προσκοπευση σε θυραμα που τρεχει θελει παντα !! στο λαγο που λες οτι θελει 2 μετρα προσκοπευση στην ουσια τουφεκας 5μετρα μπορει και παραπανω μπροστα του για να ανταμωθουν τα σκαγια με τον λαγο, εγω λεω και 5-10 ποντους μπροσταΕίσαι λάθος εδώ φίλε μου.25μετρα είναι κοντά... προσκοπευση σε λαγό 2 μέτρα θέλει μετά τα 50 μέτρα.
Στο γουρούνι στα 25 ψηφίζω τουφέκια στο ζουρνά
σου ειπα οτι τα 2 μετρα που λες στην ουσια ειναι παραπανω απο 5 μετρα στα 50 μετρα που τρεχει ο λαγος αν βαλεις την γωνια που κανει η γομωση για να φτασει στον στοχοΣε λαγό έχω πολύ μικρή εμπειρία και πάντα καβάλα στα σκυλιά αλλά δέκα λαγούς μπροστά (5 μέτρα) μάλλον δεν έχω ψυχή να ρίξω
η τσιχλα ειναι μεγαλο σχολειο στην σκοπευση αλλα αντε βαλε μυαλο στους γουρουναδες ,Μετράει κανείς από τους κυνηγούς τσίχλας πόση προσκοπευση βάζει στα 30 μετρα;.... Ανάλογα τη γωνία,την ταχύτητα,τον αέρα και πολλές άλλες παραμέτρους.... εμπειρικά και ανάλογα την περίπτωση βάζει ο καθένας μας αυτή που πιστεύει....
Νίκο δεν αμφισβήτησα τα 40. Απλά αυτή είναι η μέγιστη ταχύτητα όχι η συνηθισμένη.
Μπορεί να σου φαίνεται εσένα ότι βάζεις τόσα μέτρα.....το πώς ρίχνει ο καθένας είναι δύσκολο να προσδιοριστεί.προσκοπευση σε θυραμα που τρεχει θελει παντα !! στο λαγο που λες οτι θελει 2 μετρα προσκοπευση στην ουσια τουφεκας 5μετρα μπορει και παραπανω μπροστα του για να ανταμωθουν τα σκαγια με τον λαγο, εγω λεω και 5-10 ποντους μπροστα
1 γουρούνι περίπου μπροστά όταν πάει γρήγορα, μισό αργά, πάνω του αν είναι σταματημένο.Αυτο που δεν καταλαβαινουν πολλοι φιλε ειναι οτι στα πολυ κοντινα τα βολια κ το μονοβολο απο σκοπευτικης αποψης ειναι ακριβως το ιδιο , μετα τα 30 μετρα δεν υπαρχει καμια συγκριση οσο αφορα ενεργεια κρουσης , κ κατι αλλο , σε τραβερσα πχ στα 40 μετρα ποση προσκοπευση βαζεις με δραμια κ ποση με μονοβολο ; ειναι ιδια η εικονα ;
Γιατί στηρίζεσαι στο 1Για να επιστρέψουμε στο τοπικ, γιατι δεν χρησιμοποιεί σχεδόν κανείς μικτά φυσίγγια 6+1,9+1 αντί για σκέτα δράμια; Νομίζω ότι μέχρι 35-40 μέτρα αν σημαδέψεις θα πέσει ότι και να είναι μικρό μεγάλο. Μετά δεν ξέρω την ευθυβολία τους
Είναι τόσο χάλια σαν δράμια; Έχεις δοκιμάσει;Γιατί στηρίζεσαι στο 1
Όχι, αντίθετα ένας στην παρέα (καλό τουφέκι) κυνηγάει με τα ΑΤ 6+1 αν δεν κάνω λάθος.Είναι τόσο χάλια σαν δράμια; Έχεις δοκιμάσει;