Δεν υπάρχει πρόβλημα φίλε μουΩχ συγνωμη φιλε οπιος τα εριξε εχει να πει τα καλυτερα
Δεν υπάρχει πρόβλημα φίλε μουΩχ συγνωμη φιλε οπιος τα εριξε εχει να πει τα καλυτερα
Δεν τα έχω μετρήσει αλεξ.. χωράνε σφινοτα μέσα σε συγκεντρωτηρα cal 12...Τι διαμετρο εχουν αυτα Γιωργο?
Δεν ξέρω τολη καθόλου φίλε πως τα στήνει..Αυτος γιωργο αν δεν κανω λαθος το γεμιζει χωρις συγκεντρωτηρα ετσι με βιορ και μισοταπα
Αποτι ειδα καπια φυσιγγια θα παω να παρω για παρουσιασηΔεν ξέρω τολη καθόλου φίλε πως τα στήνει..
Κάνε και καμία δοκιμή...Αποτι ειδα καπια φυσιγγια θα παω να παρω για παρουσιαση
Αυτο ενωειτεΚάνε και καμία δοκιμή...
197 περισι για την ακριβειαΝαι φιλε γτ τωρα που το σκεφτομαι καπιοι γουρουναδες τα εκθιαζουν εδω στη δραμα και βαρανε καμια 200αρια τη σεζον
Η δοκιμή θα γίνει με supersport και 4ρι, αν παει καλα στο χαρτί, θα τα βάλω και στο κυνήγι.Με τι οπλο θα τα ριξεις και τι τσοκ?
Τόλη εγω τα thrill shock εψαχνα αρχικά αλλα δεν τα βρήκα, οπότε ειπα να δοκιμάσω αυτά μέχρι να βρω κατι αλλο.Μακρυα απο μαγκνουμ μονοβολα δεν χρειαζοντε ειδεικα 40 γρ
Δεν έχουν τέτοιο σχήμα η βολίδες υψηλής ακρίβειας αλλά πομπε κεφαλή... τέτοιου τύπου βολίδες χρησιμοποιούν στο Ολυμπιακό 10 μέτρο ...... φιλικά και ενημερωτικά!!!!!Παντος το σχημα του ειναι ακριβως οπως τις βολιδες αεροβολου υψιλης ακριβειας απλα δε περιμενα να αποδωσει σε λεια κανη τα δειχνει και ο ,officer greg
Ναι από μονοβολα μόνο αυτά γεμίζω και breneke.. σε δοκιμές όμως το Lyman πήγε καλύτερα.. παίζει ρόλο όμως και το στήσιμο του για να έχει ευθυβολία και δύναμη παράλληλα..Αφού είδες ότι εγώ ρώτησα για αυτό πατεντιαρη
Είναι τόσο καλο? το έχεις φτιάξει εσύ και το έχεις δοκιμάσει? Γιατί ξέρω κάνεις ιδιογομωση όπως και εγώ αλλά είμαι μικλός ακόμη
Οι πομπε ειναι για πολυ δυνατα αεροβολαΔεν έχουν τέτοιο σχήμα η βολίδες υψηλής ακρίβειας αλλά πομπε κεφαλή... τέτοιου τύπου βολίδες χρησιμοποιούν στο Ολυμπιακό 10 μέτρο ...... φιλικά και ενημερωτικά!!!!!
Η πομπε είναι για ακρίβεια σε μεγάλες αποστάσεις ....για την δύναμη του αεροβόλου απλά ανεβάζεις τα grainΟι πομπε ειναι για πολυ δυνατα αεροβολα
Εμενα μου αρεσανε και τα αμερικανικα τα foster slugΗ δοκιμή θα γίνει με supersport και 4ρι, αν παει καλα στο χαρτί, θα τα βάλω και στο κυνήγι.
Τόλη εγω τα thrill shock εψαχνα αρχικά αλλα δεν τα βρήκα, οπότε ειπα να δοκιμάσω αυτά μέχρι να βρω κατι αλλο.
Γενικά εδω στην περιοχή στους γουρουνάδες πουλάνε περισσότερο τα winchester/remington/federal, οπότε οταν πας και τους πεις για κανένα αλλο που δεν εχουν ξυνίζουν...Γιαυτό δοκιμάζω μπας και μου τεριάξει και κανενα αλλο μονόβολο/δραμι απ αυτά που εχουν στην περιοχή γιατι δεν γινεται σε κάθε έξοδο να βγαινω με διαφορετικά φυσίγγια...
Πάντως και νωρίς να "πεφτουν" σαν μονόβολα δεν με πειραζει, θα αφησω 2-3 στη ζώνη για κανενα κοντινό ή τραυματισμένο ζώο...
Αντε ρε με το diana 24 χαχαΗ πομπε είναι για ακρίβεια σε μεγάλες αποστάσεις ....για την δύναμη του αεροβόλου απλά ανεβάζεις τα grain
Αν κ δν έχω καν ιδέα από μονόβολα πιστεύω πως στο Lyman παίζει ρόλο η τελειότερη λίανση που έχουν.....όπως βλέπω και στις φωτό...σίγουρα πιστεύω πως συμβάλει στη ευθυβολία.Ναι από μονοβολα μόνο αυτά γεμίζω και breneke.. σε δοκιμές όμως το Lyman πήγε καλύτερα.. παίζει ρόλο όμως και το στήσιμο του για να έχει ευθυβολία και δύναμη παράλληλα..