gorilla παλιότερα που το είχα ρίξει σε τρυγόνια,τσίχλες ήταν τρομερό αλλά τότε το γέμιζε με csb1 που πλέον έχει σταματήσει.
Το rc 32 άλλοι το ρίχνουν φανατικά και άλλοι ούτε να το βλέπουν. Συγκεντρωτικό και αυτό, κάποια κουτιά που είχα ρίξει μου είχαν αφήσει την εντύπωση ότι όσο κρυώνει ο καιρός πέφτει και η απόδοση τους.

Μάγκες για πείτε την γνώμη σας για το 28 γρ velocity του Κένταυρου, για το gorilla eco 31γρ και για τα rc 32gr
Πήρα πριν χρόνια RC 32, 5 κουτάκια. Δεν τα βρήκα καθόλου μαζί του, εγώ προσωπικά το έβαλα μαύρη λίστα, ενώ άλλοι πίνουν νερό στο όνομα τους

Κένταυρος πολύ καλό, μαλακό και συγκεντρωτικό, άμα δεν είσαι της μεγάλης προσκοπευσης μην το πάρεις. Έκο πανάκριβο για τα υλικά του δεν αξίζει. Rc τι μια μέρα θα λές " τι κάνω ο φουστης " και την άλλη μέρα, " αλάτι έχουν μέσα? "

Κένταυρος πολύ καλό, μαλακό και συγκεντρωτικό, άμα δεν είσαι της μεγάλης προσκοπευσης μην το πάρεις. Έκο πανάκριβο για τα υλικά του δεν αξίζει. Rc τι μια μέρα θα λές " τι κάνω ο φουστης " και την άλλη μέρα, " αλάτι έχουν μέσα? "
Για πες και για cheddite tordo 32gr;;

Back