Ναι μόλις το έκανα δεν την πήρα από την αρχή την συζήτηση. Παρ' όλα αυτό μια μέτρηση στην έξοδο της καννης θα μπορούσε να την κάνει να δούμε τα 10κατα ακριβός της ΚαννηςΔιάβασε αναλυτικά κ προσεκτικά παραπάνω τα μυνηματα
Ναι μόλις το έκανα δεν την πήρα από την αρχή την συζήτηση. Παρ' όλα αυτό μια μέτρηση στην έξοδο της καννης θα μπορούσε να την κάνει να δούμε τα 10κατα ακριβός της ΚαννηςΔιάβασε αναλυτικά κ προσεκτικά παραπάνω τα μυνηματα
Τον ρώτησα κ είπε πως ο οπλουργος του την βρήκε φουλΝαι μόλις το έκανα δεν την πήρα από την αρχή την συζήτηση. Παρ' όλα αυτό μια μέτρηση στην έξοδο της καννης θα μπορούσε να την κάνει να δούμε τα 10κατα ακριβός της Καννης
Αυτό ισχύει στην δυοφθαλμη σκόπευση...Όταν ντουφεκας με το ένα μάτι κλειστό δεν παίζουν ρόλο τα μέτρα.Το όπλο το έχεις φέρει στα μέτρα σου έτσι;;;; Γιατί δοκιμές χωρίς να έχεις φέρει το όπλο είναι πεταμένα λεφτά.. τίποτα άλλο...
Ναι..... φίλε δίκιο έχεις...........Αυτό ισχύει στην δυοφθαλμη σκόπευση...Όταν ντουφεκας με το ένα μάτι κλειστό δεν παίζουν ρόλο τα μέτρα.
Ααα εντάξει...... αφού δεν παίζουν ρόλο τα μέτρα.........Μιλάμε για σταθερό όπλο σε βάση και σταθερο στόχο, δεν παίζει ρόλο τα μέτρα αλλά το χω φέρει ναι..
Φουλ πρέπει είναι την μέτρησε ο οπλουργος.. Την μέτρησε οχι με παχυμετρο όμως με ένα άλλο εργαλείο σαν ζουμπας, κάπως έτσι.. Δεν ξέρω πως λέγεται, είχε νούμερα σύσφιξης πάνω και όταν το έβαλε στο στόμιο της κάνης μ είπε φουλ είναι..Έχω μια μπαικαλ κ ο κατασκευαστής έχει στο τσοκ *, είναι όμως 1 αστρο;
ΌΧΙ είναι *** μετρημένη με το παχιμετρο.
Ασ την μετρήσει με 1/10 Δεν πιστεύω να του εξηγούσε ο οπλουργός την διαφορά σε κάποιον που από μόνος του δεν ξέρει το τσοκ του όπλου
Σημαδευτη κ πάλι σου έφυγε πάνω κ λιγο αριστερα...πολύ δεν στα άνοιξε???8αρη έριξες???Καλημέρα σας.. Παραθέτω πρωι πρωί όπως σας υποσχέθηκα την φώτο που ζήτησε ο Δημήτρης.. Έριξα σε χαρτόνι στα 15 μέτρα View attachment 4143
Ναι 8ρη..εκει μάλλον τραβάει το όπλο αυτό βλέπω κι εγώ, για φουλ τσοκ σ αυτή την απόσταση μεγάλο άνοιγμα, αλλά οι ποιο έμπειροι θα μας διαφωτισουν καθώς εγώ ασχολούμαι κυρίως με τα γουρούνιαΣημαδευτη κ πάλι σου έφυγε πάνω κ λιγο αριστερα...πολύ δεν στα άνοιξε???8αρη έριξες???
Ναι ψηλά ειναι.. Φουλ είναι βρε και η κάνη γράφει 2 3/4 και δίπλα έχει ένα *Δεν μου κάνει για φουλ....και είσαι και πάνω αρκετά..
Σταματιάδης Πέτρος από δράμα έχω ρίξει μερικά μου άρεσαν ο άνθρωπος έχει και FB και έχει βάλει βίντεο με δοκιμές σε πίνακα!!Ποιος τα βγάζει αυτά; Πρώτη φορά τα ακούω...Είναι τόσο καλά;
76 πόντους κανη και φουλ δεν μας τα λέει καλά ...και auto 5!!! Αν σε σταθερό στόχο χωρίς πίεση...σου φεύγει ....τότε ...το αγριογούρουνο θα σου πετάει κάστανα...από τα 40 μετρα!!!μην το χαλάς πάντως το όπλο...η παίξε με μονοβολα η με το μιδραλιο όπως λεςΝαι ψηλά ειναι.. Φουλ είναι βρε και η κάνη γράφει 2 3/4 και δίπλα έχει ένα *
Η b80 είναι όχι η auto 5...μιδραλιο εννοούσα το άλλο όπλο μου την ραφαελο σπέσιαλ λουσο.. Αυτή είναι browning εκ Πορτογαλίας... Δεν θα την κόψω αλλά θέλω να δω τι φταίει, ισως έχει κάποιο πρόβλημα εσωτερικά η κάνη και τα πάει έτσι76 πόντους κανη και φουλ δεν μας τα λέει καλά ...και auto 5!!! Αν σε σταθερό στόχο χωρίς πίεση...σου φεύγει ....τότε ...το αγριογούρουνο θα σου πετάει κάστανα...από τα 40 μετρα!!!μην το χαλάς πάντως το όπλο...η παίξε με μονοβολα η με το μιδραλιο όπως λες
Βρε φουλ είναι.. η ντουφεκια αυτή δεν είναι φουλ όμως.. και όπως λέει και ο Γιάννης για αυτά τα μέτρα είναι πολύ πάνω..στα 35-40-50 θα σου φύγει... πρόσεξε το..Ναι ψηλά ειναι.. Φουλ είναι βρε και η κάνη γράφει 2 3/4 και δίπλα έχει ένα *
Θα την αφήσω για τα κοτσυφια και θα κυνηγάω με το άλλο χάχα.. Έχετε καμιά φώτο να δω ντουφεκες με φουλ να συγκρίνω αν έχει τεράστια διαφορά με τη δική μου;;Βρε φουλ είναι.. η ντουφεκια αυτή δεν είναι φουλ όμως.. και όπως λέει και ο Γιάννης για αυτά τα μέτρα είναι πολύ πάνω..στα 35-40-50 θα σου φύγει... πρόσεξε το..
Για μενα ξεκινα δοκιμες απο 20μ και ανεβαινε σιγα σιγα! Ετσι θα καταλαβεις πιστευω αν χανει και γιατι χανει!!Η b80 είναι όχι η auto 5...μιδραλιο εννοούσα το άλλο όπλο μου την ραφαελο σπέσιαλ λουσο.. Αυτή είναι browning εκ Πορτογαλίας... Δεν θα την κόψω αλλά θέλω να δω τι φταίει, ισως έχει κάποιο πρόβλημα εσωτερικά η κάνη και τα πάει έτσι
Στο βλητικες δοκιμές ...θα δεις πράματα κ θαματαΘα την αφήσω για τα κοτσυφια και θα κυνηγάω με το άλλο χάχα.. Έχετε καμιά φώτο να δω ντουφεκες με φουλ να συγκρίνω αν έχει τεράστια διαφορά με τη δική μου;;