Παιδια εχω το νισσαν ναβαρα με αυτοματο σασμαν και θελω ενα καλο λαστιχο να κανει και για νερα και για χιονια.τωρα φοράει 2,55/65/17. σκέφτομαι να κατεβω λιγο στο 2,45/65/17.
Μichelin εγγυησηΠαιδια εχω το νισσαν ναβαρα με αυτοματο σασμαν και θελω ενα καλο λαστιχο να κανει και για νερα και για χιονια.τωρα φοράει 2,55/65/17. σκέφτομαι να κατεβω λιγο στο 2,45/65/17.
Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τα KHUMO !!!!
Τα KHUMO τα έχω 75.000χλμ , δεν μου έχουν γλιστρήσει ποτέ , κάνουν ήσυχο ταξίδι και το βασικότερο έχουν σχεδόν τα μισά λεφτά.
235/60HR17 KUMHO TL 798 PLUS
Στη διάσταση που γράφεις, το 100 είναι για 800 κιλά σε κάθε τροχό και το Η είναι για 210 χιλιόμετρα. Τι τελική έχει το Jimny και πόσα κιλά είναι;Ήρθε η στιγμή να αλλάξω επιτέλους τα λάστιχα στο Jimny μου. Έχωκαταλήξειστα Michelin Latitude Cross205 / 70 R15 100 H XL αφού τα Latitude HP που του έχω τώρα και είμαι υπέρευχαριστημένος, δεν τα βγάζει πλέον στις διαστάσεις του Jimny.
- Θυμάμαι ότι είχε αναφερθεί ότι καλό είναι να τα ελαστικά που θα βάλουμε να μην είναι πολύ φρέσκα αλλά να έχουν μείνει ακυκλοφόρητα κάποιους μήνες μετά την παραγωγή τους. Για πόσους μήνες μιλάμε; Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι τα βάζω τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη ποια εβδομάδα παραγωγής του 2015 περίπου θα πρέπει να έχουν;
- Το XL στο τέλος τι σημαίνει;
Πανο, συμφωνω απολυτα μαζι σου, της ιδιας τακτικης ειμαι και εγω, ακριβως. Οσον αφορα τα ελαστικα, τα Continental στο ενα αυτοκινητο μου δεν τα αλλαζω,Εγω κύριοι για τα ελαστικα εχω μια αποψη.Καθε 3 το πολυ 4 ετη αλλαγη.. continental & michelin. Εχω καταληξει εκει μετα απο πολλες μαρκες. Δεν παιζουμε με την ασφαλεια μας και της οικογενειας. Το ελαστικό θα το χρειαστεις σε ενα φρενο σε ενα αποτομο που θα σε κρατησει.
Ήρθε η στιγμή να αλλάξω επιτέλους τα λάστιχα στο Jimny μου. Έχωκαταλήξειστα Michelin Latitude Cross205 / 70 R15 100 H XL αφού τα Latitude HP που του έχω τώρα και είμαι υπέρευχαριστημένος, δεν τα βγάζει πλέον στις διαστάσεις του Jimny.
- Θυμάμαι ότι είχε αναφερθεί ότι καλό είναι να τα ελαστικά που θα βάλουμε να μην είναι πολύ φρέσκα αλλά να έχουν μείνει ακυκλοφόρητα κάποιους μήνες μετά την παραγωγή τους. Για πόσους μήνες μιλάμε; Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι τα βάζω τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη ποια εβδομάδα παραγωγής του 2015 περίπου θα πρέπει να έχουν;
- Το XL στο τέλος τι σημαίνει;
Στη διάσταση που γράφεις, το 100 είναι για 800 κιλά σε κάθε τροχό και το Η είναι για 210 χιλιόμετρα. Τι τελική έχει το Jimny και πόσα κιλά είναι;
To XL είναι extra load, για πιο πολύ βάρος
Εσυ θα πρέπει λογικά να είσαι στο 95 S.
Στις σελίδες των εταιριών, βάζεις αμάξι και σου δείχνει επιλογές. Ρίξε μια ματιά.
3-6 μήνες είναι το τέλειο. και 1 έτος οκ είναι. Οχι πιο πολύ.
Χρηστο γιατι δεν βαζεις 195-75-15 ?Ευχαριστω για τις πληροφοριες.
Στο site της michelin εδωσα τα στοιχεια του αυτοκινητου και μου εβγαλε το πιο καταλληλο αυτο που αναφερω...
Χρηστο γιατι δεν βαζεις 195-75-15 ?
Εχεις την σιδερενια ζαντα η την αλουμινιου ?
Εγω στην αρκουδα μου εχω την σιδερενια του jimny και αυτην την διασταση που σου γραφω και δεν εχω κανενα θεμα στο δρομο ασε οσο ποιο στενο λαστιχο λιγοτερη καταπονηση στο μπροστινο συστημα και ποιο ευκολο περασμα σε λασπες κτλ
Μια χαρα ειναι την παιρνει ανετα αυτην την διαστασηK
Κώστα έχω ζάντα αλουμινίου την τριγωνική...
Στη διάσταση που γράφεις, το 100 είναι για 800 κιλά σε κάθε τροχό και το Η είναι για 210 χιλιόμετρα. Τι τελική έχει το Jimny και πόσα κιλά είναι;
To XL είναι extra load, για πιο πολύ βάρος
Εσυ θα πρέπει λογικά να είσαι στο 95 S.
Στις σελίδες των εταιριών, βάζεις αμάξι και σου δείχνει επιλογές. Ρίξε μια ματιά.
3-6 μήνες είναι το τέλειο. και 1 έτος οκ είναι. Οχι πιο πολύ.