Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ναι, αυτά:
127.jpg
Με τι οπλο θα τα ριξεις και τι τσοκ?

Παίδες στα μαγαζιά με κυνηγετικά στα μέρη μου δεν βρήκα τα μονόβολα B&P που εψαχνα για να δοκιμάσω και πήρα τα lambro silver magnum (με brenekke βλήμα 39gr)και ενα κουτι δράμια 12βολα magnum (8,5mm στα 44 gr).
Τα εχει δοκιμάσει κανεις; Αύριο θα κανω και καμία δοκιμήγια να δώ ευθυβολία στο μονόβολο και κατανομή στα δράμια.
Ηλία και το μονοβολο δε με ενθουσίασε εμένα.. αυτό το breneke επειδή έχει πλαστικό πίσω γέρνει μπροστά και δεν κρατάει ευθυβολία.. τα ίδια με magnum δηλαδή της Rottweil σε αντίθεση με το απλό breneke με τη μάλλινη τάπα που είναι τρομερό.....

Ηλία και το μονοβολο δε με ενθουσίασε εμένα.. αυτό το breneke επειδή έχει πλαστικό πίσω γέρνει μπροστά και δεν κρατάει ευθυβολία.. τα ίδια με magnum δηλαδή της Rottweil σε αντίθεση με το απλό breneke με τη μάλλινη τάπα που είναι τρομερό.....
Μακρυα απο μαγκνουμ μονοβολα δεν χρειαζοντε ειδεικα 40 γρ

Γιωργο αυτο πως το γεμιζεις? Παντως ομως οι αμερικανοι δε τους φτανουν στο μονοβολο για λειες κανες τους ευρωπαιους
Μέσα σε συγκεντρωτηρα με ένα overpowder cal 20 ρελιαστο.. Η b&p έχει βγάλει τα thrill shock που είναι πολύ καλά!

Μέσα σε συγκεντρωτηρα με ένα overpowder cal 20 ρελιαστο.. Η b&p έχει βγάλει τα thrill shock που είναι πολύ καλά!
Thrill shok αν σου πω οτι κατεβαζα τα ψαρωνια απο τα 25 μετρα με αυτα θα με πιστεψεις κανη μπρεντα 62.5εκ κυλινδρος ενωειτε καθιστα στο δεντρο ετσι

Αυτό είναι το Lyman κύριοι.... κορυφή... μέχρι και 120 φωτιά........
Αφού είδες ότι εγώ ρώτησα για αυτό πατεντιαρη :);)
Είναι τόσο καλο? το έχεις φτιάξει εσύ και το έχεις δοκιμάσει? Γιατί ξέρω κάνεις ιδιογομωση όπως και εγώ αλλά είμαι μικλός ακόμη.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back