Tolis SBE1
Banned
δε Μετρυσα χαντακι ολα μαζι αχαχαχαχαχα που να ειτανε και 3αρια την τεταρτη που τα ηθελα κιωλαςΤόλη μέτρησες διάμετρο στα περισσότερα; Ξεχωρίζουν 4 - 5 χοντρά.
δε Μετρυσα χαντακι ολα μαζι αχαχαχαχαχα που να ειτανε και 3αρια την τεταρτη που τα ηθελα κιωλαςΤόλη μέτρησες διάμετρο στα περισσότερα; Ξεχωρίζουν 4 - 5 χοντρά.
Ποιά φυσίγγια είναι?Αντε τρυπα τενεκε μετα αχαχαχαχαχαχαχα View attachment 64444
Τα 3αρια του Καράμπελα.Ποιά φυσίγγια είναι?
ΑκρυβωςΤα 3αρια του Καράμπελα.
Αν ηταν να πω θα τα εβγαζα και φοτο καπιανου που δε βγαζει στανταρ χρωματα παντωςΠοιά φυσίγγια είναι?
Κοίτα, αν το δούμε θετικά, ο άνθρωπος έχει σπάσει το ρεκόρ Γκίνες.Αν ηταν να πω θα τα εβγαζα και φοτο καπιανου που δε βγαζει στανταρ χρωματα παντως
Ενωειτε κατι πρεπει να κανουμε και μεις με τσι νεροσουλινεςΚοίτα, αν το δούμε θετικά, ο άνθρωπος έχει σπάσει το ρεκόρ Γκίνες.
Επίσης αν τα ρίξεις σε χαρτί βγάζουν χαλαρά 150% χωρίς ίχνος buffer.
Να με βαλεις διαγραμμα και να υπολγισεις χασουρα απ τα χοντραΚοίτα, αν το δούμε θετικά, ο άνθρωπος έχει σπάσει το ρεκόρ Γκίνες.
Επίσης αν τα ρίξεις σε χαρτί βγάζουν χαλαρά 150% χωρίς ίχνος buffer.
Γιατί άμα πεις τι θα γίνει? Πρώτη φορά είναι φυσίγγια με αλλά νούμερα μέσα?Αν ηταν να πω θα τα εβγαζα και φοτο καπιανου που δε βγαζει στανταρ χρωματα παντως
Σοβαρό φυσίγγι το premier 38... Έχω κρατήσει ένα κουτί από τα πρώτα τα καλά έτσι να υπάρχει...Σήμερα δοκίμασα ξανά σε τσιμέντο και τενεκέ λαδιού κάποια παλιά Fly Target Premier 38 γρ νο 4. Δυνατό φυσίγγι που στα κρύα τσαλακωνε τα πράσινα στα 40-50 μέτρα λες και ήταν στα 25. Δοκιμή στα 45 (πραγματικά) μέτρα με Briley IM (6,9/10) και Kicks LF (7,5/10).
Έριξα πρώτα στον τενεκέ και επειδή μου φάνηκε (για πρώτη φορά) ότι το Kicks ήταν πιο δυνατό, έριξα και στο τσιμέντο (στα 25 μέτρα) όπου εκεί η διαφορά ήταν ακόμα πιο εμφανής υπέρ του Kicks. Η διαφορά 0,6/10 ανάμεσα στα τσοκ δεν νομίζω ότι είναι ικανή να δικαιολογήσει την διαφορά στο αποτέλεσμα.
Υ.γ. Οι κατανομές είναι χάλια επειδή το φυσίγγι αυτό είναι σχεδιασμένο για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Σήμερα σκορπαγε και είναι λογικό.View attachment 64890View attachment 64891View attachment 64892View attachment 64893
Και 5% αντιμόνιο και "κάμποση" M92S!Σοβαρό φυσίγγι το premier 38... Έχω κρατήσει ένα κουτί από τα πρώτα τα καλά έτσι να υπάρχει...
Πολύ καλές μενουσες είχε, καλό σκάγι, ψαγμενη συνταγή...δεν προλαβαίνες να πατήσεις καλά τη σκανδάλη κ εσκαγε το πράσινο στα 45 μέτρα...Και 5% αντιμόνιο και "κάμποση" M92S!
Είναι σαθρό το τσιμέντο και δεν βγαίνουν σωστά συμπεράσματα.Σήμερα δοκίμασα ξανά σε τσιμέντο και τενεκέ λαδιού κάποια παλιά Fly Target Premier 38 γρ νο 4. Δυνατό φυσίγγι που στα κρύα τσαλακωνε τα πράσινα στα 40-50 μέτρα λες και ήταν στα 25. Δοκιμή στα 45 (πραγματικά) μέτρα με Briley IM (6,9/10) και Kicks LF (7,5/10).
Έριξα πρώτα στον τενεκέ και επειδή μου φάνηκε (για πρώτη φορά) ότι το Kicks ήταν πιο δυνατό, έριξα και στο τσιμέντο (στα 25 μέτρα) όπου εκεί η διαφορά ήταν ακόμα πιο εμφανής υπέρ του Kicks. Η διαφορά 0,6/10 ανάμεσα στα τσοκ δεν νομίζω ότι είναι ικανή να δικαιολογήσει την διαφορά στο αποτέλεσμα.
Υ.γ. Οι κατανομές είναι χάλια επειδή το φυσίγγι αυτό είναι σχεδιασμένο για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Σήμερα σκορπαγε και είναι λογικό.View attachment 64890View attachment 64891View attachment 64892View attachment 64893
Μη λες τετοια πραγματα κι εσυ δασκαλε, ακου εκει πιο πολυ δυναμη...Σήμερα δοκίμασα ξανά σε τσιμέντο και τενεκέ λαδιού κάποια παλιά Fly Target Premier 38 γρ νο 4. Δυνατό φυσίγγι που στα κρύα τσαλακωνε τα πράσινα στα 40-50 μέτρα λες και ήταν στα 25. Δοκιμή στα 45 (πραγματικά) μέτρα με Briley IM (6,9/10) και Kicks LF (7,5/10).