Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν διεκδικω το αλαθητο πολυ πιθανον να εχω κανει λαθος.......αλλα ειχα σφαξει 2 φυσιγγια και ειχα βρει μεσα πυριτιδα με παρομοια χαρακτηριστικα με την Τεκνα....το ενα το ειχα κανει παρουσιαση
Post in thread 'Δράμια - Μονόβολα' https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Δράμια-Μονόβολα.336/post-376683
μοιάζει πολύ με τεκνα όντως!!!
αλλά δες κι εδώ:
https://www.baschieri-pellagri.com/en/polveri/polveri/m410/1/index.aspx

μοιάζει πολύ με τεκνα όντως!!!
αλλά δες κι εδώ:
https://www.baschieri-pellagri.com/en/polveri/polveri/m410/1/index.aspx
Εχεις δικιο Μαριε....απλα ηταν τελειως γκρι..βιαστηκα να βγαλω συμπερασμα.....
Με Μ410 γέμιζε ο Κύργιας το .410 Club Magnum (με σκάγια, όχι το μονόβολο). Και επειδή είχα πάρει παλιά και είχα σφάξει, απ'όσο θυμάμαι τα φυλλίδια της Μ410 είναι πολύ μικρότερα από της Tecna.

Συχνά μια εταιρεία χρησιμοποιεί υλικά ( πυρίτιδα, βύσμα κτλ) από άλλη φαινομενικά ανταγωνιστικη εταιρεία. Η 410 είναι μονοβασικη και πολύ πιο προοδευτική της tecna. Τώρα πού η fiocchi εξαγόρασε την b& p μάλλον θα δούμε περαιτέρω υποβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων της όπως έγινε τα τελευταία χρόνια με την fiocchi.

Συχνά μια εταιρεία χρησιμοποιεί υλικά ( πυρίτιδα, βύσμα κτλ) από άλλη φαινομενικά ανταγωνιστικη εταιρεία. Η 410 είναι μονοβασικη και πολύ πιο προοδευτική της tecna. Τώρα πού η fiocchi εξαγόρασε την b& p μάλλον θα δούμε περαιτέρω υποβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων της όπως έγινε τα τελευταία χρόνια με την fiocchi.
Φίλε Λευτέρη η B&P για την οικογένεια των 410 λέει ότι είναι διβασικές! αυτό φαίνεται και στο λινκ του φίλου μας του elvas!
Αλλού λέει ότι η 410 είναι τροποποιημένη μονοβασική!!!! .... τι ψάχνουμε τώρα..... εδώ παράγει πυρίτιδα με όνομα balistite που ΔΕΝ είναι "βαλιστίτης"......
Για την ΦΙόκκι θα δούμε.... μπορεί να υπάρξει και αναβάθμιση των προϊόντων, ποιος ξέρει; θέλω να είμαι αισιόδοξος....
Συνήθως οι τέτοιου είδους συγχωνεύσεις οδηγούν σε αναβαθμίσεις.. και η Φιόκκι δεν είναι τυχαία, έχει θέση στις ΗΠΑ αξιοζήλευτη....... οψόμεθα

Η αντιστοιχία με τις vectan είναι κατά προσέγγιση, η προοδευτικοτητα μιας πυριτιδας δεν εξαρτάται από μια παράμετρο αλλά από πολλές, γιαυτό δύο πυριτιδες που τις βρίσκεις σε έναν πίνακα προοδευτικοτητας μαζί διαφοροποιουνται αρκετά έως πολύ σε ορισμένα σεταπ. Τροποποιημενες μονοβασικες κανονικά είναι αυτές με 15 έως 30% νιτρογλυκερινη όπως πολλές αμερικανικες, οι b&p έχουν 8 με 11%. Όσο για την fiocchi είναι τεράστια εταιρεία αλλά συχνά κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα.

το' χω ξαναπει η λέξη "φινέτσα" αλλά και η λέξη "παγαποντιά" είναι ιταλιάνικες......
Στείλτου το 10βολο σου να το δοκιμάσει να δούμε τι θα πει...... .RESPECT.

