Επιλογή κατάλληλου choke (τσοκ)

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΑΝ ΚΑΙ ΜΈΠΙΑΣΕ Η ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..Η ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΕΦΥΓΕ ΛΙΓΟ ΔΕΞΙΑ...ΣΤΑ 41 ΜΕΤΡΑ NSI SUPER CACCIA 38 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 5.ΤΣΟΚ PATTERNMASTER CODE BLACK DUCK ΧΑΡΤΟΝΙ 1Χ1
wl5a4ZQ.jpg

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΑΝ ΚΑΙ ΜΈΠΙΑΣΕ Η ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..Η ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΕΦΥΓΕ ΛΙΓΟ ΔΕΞΙΑ...ΣΤΑ 41 ΜΕΤΡΑ NSI SUPER CACCIA 38 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 5.ΤΣΟΚ PATTERNMASTER CODE BLACK DUCK ΧΑΡΤΟΝΙ 1Χ1
wl5a4ZQ.jpg
γαμηστερη βολη, ανετα 10 μετρα ακομη!!

Στέλιο μήπως γνωρίζεις αυτά τα τσόκ,σε πόσα άστρα αντιστοιχούν;
Και να φανταστώ τα πήρες από έξω έτσι.Δεν πιστεύω να υπάρχουν Ελλάδα.

Στελιο θανατηφορες οι τουφεκιες σου φιλε...εισαι εξοπλισμενος μεχρι και στην τελευταια λεπτομερεια οσων αφορα το παπιοκυνηγι ...μπραβο στο φιλαρακι μου καλες τουφεκιες στην φετινη χρονια!

Γεια σας και από εμένα και καλώς σας βρήκα. Είμαι κυνηγός αρκετά χρόνια και τυχαία ψάχνοντας πληροφορίες για τσοκ έπεσα πάνω στη συζήτηση σας. Ένα από τα όπλα που έχω στην κατοχή μου είναι το benelli crio comfort το οποίο το έχω για γενική χρήση. Εδώ και 7 χρόνια που το κυνηγάω θα έλεγα ότι δεν είμαι ενθουσιασμένος με τις τουφεκιές του (σε σχέση με άλλα δικά μου και φίλων που έχω πιάσει). Δεν ασχολήθηκα ποτέ με άλλα τσοκ πέρα των εργοστασιακών του που έχω 2,3,4,5. Τελικά μόλις κατάφερα (δέχτηκε την πιστωτική) και παρήγγειλα το anaconda σε medium και long range. Μερικές ερωτησούλες λοιπόν.
1. Τα έχει κάποιος στη κατοχή του με το συγκεκριμένο όπλο ή σε άλλο crio να μου πει εντυπώσεις? Πιστεύετε θα δω διαφορά?
2. παράγγειλα τα benelli crio/beretta optima plus, ελπίζω να είναι τα σωστά.
3. έβαλα την priority και όχι την exress usps ώστε να μειώσω τις πιθανότητες για τελωνείο. Έχει τύχει να χρειαστεί να πληρώσετε εσείς τελωνείο? Εμένα στις 15 φορές από cabela πληρωσα τις 2.

Αυτα...συγγνώμη αν σας ζάλισα, για οτιδήποτε απορίες με ρωτάτε.

όχι από το επίσημο site. ο cabelas θα είχε σίγουρα φθηνότερα μεταφορικά αλλά έχει πολιτική να μην στέλνει αξεσουάρ-μέρη όπλου Ελλάδα.

να μην στέλνει αξεσουάρ-μέρη όπλου Ελλάδα.

Πουθενα στον κοσμο δεν στελνει. Ουτε καν Αμερικη οταν καταλαβει απο προηγουμενες παραγγελιες οτι μενεις εκτος. Μου ετυχε πριν δυο χρονια οταν παρηγγειλα τσοκ απο αυτον με διευθυνση το ξενοδοχειο που εμενα Αμερικη.

Γεια σας και από εμένα και καλώς σας βρήκα. Είμαι κυνηγός αρκετά χρόνια και τυχαία ψάχνοντας πληροφορίες για τσοκ έπεσα πάνω στη συζήτηση σας. Ένα από τα όπλα που έχω στην κατοχή μου είναι το benelli crio comfort το οποίο το έχω για γενική χρήση. Εδώ και 7 χρόνια που το κυνηγάω θα έλεγα ότι δεν είμαι ενθουσιασμένος με τις τουφεκιές του (σε σχέση με άλλα δικά μου και φίλων που έχω πιάσει). Δεν ασχολήθηκα ποτέ με άλλα τσοκ πέρα των εργοστασιακών του που έχω 2,3,4,5. Τελικά μόλις κατάφερα (δέχτηκε την πιστωτική) και παρήγγειλα το anaconda σε medium και long range. Μερικές ερωτησούλες λοιπόν.
1. Τα έχει κάποιος στη κατοχή του με το συγκεκριμένο όπλο ή σε άλλο crio να μου πει εντυπώσεις? Πιστεύετε θα δω διαφορά?
2. παράγγειλα τα benelli crio/beretta optima plus, ελπίζω να είναι τα σωστά.
3. έβαλα την priority και όχι την exress usps ώστε να μειώσω τις πιθανότητες για τελωνείο. Έχει τύχει να χρειαστεί να πληρώσετε εσείς τελωνείο? Εμένα στις 15 φορές από cabela πληρωσα τις 2.

