OK της NSI,νομίζω ήταν 31gr.
Και η δυο δίκιο έχετε...Ηταν 30gr.
Εξαρτάται πότε το ρίξατε....
Ηταν το 2011-'12 που τα 31γρ έγιναν 30 κ το 8mm μέταλλο εγινε 12....
OK της NSI,νομίζω ήταν 31gr.
Και η δυο δίκιο έχετε...Ηταν 30gr.
Με το κοντό μέταλλο,πολύ παλιά.Και η δυο δίκιο έχετε...
Εξαρτάται πότε το ρίξατε....
Ηταν το 2011-'12 που τα 31γρ έγιναν 30 κ το 8mm μέταλλο εγινε 12....
Άρρωστος είσαι ρε τι έπαθες χα χα1ον ,θυμάται κανένας τα διασπορας τα λαμπρό με κεντρική σύντηξη πόσα γραμμάρια είναι? 2ον , τα διασπορας Του δορκα πια ισπανικη έχουν μέσα? 3ον ,θυμάται κανένας φυσίγγια βαλιανατος μαύρα? 4ον φυσίγγια Hunter καφέ και μπλε ξέρει κανένας πόσα γραμμάρια είναι?
1ον ,
........πολύ απαιτητικός είσαι μάστορα...!!!
Error error error error 404!!1ον ,θυμάται κανένας τα διασπορας τα λαμπρό με κεντρική σύντηξη πόσα γραμμάρια είναι? 2ον , τα διασπορας Του δορκα πια ισπανικη έχουν μέσα? 3ον ,θυμάται κανένας φυσίγγια βαλιανατος μαύρα? 4ον φυσίγγια Hunter καφέ και μπλε ξέρει κανένας πόσα γραμμάρια είναι?
Δεν βρηκα τιποτα στη διευθυνση που λεει οτι υπηρχε το μαγαζι του.Δεν ξέρω που είναι πάντως έχει κατάστημα έχω το τηλέφωνο του από το Ίντερνετ αν πατήσεις στο google Ρενέσης Άμφισσα θα στο βγάλει
Μίλησα στο τηλέφωνο μαζί του πάντως και μου είπε για τα φυσίγγια που φτιάχνει τι νούμερα έχει τι γραμμάρια και ποσό κάνουνΔεν βρηκα τιποτα στη διευθυνση που λεει οτι υπηρχε το μαγαζι του.
Απο τι βλεπω στο ιντερνετ ο ανθρωπος ειναι και οπλουργος.
Στην διευθυνση που γραφει καθως και γυρω γυρω που εψαξα δεν υπαρχει ουτε ιχνος.
Μαλλον το εχει κλεισει και εχουν μεινει τα παλαια στοιχεια.
Εάν λες τα LAMBRO τα κίτρινα ήταν 36 γραμμάρια με διασπορεα gualandi και τέκνα......1ον ,θυμάται κανένας τα διασπορας τα λαμπρό με κεντρική σύντηξη πόσα γραμμάρια είναι? 2ον , τα διασπορας Του δορκα πια ισπανικη έχουν μέσα? 3ον ,θυμάται κανένας φυσίγγια βαλιανατος μαύρα? 4ον φυσίγγια Hunter καφέ και μπλε ξέρει κανένας πόσα γραμμάρια είναι?
Μου είπε ότι τα στέλνει κιόλας όπου θες αλλά μπορείς να πας να τα πάρεις και από εκεί! Μπορεί να το έχει κλείσει και να δουλεύει από σπιτι δεν ξέρω δεν το ρώτησα περισσότεραΡωτησες που τα βρισκουμε ? που εχει καταστημα?
Εδώ πάντως, δεν υπάρχει τίποτα :
View attachment 84171
Τα παλιά λέω, με την κεντρική σύντηξη.Εάν λες τα LAMBRO τα κίτρινα ήταν 36 γραμμάρια με διασπορεα gualandi και τέκνα......
Αυτά με τη κεντρική σύντηξη τα έβαζε στο λαγό απαραίτητα πρώτο ένας καλός φίλος στη 1100(σταθερό φούλ τσόκ) σε εξάρι και μετά τέσσερα 3Α σε πεντάρι(πριν τον περιορισμό για τη χωρητικότητα).Πολλά χρόνια πριν και δεν θυμάμαι τι αναλογία είχαν αλλά μου φαίνεται ήταν 32 ή 33 grams.Μήπως το πλαστικό ήταν μαύρο τότε;Τα παλιά λέω, με την κεντρική σύντηξη.
Λαμπρου διασποράς 33γρ με s4...1ον ,θυμάται κανένας τα διασπορας τα λαμπρό με κεντρική σύντηξη πόσα γραμμάρια είναι? 2ον , τα διασπορας Του δορκα πια ισπανικη έχουν μέσα? 3ον ,θυμάται κανένας φυσίγγια βαλιανατος μαύρα? 4ον φυσίγγια Hunter καφέ και μπλε ξέρει κανένας πόσα γραμμάρια είναι?
Αυτά με τη κεντρική σύντηξη
(πριν τον περιορισμό για τη χωρητικότητα).
Σωστός, τα πρωτα γεμιστηκαν σε μαυρο καλυκα martignoni με 12mm μέταλλο...Μήπως το πλαστικό ήταν μαύρο τότε;
Ναι. Κίτρινο το λαμπρόhunter του Στραβολαιμου που είχε μαγαζί στη Καλλιθέα λες?
Εχω τετοια κιτρινα 7αρια Ετσι καθωντε ,δεν ξερω τι κανουνΝαι. Κίτρινο το λαμπρό
Για το κίτρινο σου είπα....Ναι. Κίτρινο το λαμπρό