Φιλε Μαριε....οχι για να το ''παιξω'' μαγκας.....Αλλα εαν του στειλω...λεω να στειλω τις καινουργιες
δοκιμες μου με την SP2 σε 10 -12βολο σε 11/0.....
Φοβαμαι ομως....μην αρχισει και τραυλιζει....η χασει την μιλιά του ο Ιταλιανος φιλε μου!!! :D:p

Τροποποιημενες μονοβασικες κανονικά είναι αυτές με 15 έως 30% νιτρογλυκερινη όπως πολλές αμερικανικες, οι b&p έχουν 8 με 11%. Όσο για την fiocchi είναι τεράστια εταιρεία αλλά συχνά κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα.
Φίλε Λευτέρη μάλλον εκ παραδρομής έγραψες "Τροποποιημενες μονοβασικες κανονικά είναι αυτές με 15 έως 30% νιτρογλυκερινη" εννοείς μάλλον διβασικές! Οι Τροποποιημενες μονοβασικες έχουν 8 έως 11% νιτρογλυκερίνη και η B&P παράγει και ΔΙΒΑΣΙΚΕΣ με μεγαλύτερο ποσοστό νιτρογλυκερίνης! όπως την -εξαιρετική - ΝΙΚΕ με 25%!
Η ίδια η B&P λέει ότι η σειρά των 410 για όπλα χειρός είναι διβασικές πυρίτιδες!

Φιλε Μαριε....οχι για να το ''παιξω'' μαγκας.....Αλλα εαν του στειλω...λεω να στειλω τις καινουργιες
Φοβαμαι ομως....μην αρχισει και τραυλιζει....η χασει την μιλιά του ο Ιταλιανος φιλε μου!!! :D:p
πες μας και εμας Νικο πως τα πηγε η sp2 στα δραμια ??

Δείξ' τες μας Χρυσόστομε ...
t0115.gif

Δείξ' τες μας Χρυσόστομε ...
t0115.gif

Τι να σου δειξω Βασιλη μου???
Τα ποιο ΦΟΛΑ - ΒΟΛΙΑ που εχω βγαλει φιλε μου !!!! :D

Την πυριτιδα δεν την ξερω....Παω βημα - βημα....Οι τελευταιες δοκιμες που εκανα μου εδειξαν
τι ''θελει'' η πυριτιδα.
Απο τις φολα δοκιμες μου μαθαινω φιλε!!! ;)

ΥΓ . Την κυριακη ξεκιναω γουρουνι....Μεχρι το Σαββατο θα τα εχω ετοιμα φιλε!!! :)

πες μας και εμας Νικο πως τα πηγε η sp2 στα δραμια ??

Μητσαρα ξερεις τι μου κανει εντυπωση ??
Ο φιλος ο Μαριος μπηκε στον κοπο με τα σχεδιαγραμματα του να μας ανοιξει τα ματια....και ΚΑΝΕΝΑΣ
δεν εδωσε σημασια....
Τι να τις κανω τις αποτυπωσεις των δοκιμων.....οταν δεν ενδιαφερομαστε να μαθουμε ποσο απεχει
η θεωρεια απο την πραξη???
Με τον ΠΡΩΤΟΝ τον εαυτο μου.....Δεν κατηγορω ΚΑΝΕΝΑΝ συναδελφο η φιλο.....
Δεν το ειχα σκεφτει ποτέ αυτο με τις δυαδες ή τριαδες....απλα γεμιζα και εριχνα....
Τωρα θα δω ποσα σεταπ εχω δυαδες και ποσα τριαδες....και ειναι πολλα αναθεμα τα....
Αυτο που μπορω να πω αυτην την στιγμη....ειναι οτι η πραξη απεχει αρκετες φορες απο την θεωρεια!!!
Λεπτομερειες ομως δεν ξερω.

Το πόσα δράμια, συγκεκριμένης διαμέτρου, θα μπουν σε στοιβάδες μέσα στον συγκεντρωτήρα εξαρτάται από το πάχος τοιχώματος του κυαθίου του. Δεν έχουν όλοι το ίδιο πάχος τοιχώματος και στους περισσότερους αυτό μοιώνεται όσο προχωράμε από τη βάση προς την κορυφή.

Status
Not open for further replies.
Back