Σωστος,έτσι ίσως βολευτής μόνο με ένα ακόμα τσοκ.Νικο κρατα το IC κ παρε κ ενα IM αργοτερα... Αν θες LM για καρτερακι, παρε το Carlson που βγαζει αρκετα σφιχτες τουφεκιες κ θα το χαρεις...
Σωστος,έτσι ίσως βολευτής μόνο με ένα ακόμα τσοκ.Νικο κρατα το IC κ παρε κ ενα IM αργοτερα... Αν θες LM για καρτερακι, παρε το Carlson που βγαζει αρκετα σφιχτες τουφεκιες κ θα το χαρεις...
τα λες ωραια και μου αρεσεις2αστρα και το ντεμι ειναι καλα παιδακια.
Και στις δικές μου δοκιμές στα 2 όπλα που είχα με εναλλασσόμενα ''μαμίσια'' τσόκ, το 2* μου έβγαζαν στο 95 % τον περιπτώσεων μεγαλύτερο εύρος ωφέλιμης κατανομής σκαγιών σε σχέση με το 1* ακόμα και στα 45μ.Το φουλ τσοκ ειναι παλιοτομαρο,θελει φυσσιγκι σωστο στης θερμοκρασιες που θα το δουλεψεις,ουτε περισσοτερες ουτε λιγοτερες πιεσεις,για να σου δωσει τη συγκεντρωση,αντιθετα απο τα 2αστρα και το ντεμι ειναι καλα παιδακια.
Σπυρο απο το 2000 έως τώρα δεν το έχω βγάλει απο την καραμπίνα μου.., αν μου έλεγαν δηλαδή διάλεξε μόνο ένα τσοκ να κυνηγάς τα πάντα, αυτό θα ήταν το 3*.
Νικο κρατα το IC κ παρε κ ενα IM αργοτερα... Αν θες LM για καρτερακι, παρε το Carlson που βγαζει αρκετα σφιχτες τουφεκιες κ θα το χαρεις...
Αν αποδίδει τόσο καλά το μαμισιο μην παίρνεις τίποτε άλλο.Παντως το 3 άστρα του εργοστασίου δινει τοσο σφιχτό κέντρο που οτι παρει το ανατινάζει ! Μέτρησα σε ενα άγριοπεριστερο 90 βήματα και ειχε πανω του 5 σκάγια ! Αφου ερηξα βάζοντας προσκοπευση σκεπτόμενος λες να ειναι δυνατον και έπαθα πλάκα !
Μετα το δοκιμάζω στο χαρτι ανα 10 βήματα και εξεπλάγην διατηρούσε το κέντρο της τουφεκιας σφιχτό ακριβώς ιδιο απο τα 30 μεχρι τα 50 βήματα
για γραψε μαστορα ποια είναι να τα μαθουμε,εχω στη κατοχη μου τσοκ που βγαζουν ματια μαρκες που δεν της εχει σε εκτιμησει ο κυνηγετικος κοσμος
ΚεντημαΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΕΝΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΥΩΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ..ΛΙΠΟΝ ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥ ΤΗΣ NSI ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ SUPER CACCIA..ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ..NSI SUPER CACCIA 38 ΓΡΑΜΑΡΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 5 ΣΤΑ 39 ΜΕΤΡΑ ΜΕ BROWNING MAXUS,ΤΣΟΚ PATTERNMASTER MID RANGE,ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΝΙΟΥ 70Χ70
host images
Πολλή ωραία ντουφεκιά!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΕΝΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΥΩΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ..ΛΙΠΟΝ ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥ ΤΗΣ NSI ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ SUPER CACCIA..ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ..NSI SUPER CACCIA 38 ΓΡΑΜΑΡΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 5 ΣΤΑ 39 ΜΕΤΡΑ ΜΕ BROWNING MAXUS,ΤΣΟΚ PATTERNMASTER MID RANGE,ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΝΙΟΥ 70Χ70
host images
Ονειροοοοοο εσύ γλυκόοοοοοοοοο..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΕΝΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΥΩΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ..ΛΙΠΟΝ ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥ ΤΗΣ NSI ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ SUPER CACCIA..ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ..NSI SUPER CACCIA 38 ΓΡΑΜΑΡΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 5 ΣΤΑ 39 ΜΕΤΡΑ ΜΕ BROWNING MAXUS,ΤΣΟΚ PATTERNMASTER MID RANGE,ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΝΙΟΥ 70Χ70
host images
Αυτό ετοιμαζόμουν να ρωτήσω Στέλιο. .Πίστευα οτι ειναι θεμα του συγκεντρωτηρα αποσπωμενου πατου που έχει το super caccia..ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΠΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΟΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΠΛΟ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΕ AFTER MARKET ΤΣΟΚ
ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΙΔΙΟ ΦΥΣΙΓΚΙ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΜΟΥ
Μπορει να εχεις καλες κατανομες αλλα ο θειος σου το πηρε το περιστερι!αχαχαχαχ .goodboy.ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΝΗΣΙΑ ΤΣΟΚ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ BENELLI ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑΝ ΜΕ KICKS ΚΑΙ BRILEY KAI TA MANHΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΚ..ΟΛΑ ΣΕ 3 ΑΣΤΡΑ