Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα παιδιά. Καλή χρονιά με υγεία να έχουμε... Τα 10βολα Winchester τα κοκινα έχουν συγκεντρωτηρα; Δε τα θυμάμαι καθόλου... Επίσης θα ήθελα να μου πείτε πρόσφατες εντυπώσεις από αυτά τα δραμια,τονιζω πρόσφατες γιατί παλιότερα εγώ δεν είχα κ τις καλύτερες..

Καλησπέρα παιδιά. Καλή χρονιά με υγεία να έχουμε... Τα 10βολα Winchester τα κοκινα έχουν συγκεντρωτηρα; Δε τα θυμάμαι καθόλου... Επίσης θα ήθελα να μου πείτε πρόσφατες εντυπώσεις από αυτά τα δραμια,τονιζω πρόσφατες γιατί παλιότερα εγώ δεν είχα κ τις καλύτερες..
Οχι δεν εχουν συγκεντρωτηρα! Η βυσματωση τους εχει αλλαξει....ειχανε ταπα χαρτοπολτου και τωρα εχουν diana!

Απο συγκεντρωση δεν ξερω....απο 2 πενταδες εσφαξα τα 8
Θα πάρω μια 5αδα για δοκιμή συγκέντρωσης εγώ... Πήρα και γα νέα φεντεραλ στο μαύρο κουτί.. Και 10βολα και 12βολα φλαιτ κοντρόλ.. Πλέον δεν αναγράφουν USA πίσω στο κάλυκα. Λογικά δεν άλλαξε κάτι εσωτερικά..

B&P μωβ 9 βολα ;;;
Γαργαλούσαν ένα γουρουνόπουλο απ ότι μου είπαν.

Τα χω ρήξει bill.. Οτι χειρότερο σε δράμια.. Μηδέν διάτρηση. Οι μπίλιες δεν είναι καν στρογγυλές μέσα στο φυσίγγι. Το ίδιο και γα επιχαλκωμενα 12βολα... Φθηνά δραμια για αλεπούδες.. Βέβαια τώρα τελευταία και τα nsi γαργαλανε κάτι καπρους, κάτι βρωμάει ξανά κ με αυτά...

Στο σακίδιο και άμεση χρήση δεν γίνεται. Εγώ πήρα μια διακριτική ζωνουλα για να έχω μαζί μου λίγα μονόβολα και δράμια όταν πάω για τσιχλοκοτσιφα. Πολύ βολική...View attachment 64206
Τωρα που πηρες μπενελλι καντα ολα δραμια για τσιχλες και στο κατω μερος της ζωνης μαχαιρι για τα κοψοφτερα στο εκ πειρας χρονια μπενελακιας

Τα χω ρήξει bill.. Οτι χειρότερο σε δράμια.. Μηδέν διάτρηση. Οι μπίλιες δεν είναι καν στρογγυλές μέσα στο φυσίγγι. Το ίδιο και γα επιχαλκωμενα 12βολα... Φθηνά δραμια για αλεπούδες.. Βέβαια τώρα τελευταία και τα nsi γαργαλανε κάτι καπρους, κάτι βρωμάει ξανά κ με αυτά...
Οι δικοί μου θέλουν ένα πενηντάρικο σε δράμια αν σηκωθεί γουρούνι.
Το σκοτώνουν με λιθοβολισμό 🤣

Τουφεκούσαν ένα γουρουνόπουλο με αυτά, μια έπεφτε μια σηκωνόταν.
5 έφαγε μέχρι να πέσει.

Αυτά έριχνα Γιάννη τα Win 10p 3", τώρα το έχω γυρίσει σε Hoghammer.

Αποτύπωση ενός win.
View attachment 64283
Πολύ πολύ καλό βέβαια αργό.. Θα το πάρω κ αυτό. Ανακατεμένα μέσα θα τα βαζω απ. Ολα.. Άσπρα μαύρα κοκινα και Μπορντό χαχαχ

15€ η δεκάδα. το 8βολο βγάζει 470 αρχική και το δεκαβολο 415. και τα δύο βγάζουν 800μπαρ και είναι και στα δύο διάμετρος μπίλιας 8.6 χιλιοστά
Καλά τα τεχνικά αλλά γουρούνια σκοτώνουν ;
Τα έχει δοκιμάσει κανένας δικός σου ;

Status
Not open for further replies.
Back