Το Barcode ίδιας προέλευσης
Το Barcode ίδιας προέλευσης
Ωραία φυσίγγιαεκεί με την μόνη μπάλα σε συγκεντρωτηρα έχει κ νούμερο 12 λέειτι είναι τα 2 τελευταία παίδες ?
https://www.nobelsport.it/en/products-en/slug-and-buckshot/plumbum-buckshot
ROUND BALL 2 HP
BUCKSHOT BB-SHOTS HP
υπήρχαν αυτά ή είναι καινούργια ?
Μάλλον λάθος έχουν κάνειΩραία φυσίγγιαεκεί με την μόνη μπάλα σε συγκεντρωτηρα έχει κ νούμερο 12 λέει
Αυτό είναιΜάλλον λάθος έχουν κάνει
ROUND BALL 2 HP
round ball 2x16,5mm
αυτό είναι ξεκάθαρο ... 2 μπίλιες των 16,5mm
BUCKSHOT BB-SHOTS HP
round ball 1x16,5mm + shots n.12 ;;;;;;;
αυτό ΔΕΝ είναι ξεκάθαρο ... 1 μπίλια των 16,5mm και μάλλον μερικά σφαιρίδια των (00ΒΚ)
View attachment 47426
Κάτι τέτοιο νομίζω ότι είναι χωρίς να είμαι σίγουρος όμως
View attachment 47427
Μάλλον λάθος έχουν κάνει
ROUND BALL 2 HP
round ball 2x16,5mm
αυτό είναι ξεκάθαρο ... 2 μπίλιες των 16,5mm
BUCKSHOT BB-SHOTS HP
round ball 1x16,5mm + shots n.12 ;;;;;;;
αυτό ΔΕΝ είναι ξεκάθαρο ... 1 μπίλια των 16,5mm και μάλλον μερικά σφαιρίδια των (00ΒΚ)
View attachment 47426
Κάτι τέτοιο νομίζω ότι είναι χωρίς να είμαι σίγουρος όμως
View attachment 47427
άντε να σΕ δώσω άλλη μια ιδέα
μικτά 12/0 με 11/0
αφού γουστάρεις μαγκνουμ κάλυκα
14 βολο
8 δραμια 11/0 κι από πάνω 6 χαλκινα 12/0
Μπορεις να κανεις δεκαβολο με 6 11/0 + 4 12/0 με καρδαρα 15 η z2m 15 οπως κανει και ο μπαφας στη δραμα ετσι περνεις και ταχυτητες καλες και εχεις και 4 βολια πιο χοντραΜαριε ''τσαμπα'' ο κοπος φιλε !!!
Εριξα δυο φυσιγγια....6 βολια 11/0 και 6 βολια 12/0 απο πανω...+ 2,5 γραμμαρια αλευρι!!
Το πρωτο το πηρε ο ''διαολος''....
Το δευτερο ε' ας πουμε οτι κατι εκανε....Αλλα ποιος ο λογος να ασχοληθω....απο την στιγμη που εχω σεταπ
καλο με 10 βολο 12/0 και 11/0 ???
Ετσι και αλλιως τα 3 βολια τα ''εχασα''....και για να τα μαζεψεις να τα βαλεις στο κυκλο....μονο με βουντου
θα γινει!!!
Εκτος και αν αρχισω τις αλχημειες....και στο τελος χασω και τα υπολοιπα μαλλια που εχω.
Δεν ξερω εαν το εστησες....αλλα τα 11/0 μπαινουν ανα 3αδες και τα 12/0 ανα 2αδες...Αυτο σου λεω μονο
και ΕΣΥ καταλαβαινεις τι εννοω !!
Δεν γουσταρω να ασχοληθω αλλο....Αλλωστε με αυτα που εχουμε ειμαστε πληρεις φιλε !!!
Σου ανεβαζω την δοκιμη...εδω...
Φτιαξε και Βαιπερ σου αδελφε !!!
