gvp9000
Banned
Σε τι τιμουλα?Εγώ από περιέργεια παρήγγειλα αυτά.
Τις επόμενες ημέρες θα τα τεσταρω για διάτρηση σε περιοδικά διαφημιστικά καινούργια που βρήκα.
Θα τα συγκρίνω με hog hammer kai nsi 10pel mag
Τα nsi μαμουσαν κι εδερναν.. Πάρα πολλά μα πάρα πολλά γουρούνια όλη η παρέα μου κ εγώ τα τελευταία 3 χρόνια και σε μεγάλες αποστάσεις.. Φέτος όμως το πράγμα βρωμάει με αυτά.. Αρκετά Τραυματισμενα εγώ και όλη η παρέα μου τα Ιδια..Τα χογκ δεν τα έρηξα ποτέ μου ούτε και αυτά τα bp επίσης...Εγώ από περιέργεια παρήγγειλα αυτά.
Τις επόμενες ημέρες θα τα τεσταρω για διάτρηση σε περιοδικά διαφημιστικά καινούργια που βρήκα.
Τα nsi χαμηλωσανε δοση πυριτηδα -0,20 και μαλακωσανε τα δραμια γιαυτο και αυτη η αλλαγηΤα nsi μαμουσαν κι εδερναν.. Πάρα πολλά μα πάρα πολλά γουρούνια όλη η παρέα μου κ εγώ τα τελευταία 3 χρόνια και σε μεγάλες αποστάσεις.. Φέτος όμως το πράγμα βρωμάει με αυτά.. Αρκετά Τραυματισμενα εγώ και όλη η παρέα μου τα Ιδια..Τα χογκ δεν τα έρηξα ποτέ μου ούτε και αυτά τα bp επίσης...
Με τι πυριτιδα τα γεμιζουν τωρα?Τα nsi χαμηλωσανε δοση πυριτηδα -0,20 και μαλακωσανε τα δραμια γιαυτο και αυτη η αλλαγη
Εγώ από περιέργεια παρήγγειλα αυτά.
15Σε τι τιμουλα?
Με sp8 εδω και 4 χρονια τουλαχιστον!!! πριν 4 χρονια ειχε 2,9 το 10 βολο και φετος το γεναρη το ειχαν με 2,7Με τι πυριτιδα τα γεμιζουν τωρα?
Το είδα αλλά είναι πιο χοντρά...είναι λίγο αργό αυτό φίλε μου. καλύτερα να έπαιρνες τα επιχαλκωμενα.
Ευχαριστω!Με sp8 εδω και 4 χρονια τουλαχιστον!!! πριν 4 χρονια ειχε 2,9 το 10 βολο και φετος το γεναρη το ειχαν με 2,7
Το είδα αλλά είναι πιο χοντρά...
Κ τα Ρεμ τα 000 δεκαβολα τόσο έχουν
Θα φανεί.....
Επίσης σκέφτηκα ότι τα νίκελ είναι σκληρότερα...(αν δεν είναι μπογιά το αποξω)είναι λίγο αργό αυτό φίλε μου. καλύτερα να έπαιρνες τα επιχαλκωμενα.
Επίσης σκέφτηκα ότι τα νίκελ είναι σκληρότερα...(αν δεν είναι μπογιά το αποξω)
Για αυτό ένας κάπρος και μερικές σκροφες με γλέντησαν.. Ενώ πριν ήταν ντουφεκια και καταψύκτη τωρσ αίμα μπόλικο αλλά τα γουρούνια άλλαζαν νομο.Με sp8 εδω και 4 χρονια τουλαχιστον!!! πριν 4 χρονια ειχε 2,9 το 10 βολο και φετος το γεναρη το ειχαν με 2,7
Πηστευω οτι πιο πολυ φταινε τα δραμια που μαλακωσαν γιατι οι ταχυτητες πεσανε το πολυ 20 μ/δ δηλαδη απο 440 σε 420Για αυτό ένας κάπρος και μερικές σκροφες με γλέντησαν.. Ενώ πριν ήταν ντουφεκια και καταψύκτη τωρσ αίμα μπόλικο αλλά τα γουρούνια άλλαζαν νομο.
Δε ξέρω ίσως, με απογοήτευσαν πάντως.. Ηταν φοβερά αλλά τώρα δεεεεννν. Τα φεντεραλ φλαιτ κοντρόλ θα τα δοκιμάσω σύντομα σε γουρούνια γιατί σε δοκιμές κατανομής συγκέντρωσης ήταν άψογα. Μένει να δω διάτρηση.Πηστευω οτι πιο πολυ φταινε τα δραμια που μαλακωσαν γιατι οι ταχυτητες πεσανε το πολυ 20 μ/δ δηλαδη απο 440 σε 420
Εχει καιρο Κωστα....Τσάααακκκ....και σε καλυκα Fiocchi....
Οποιος γνωριζει αν εγινε τωρα η αλλαγη αυτή, ας ριξει μια ενημερωση...κουβεντα να γινεται.
By sexual Nobel Sport....
View attachment 64345