Βρηκα το site του Ζαραλη https://zaralis.gr/collections/prince-fysiggia
Με το καλό,-ριχτα να είναι!Έχοντας την καλύτερη γνώμη για τα Φυσσιγγια PRINCE του Ζαραλή - Θεσσαλονικη- περιμένω την παραγγελία μου για να δοκιμάσω τα 9βολά του.
Τα φυσίγγια του Ζαραλη τα γεμίζει ο Κύργιας. Στα ψιλά του που χρησιμοποιεί ο συγκυνηγος μου είναι καλά. Και τα διασποράς του και τα 11 για τα ορτύκια....αν και νομίζω ότι τσιμπάνε λίγο σε τιμήΒρηκα το site του Ζαραλη https://zaralis.gr/collections/prince-fysiggia
Υπάρχουν πετσινα...πολλά πετσινα....ηλικιωμένοι κλπ την ανεψιά μου ένας σκατοερος(παραβίαση ερυθρού σηματοδότη) την άφησε παράλυτη στα 17 τηςΌσοι έχουν δίπλωμα οδήγησης είναι συντριπτικά καλύτεροι από αυτούς που δεν έχουν και οδηγούν πιστεύω
Αυτό είναι πταίσμα εμείς γυρίσαμε με 2 άρματα λιγότερο,μετά από άσκηση κάλυψης απόκρυψης..Γυρίσαμε από το πεδίο βολής, έγινε καταμέτρηση στον οπλοβαστό και έλειπε ένα . Ένας απίθανος το είχε ξεχάσει εκεί ....
Φίλε, επειδή γνωρίζω πως τα γεμιζει μόνος του πήρα τον Ζαραλή τηλέφωνο. Και μου επιβεβαίωσε ότι γεμίζει τα φυσσίγγια του (PRINCE) στις δικές του εγκαταστάσεις και χρησιμοποιεί συχνά τις εγκαταστάσεις του Κύργια (κανονάκι - σταθμό μέτρησης) προκειμένου να έχει ακριβή στοιχεία για τα φυσσίγγιά του, όπως προβλέπεται από τον νόμο. Τέλος, ταξιδεύει σε ολη την Ελλάδα και τα παραδίδει ο ίδιος για να μην επιβαρύνει περισσότερο με μεταφορικά.Τα φυσίγγια του Ζαραλη τα γεμίζει ο Κύργιας. Στα ψιλά του που χρησιμοποιεί ο συγκυνηγος μου είναι καλά. Και τα διασποράς του και τα 11 για τα ορτύκια....αν και νομίζω ότι τσιμπάνε λίγο σε τιμή
Μπορείς να μάθεις φέτος τιμές?Φίλε, επειδή γνωρίζω πως τα γεμιζει μόνος του πήρα τον Ζαραλή τηλέφωνο. Και μου επιβεβαίωσε ότι γεμίζει τα φυσσίγγια του (PRINCE) στις δικές του εγκαταστάσεις και χρησιμοποιεί συχνά τις εγκαταστάσεις του Κύργια (κανονάκι - σταθμό μέτρησης) προκειμένου να έχει ακριβή στοιχεία για τα φυσσίγγιά του, όπως προβλέπεται από τον νόμο. Τέλος, ταξιδεύει σε ολη την Ελλάδα και τα παραδίδει ο ίδιος για να μην επιβαρύνει περισσότερο με μεταφορικά.
Ανέβασε την ιστοσελίδα του πριν ο @Berben και αναγράφει τις τιμές.Δεν ξέρω αν ισχύουν.Μπορείς να μάθεις φέτος τιμές?
Πω ,έχει ξεφύγει από τιμές από κάθε άλλη φορά και σταμάτησε και να εισάγει και άλλα Πιο φθηνά! Όχι! Πολύ ακριβώς!Ανέβασε την ιστοσελίδα του πριν ο @Berben και αναγράφει τις τιμές.Δεν ξέρω αν ισχύουν.