Αυτα...συγγνώμη αν σας ζάλισα, για οτιδήποτε απορίες με ρωτάτε.

Πανο καλως ηρθες...
Τα τσοκ που παρηγγειλες ειναι τα σωστα μην εχεις ανησυχια... Για την αποδοση των συγκεκριμενων τσοκ σε Benelli δεν εχω αποψη μιας κ δεν εχει τυχει να τα δοκιμασω ο ιδιος ακομα... Γενικα παντως ακουγονται πολυ καλα λογια... Πιστευω οτι θα δεις διαφορα στην αποδοση... Εγω ειδα σημαντικη διαφορα στη Μ2 οταν πηγα σε εξωεργοστασιακα...

Πριν λιγες μερες επεσε στα χερια μου ενα Anaconda Mid Range για την Μ2... Δυτσυχως ακομα δεν εχω δοκιμασει τιποτα ουτε στο κυνηγι, ουτε στο χαρτι, οποτε να αναμενεται εντυπωσεις τις επομενες μερες... Η συγκριση θα γινει με το Carlson LM επι χαρτου που τα τελευταια χρονια εχει γινει το αγαπημενο μου καρτεροτσοκ ακομα κ στον Εβρο...
Το μονο που με προβληματιζει κ για να πω την αληθεια μου δεν το ειχα δει απο την αρχη, ειναι οτι το ιδιο ακριβως τσοκ προσφερεται για οπλο Benelli με σπειρωμα Crio plus κ για Beretta Optima plus, με την ιδια μαλιστα διαμετρο στομιου 18,1 χιλ... Ενταξει σε Beretta με αυλο 18,6 θα αποδιδει καλα με συσφιξη 0,5, σε Benelli με αυλο 18,4 κ πραγματικησυσφιξη 0,3 τι γινεται???? Εχει κ αλλες διαφορες που θα εξασφαλισουν την αποδοση του μισου τσοκ που υποσχεται η εταιρια? .xm..xm..xm. Χμμμμ, ειδωμεν...

Πριν λιγες μερες επεσε στα χερια μου ενα Anaconda Mid Range για την Μ2... Δυτσυχως ακομα δεν εχω δοκιμασει τιποτα ουτε στο κυνηγι, ουτε στο χαρτι, οποτε να αναμενεται εντυπωσεις τις επομενες μερες... Η συγκριση θα γινει με το Carlson LM επι χαρτου που τα τελευταια χρονια εχει γινει το αγαπημενο μου καρτεροτσοκ ακομα κ στον Εβρο...
Το μονο που με προβληματιζει κ για να πω την αληθεια μου δεν το ειχα δει απο την αρχη, ειναι οτι το ιδιο ακριβως τσοκ προσφερεται για οπλο Benelli με σπειρωμα Crio plus κ για Beretta Optima plus, με την ιδια μαλιστα διαμετρο στομιου 18,1 χιλ... Ενταξει σε Beretta με αυλο 18,6 θα αποδιδει καλα με συσφιξη 0,5, σε Benelli με αυλο 18,4 κ πραγματικησυσφιξη 0,3 τι γινεται???? Εχει κ αλλες διαφορες που θα εξασφαλισουν την αποδοση του μισου τσοκ που υποσχεται η εταιρια? .xm..xm..xm. Χμμμμ, ειδωμεν...

Αρι, απο εμπειρια με αυτα τα τσοκ απο την συσφιξη και μονο δυσκολα θα βγαλεις συμπερασμα. Ειναι τσοκ συσφιξης και φρενου ταυτοχρονα. Η patternmaster στο Anaconda κρατα τη διαμετρο στομιου την ιδια ανεξαρτητως αυλου σε ολα τα οπλα. Στο οπλο το δικο μου με 18.55 αυλο εχω δει συγκεντρωσεις μεγαλυτερες του αναμενομενου, καθως και μη απροβλεπτη μεγαλυτερη διατρηση και αρκετα πυκνα κεντρα. Για μενα οτι εχει υποσχεθει η εταιρεια το εχω επαληθευσει σε ολη τη σειρα που κατεχω με μονη ισως εξαιρεση το short range που αποδιδει για μενα σταθερα μεχρι τα 30 μετρα. Καλες δοκιμες και περιμενουμε εντυπωσεις

Back