View attachment 47617
View attachment 47618
''Περαστικα'' μας φιλε !!!
Μπορεις να κανεις δεκαβολο με 6 11/0 + 4 12/0 με καρδαρα 15 η z2m 15 οπως κανει και ο μπαφας στη δραμα ετσι περνεις και ταχυτητες καλες και εχεις και 4 βολια πιο χοντρα
στο οτι εχεις συγγεντρωση καλη με τον συγγεντρωτηρα, και εχεις και τα 4 πιο μεγαλα δραμια πιο πολυ διατριση ,λιγοτερα γραμμαρια μπορεις να βγαλεις μεγαλητερες ταχυτητες με λιγοτερες πιεσεις απο το 10 βολο 12/0ΟΚ...Για ποιον λογο ???
Εχω 10βολο 12/0 και 11/0 ....η μιξη σε τι οφελει ??
στο οτι εχεις συγγεντρωση καλη με τον συγγεντρωτηρα, και εχεις και τα 4 πιο μεγαλα δραμια πιο πολυ διατριση ,λιγοτερα γραμμαρια μπορεις να βγαλεις μεγαλητερες ταχυτητες με λιγοτερες πιεσεις απο το 10 βολο 12/0
To 10βολο πόσα γρ είναι κ.Νίκο ;Μητσαρα μου....Μπορει να εχεις δικιο....οσον αφορα τις μεγαλυτερες ταχυτητες...
Αλλα οι συγκεντρωσεις και ταχυτητα που εβγαλαν + την διατρηση που μετρησα...γουρουνι δεν
γλυτωνει.....
Αρκει να στειλεις τα βολια επανω του...
Σιγουρα ξερεις περισσοτερα απο εμενα απο αυτο το κυνηγι....Να ξερεις ομως τα συμπερασματα αυτα
δεν ειναι μονο δικα μου...φιλε !!!
Τι περισσοτερη συγκεντρωση θα μου δωσει το βυσμα ??
View attachment 47621
View attachment 47622
αυτη τη στιγμη Νικο τα καλητερα βολια εμπορειου ποια ειναι ? που χρησιμοποιουνται στην ελλαδα ?Μητσαρα μου....Μπορει να εχεις δικιο....οσον αφορα τις μεγαλυτερες ταχυτητες...
Αλλα οι συγκεντρωσεις και ταχυτητα που εβγαλαν + την διατρηση που μετρησα...γουρουνι δεν
γλυτωνει.....
Αρκει να στειλεις τα βολια επανω του...
Σιγουρα ξερεις περισσοτερα απο εμενα απο αυτο το κυνηγι....Να ξερεις ομως τα συμπερασματα αυτα
δεν ειναι μονο δικα μου...φιλε !!!
Τι περισσοτερη συγκεντρωση θα μου δωσει το βυσμα ??
View attachment 47621
View attachment 47622
To 10βολο πόσα γρ είναι κ.Νίκο ;
400 m/s δέν είναι λίγα για γουρουφύσιγγο ;
αυτη τη στιγμη Νικο τα καλητερα βολια εμπορειου ποια ειναι ? που χρησιμοποιουνται στην ελλαδα ?
το 54βολο και το 18βολο .
ωραια θα σου απαντησω εγω !! ειναι( χωρις σειρα )τα γουιτζεστερ τα μαυρα (440 μ/δ) τα νομπελ σπορτ (440 μ/δ) τα Α.Τ (500++ μ/δ) αρα δεν το λεω εγω οτι θελει ταχυτητες το βολι !!!!Τι με ρωτας για εμπορικα....Εφοσον ξερεις οτι εχω μεσανυχτα βρε φιλε !!!
18βολο το Winchester λες? Ειναι και το remington γιαυτο ρωτάω. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 18βολα αλλά δεν ξέρω πιο να επιλέξω.Αν τα δίνει χύμα θα παρω 2-3 από το καθένα. Σε τι τα χρησιμοποιείς τα 54βολα αληθεια?το 54βολο και το 18βολο .