Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είναι πιο ακριβές απ' το γνήσιο brenneke της ροτβαιλ?η το προτείνεις λόγω της τιμής του?
Πολύ καλά και τα δυο Γιάννη!! Απλά το έχουμε δοκιμάσει με πολλά οπλα και το πηγεναν εξίσου καλά! Γρήγορο και ακριβές μονοβολο! Το breneke είναι λίγο ακριβό σε τιμή και επειδή δεν το έχει δοκιμάσει είναι κρίμα να τα πάρει και να μην τα πάει το όπλο.. το b&p σε όσα τα βάλαμε μέσα ήταν πολύ καλά τα αποτελέσματα..

Πολύ καλά και τα δυο Γιάννη!! Απλά το έχουμε δοκιμάσει με πολλά οπλα και το πηγεναν εξίσου καλά! Γρήγορο και ακριβές μονοβολο! Το breneke είναι λίγο ακριβό σε τιμή και επειδή δεν το έχει δοκιμάσει είναι κρίμα να τα πάρει και να μην τα πάει το όπλο.. το b&p σε όσα τα βάλαμε μέσα ήταν πολύ καλά τα αποτελέσματα..
Συμφωνω και εγω για τα B&P...το δοκιμασα με 6 διαφορετικα οπλα και διαφορα τσοκ και με τα 5 οπλα πηγαινε κεντρο στα 40μ.

Εγώ φέτος που θα πηγαίνω ψηλά ορεινά για μπεκάτσα οποσδήποτε θέλω να έχω πάνω μου 5-6 φυσίγγια για αγριόχοιρο για παν εχδεχόμενο.....
Για το Super Poze 66cm (3* 5*) αυλό 18.4 τη θα προτείνατε....;; Να επιλέξω δράμια η μονόβολα;;;
Κωστα παρε μονοβολο 32 γρ..εχεις ακριβεια και πολυ καλη κινητικη ενεργεια να ξαπλωσεις μεγαλο ζωο..τα δραμια ανοιγουν και αν εισαι και σε κανενα πυκνο δεν ξερεις που θα σου καταληξουν

Κωστα παρε μονοβολο 32 γρ..εχεις ακριβεια και πολυ καλη κινητικη ενεργεια να ξαπλωσεις μεγαλο ζωο..τα δραμια ανοιγουν και αν εισαι και σε κανενα πυκνο δεν ξερεις που θα σου καταληξουν
Θα συμφωνίσω και με σ'ένα κ τν @george k και με τν @outlander ......έχετε δίκιο.

Ακριβώς έτσι.... ρίχνεις σημαδεύοντας πάντα με τον ίδιο τρόπο στο ίδιο σημείο τουλάχιστον 5 βολές.. αν το γρουπ των βολίδων είναι πολύ μαζεμένο η μια κοντά στην άλλη τότε είναι ακριβές και ταιριάζει στην κάννη σου.. ανεξάρτητα αν είναι μακριά από το κέντρο όπως λέει και ο John.. εκεί παίζουν αλλα θέματα...
Αυτό που λέτε μου ακούγεται πολύ ορθολογικό και θα το δοκιμάσω απλά την συγκεκριμένη στιγμή είχα μόνο ένα lambro palla και το έριξα... Ωστόσο θέλω να ακούσω γνώμες και για τα b&p thrill shok και συγκεκριμένα για 18,8 αυλό win&brow.

Αυτό που λέτε μου ακούγεται πολύ ορθολογικό και θα το δοκιμάσω απλά την συγκεκριμένη στιγμή είχα μόνο ένα lambro palla και το έριξα... Ωστόσο θέλω να ακούσω γνώμες και για τα b&p thrill shok και συγκεκριμένα για 18,8 αυλό win&brow.
Ότι και να σου πουν φίλε τίποτα δεν ισχύει.. εάν δεν πάρεις να το ρίξεις με το όπλο σου όλα τα αλλα είναι λόγια του αέρα.. εδώ σε ίδια όπλο και έχουν διαφορα.. πρέπει να το δοκιμάσεις στο όπλο που θα το ρίξεις και μόνο για να δεις πως θα πάει...
Πάντως σαν μονοβολο είναι πολυυυ καλό....

Παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση.. Browning b80, κάνη 76 εκ.απλη κάνη όχι μαγκνουμ, Αυλός 18,4 και στάνταρ τσοκ φουλ , γιατί μου σκορπάει τα δραμια πάρα πολύ;;; τι ευθύνεται;;; δοκίμασα ότι κυκλοφορεί σε φυσίγγι με αποτέλεσμα το ίδιο.. Μου είπαν να κόψω την κάνη και να της βάλω τσοκ, να το τολμήσω;;

Παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση.. Browning b80, κάνη 76 εκ.απλη κάνη όχι μαγκνουμ, Αυλός 18,4 και στάνταρ τσοκ φουλ , γιατί μου σκορπάει τα δραμια πάρα πολύ;;; τι ευθύνεται;;; δοκίμασα ότι κυκλοφορεί σε φυσίγγι με αποτέλεσμα το ίδιο.. Μου είπαν να κόψω την κάνη και να της βάλω τσοκ, να το τολμήσω;;
Για κανένα λόγο μην κόψεις την κάννη....δράμια με συγκεντρωτηρα δοκίμασες μήπως πάνε καλύτερα....τι εννοείς στα σκορπάει?

Για κανένα λόγο μην κόψεις την κάννη....δράμια με συγκεντρωτηρα δοκίμασες μήπως πάνε καλύτερα....τι εννοείς στα σκορπάει?
Στα 35 μέτρα δοκιμάζω τα πάντα.. Και με συγκέντρωτηρα έριξα τα φεντεραλ και πάλι τα ίδια..

Τις ντουφεκιες που βγάζει η στάνταρ τα τσοκ δε θα τις βγάλουν ποτε....

Ει
Στην πράξη άλλα βλέπω εγώ.. Ενώ έπρεπε να τα πηγαίνει μπάλα στα 35 μέτρα τα ανοιγει λες και ρίχνω με μουφα..
Μήκος κάνης; αυλός; έχεις μετρήσει το τσοκ με παχυμετρο; είναι 10 δέκατα συσφιξη;

Δοκιμασες και remington να φανταστω 8βολα και τα 9βολα (τα οποια εχουν συγκεντρωτηρα)?

Επειδή έχω αρχίσει και ψάχνομαι ξανά για τον αγριόχοιρο μιας και φέτος θα αρχίσω να ξαναπηγαινω...Θέλω να ακούσω γνώμες και συμβουλές για τα δράμια ΑΤ και Sonic.
Εγώ προσωπικά χρησιμοποιουσα μέχρι τώρα federal flite control και Winchester 12βολα μαύρα.
Ωστόσο κατά διαστήματα ακούω για τα ΑT και τα Sonic πολύ καλά λόγια και βλέπω ότι έχουν αρχίσει να έχουν πολλούς και φανατικούς οπαδούς.
Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που να τα έχουν δοκιμάσει; Ισχύει ότι είναι καλύτερα και από τα αμερικανικά;
Θα ήθελα να προσθέσω ότι πέρα από την φωνικοτητα ενδιαφέρομαι και για το θέμα της ασφάλειας... Ελπίζω να μην τα πάρω και μου σπάσει κανένα κλείστρο ή να κλωτσανε σαν μουλάρια...
Οποιος γνωρίζει επί του θέματος ας με διαφωτίσει.
Ευχαριστώ.

Μην παιρνεις και ορκο Γιωργο δεν ειναι στανταρ αυτο με τα τσοκ που κυκλοφορουν πλεον
Εάν του την κόψει φίλε για να του ανοίξει στροφές κατά 99% θα τον πάει σε συγκεκριμένα τσοκακια τα οποία δεν...... εάν τον πάει σε σπειρωμα brow τότε πάω πάσο.. αν και εκεί επειδή δεν θα είναι με τα σημερινά δεδομένα στα οποία κατασκευάζεται ο κάθε τύπος τσοκ ανάλογα με την γεωμετρία της κάθε καννης, και τότε μπορεί να μην τα πάει και πολύ καλά....

Status
Not open for further replies.
Back