Γνώμες Φυσιγγίων

Δυο φυσιγγια απο την fiocchi με jk6 σε cal. 12 και 20....
Πυρίτιδα του Νορβηγικου οίκου Nammo όπως λένε στην περιγραφη...

https://www.cacciamagazine.it/fiocchi-jk6-33-calibro-12-con-33-grammi-di-piombo-il-test/

https://www.armimagazine.it/fiocchi-jk6-calibro-20/

Εδω η σελίδα της fiocchi(που είναι κ ο αντιπρόσωπος αυτής της πυριτιδας)...

https://fiocchi.com/it/940051.html

Δεν ξέρω τι καταλάβατε εσείς......
Εγω πολυ φοβάμαι ότι γνήσια Σουηδική jk6 έχει να έρθει στην Ελλάδα περισότερα χρόνια από όσα νομίζουμε.......

Έχω πάρει από τα φιοκι μόλις βρω χρόνο θα ανοίξω να το δούμε
Λοιπόν εδώ το έχω

Ζυγαριά δεν έχω jk6 38g 5άρια

Τα σκάγια καλή ποιότητα σφαιρικά αλλά μου φαίνονται μικρά με το μάτι για 5αρια

Τελείωσε η μπαταρία του παχυμετρου δυστυχώς δεν έχω εύκαιρη άλλη.
20231212_145228.jpg20231212_145319.jpg20231212_145330.jpg20231212_180732.jpg

Η απόχρωση της πυριτιδας στην φώτο είναι σωστή σε σχέση με την πραγματικότητα

Είναι η jk6?

Λοιπόν εδώ το έχω

Ζυγαριά δεν έχω jk6 38g 5άρια

Τα σκάγια καλή ποιότητα σφαιρικά αλλά μου φαίνονται μικρά με το μάτι για 5αρια

Τελείωσε η μπαταρία του παχυμετρου δυστυχώς δεν έχω εύκαιρη άλλη.
View attachment 83457View attachment 83456View attachment 83455View attachment 83454

Η απόχρωση της πυριτιδας στην φώτο είναι σωστή σε σχέση με την πραγματικότητα

Είναι η jk6?
τα σκάγια σωστά είναι τελικά
20231213_132829.jpg

Εδώ ο φιλος από την Κυπρο λέει πως τα iliona έρχονται κ στην Ελλάδα(!) κ συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη....
Αν αυτό ισχυει κ δεν τα έχει μπερδέψει με τα victory(που δεν νομίζω γιατί το ξαναλεει στο επόμενο βίντεο) τότε υποψιάζομαι πως είναι ο Κυργιας....
Γιατί κάποιο μέλος του φόρουμ είχε πει πως θα έφερνε τα victory οπότε είναι πιθανο να έφερε κ αυτα.....

Εδώ ο φιλος από την Κυπρο λέει πως τα iliona έρχονται κ στην Ελλάδα(!) κ συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη....
Αν αυτό ισχυει κ δεν τα έχει μπερδέψει με τα victory(που δεν νομίζω γιατί το ξαναλεει στο επόμενο βίντεο) τότε υποψιάζομαι πως είναι ο Κυργιας....
Γιατί κάποιο μέλος του φόρουμ είχε πει πως θα έφερνε τα victory οπότε είναι πιθανο να έφερε κ αυτα.....

Ναι, εγώ το είχα αναφέρει, όταν μου έστειλαν mail από victory, ότι ξεκίνησαν συνεργασία με Κυργια

Αυτό στοιχίζει 11 ευρώ στην Κύπρο και είναι 31 γρ. Αν τα κυπριακά πωλούνται σε τέτοιες τιμές στην Ελλάδα, δε νομίζω ότι θα έχουν ιδιαίτερη τύχη... και μιλάω για ελαφρές γομωσεις που έχουν κατανάλωση

Αυτό στοιχίζει 11 ευρώ στην Κύπρο και είναι 31 γρ. Αν τα κυπριακά πωλούνται σε τέτοιες τιμές στην Ελλάδα, δε νομίζω ότι θα έχουν ιδιαίτερη τύχη... και μιλάω για ελαφρές γομωσεις που έχουν κατανάλωση
Δεν είναι τα τσιχλοφυσιγγα εκείνα που θα αγοραστουν σε ποσότητα....
Αλλά μια δοκιμή μπορεί να γίνει...
Ότι "καινούργιο" έρχεται καλό είναι...

Μήπως κ οι εδώ τιμές που βλέπουμε είναι κ οι καλυτερες?
Λίγες οι εξαιρέσεις....
Οι ακριβοί παρέμειναν ακριβοί κ οι "φθηνοι" ακριβότερη.....

Όταν θα τελειώσει η κυνηγετική σεζόν φέτος δείτε που θα κλείσουν -κλειδώσουν οι τιμές των φυσιγγίων...όταν έλεγα ότι του χρόνου θα έχουν ίδια τιμή όμως αντί για 25δα θα αγοράζουμε τη 10δα γελούσα ακόμα και εγώ...όμως τα πράγματα αλλά δείχνουν

Ότι και να φέρει με 11€ τα 31γρ ούτε να τα δω δεν θέλω τουλάχιστον εγώ …..

Όταν θα τελειώσει η κυνηγετική σεζόν φέτος δείτε που θα κλείσουν -κλειδώσουν οι τιμές των φυσιγγίων...όταν έλεγα ότι του χρόνου θα έχουν ίδια τιμή όμως αντί για 25δα θα αγοράζουμε τη 10δα γελούσα ακόμα και εγώ...όμως τα πράγματα αλλά δείχνουν
Λάθος… υπάρχουν φυσηγγια οικονομικα για τα δεδομένα φετος….. μην τα τσουβαλιάζουμε ολλα

Back