Πάρε το λινκ:https://zaralis.gr/collections/prince-fysiggia
Οι τιμές του αγγίζουν τα όρια της παράνοιαςΒρηκα το site του Ζαραλη https://zaralis.gr/collections/prince-fysiggia
Οπως ολα τα προιοντα....πριν λιγο πηγα σουπερ μαρκετ και ειδα την κετσαπ 4.5€....δεν μιλαω για αλλα ειδη....η βενζινη πεφτει και τα προιοντα στα υψη....Οι τιμές του αγγίζουν τα όρια της παράνοιας
Η κέτσαπ να πάει στα 15 είναι βλαβερή καλύτερα να μην την τρώμε αλλά ρε φίλε 10 τα 30 αρακια του κάθε τυχαίου? Μα για πόσο μαλακές μας περνάνε?Οπως ολα τα προιοντα....πριν λιγο πηγα σουπερ μαρκετ και ειδα την κετσαπ 4.5€....δεν μιλαω για αλλα ειδη....η βενζινη πεφτει και τα προιοντα στα υψη....
Πόσοι πιστεύεις ότι θα μπορέσουν αύριο να κυνηγήσουν με μονοβολα και σκοπευτικα πάνω στα ήδη λειοκανα τους?
Οχι μπρε παιδιά το παραλέτε!!!!Ένα 5-10% ..... και ίσως έβαλα μεγάλο ποσοστό......
ισχύει το κράξιμο και η αστοχία όχι ο φόβος ζημιάςΈχω την εντύπωση ότι κάποιοι φοβούνται να χρησιμοποιήσουν μονοβολα ακριβώς επειδή τους τρομάζει η αστοχία ή το κράξιμο της παρέας ή ακόμη και ο φόβος ότι αν αστοχήσουν θα κάνουν ζημιά σε άνθρωπο ή πράγματα..... από την άλλη....με το μονοβολο ή θα το πάρεις ή όχι.... οπότε μειώνεται η πιθανότητα να τραυματιστεί κάποιο ζώο και όσο μένει σε στάμπα να κόβει σκυλιά..... μεγάλη συζήτηση ανοίξαμε πάλι.....
Πόσοι πιστεύεις ότι θα μπορέσουν αύριο να κυνηγήσουν με μονοβολα και σκοπευτικα πάνω στα ήδη λειοκανα τους?
Οχι μπρε παιδιά το παραλέτε!!!!Ένα 5-10% ..... και ίσως έβαλα μεγάλο ποσοστό......
ισχύει το κράξιμο και η αστοχία όχι ο φόβος ζημιάςΈχω την εντύπωση ότι κάποιοι φοβούνται να χρησιμοποιήσουν μονοβολα ακριβώς επειδή τους τρομάζει η αστοχία ή το κράξιμο της παρέας ή ακόμη και ο φόβος ότι αν αστοχήσουν θα κάνουν ζημιά σε άνθρωπο ή πράγματα..... από την άλλη....με το μονοβολο ή θα το πάρεις ή όχι.... οπότε μειώνεται η πιθανότητα να τραυματιστεί κάποιο ζώο και όσο μένει σε στάμπα να κόβει σκυλιά..... μεγάλη συζήτηση ανοίξαμε πάλι.....
διαπιστωμένο:Η παραλλαγή (ένδυμα) το μόνο που προσφέρει είναι να κρύβει...την κίνηση απ' το θήραμα κ απ' τον παπάρα
Στα παπιά πχ που ξέρω καλά παρόλο που γνωρίζω ότι η όραση τους έχει ευρύ χρωματικό φάσμααν μείνεις ακίνητος δεν πρόκειται να στρίψει,την κίνηση βλέπειτρεις κυνηγοί με χρώματα σι ιζ α ρεινμποου ...κ το καθαρόαπό τα 600 μέτρα που το είδαμε(πρώτοι)ήρθε Ντούγρου πάνω μας