bye bye lambro direct...παντως εντυπωσιάστικα.ντουφεκιες από 10-25 μέτρα max...
bye bye lambro direct...παντως εντυπωσιάστικα.ντουφεκιες από 10-25 μέτρα max...
Είσαι στο μυαλό μου! Πολύ καλύτερος αυτό ο συνδοιασμος από lambro direct στο συγκεκριμένο σημείο..βραδυ βραδυ έβαζα direct αλλα δεν περνάνε όλες οι τσιχλες 10-15 μέτρα.. περνάνε αρκετες και 20-25 μέτρα δεξιά -αριστερά, χαμηλά πάντα και εκεί το direct έχει θέμα..έτσι χθες έβαλα το optima plus με συγκεντρωτηρα και όντως μου άρεσε παρά πολύ..εξάλλου και το αποτέλεσμα πολύ καλύτερο.αυτο όμως δεν πάυει να θεωρώ το direct φονιά.απλα εκεί δεν βολεύει.bye bye lambro direct...
Χαχα πυραυλάκατους πραγματικά..αφου τους ριχνεις πυραυλους δεν θα ηταν κεραυνοβολημενες???????????????
ha haaa
Εννοείται improved modifiedΚαλησπέρα σε όλους.
Έχω προμηθευτεί μέχρι στιγμής για το δίκαννο (Β525),τρία τσοκάκια της Briley.Τα *** ,**** και Skeet.
Στο καρτέρι χρησιμοποιώ τα **** και *** αλλά ο βελτιωμένος κύλινδρος ορισμένες φορές είναι ανεπαρκές.
Σκέφτομαι να πάρω ακόμα ένα πιο σφιχτό σε συνδυασμό με το Demi...
Και η ερώτηση μου είναι...light Modified ή Improved Modified;
Τα κυνήγια που προορίζεται είναι τρυγόνια και τσίχλες κυρίως,και καμία φάσσα που και που...
Διαμαντή ότι σου κάνει κλικ οπτικά....στην σύσφιξη που ζητάς οι διαφορές είναι πολύ μικρές έως μη ορατές με όποιο από τα 2 διαλέξειςΘέλω την γνώμη σας για την επιλογή τσόκ λεπτού τοιχώματος (thin wall) για την auto 5 μου.Με πήρε πριν λίγο ο οπλουργός και μου είπε ότι το όπλο είναι έτοιμο,κόπηκε η κάννη στα 60cm και με ρώτησε τι τσοκ θέλω. Του είπα 4αρι σύσφιξη (IC) και τώρα είμαι ανάμεσα σε carlson ή colonian.Τα carlson είναι εσωτερικά και τα colonian περισσεύουν λίγο από την κάννη,ίσα να τα σφίγγεις με το χέρι.
Του είπα ότι θα πάω από κοντά να δω οπτικά πως μου ''Κάθονται'' και θα αποφασίσω εκείνη την ώρα ποιο θα πάρω.
Ερώτημα: έχει κανείς εμπειρία από τα παραπάνω τσόκ,αν υπερτερεί κάποιο σε βλητικότητα και κατανομές;
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου,αυτό θα κάνω...Διαμαντή ότι σου κάνει κλικ οπτικά....στην σύσφιξη που ζητάς οι διαφορές είναι πολύ μικρές έως μη ορατές με όποιο από τα 2 διαλέξεις
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου,αυτό θα κάνω...
Ο Μαραγκ.....;Διαμαντή καλήμερα ο Μιχάλης είμαι πόσο στοίχισε αυτή την δουλειά.
Τα μπαικαλ με τσοκακια πονανε στην συγκεντρωση πρωτίστως και μετα στην κατανομη. Το φουλ σου δίνει 55% περιπου. Για το κατι παραπανω πανε αλλου. Σαν κατανομη παλευεται σχετικά.Ευχαριστω.Καλητερη κατανομη στις τουφεκιες θελω
Αριστο οι δικες μου μετρησεις ειχαν βγαλει:Το * της 155 είναι σχεδόν **, 17,60 μετρημένο με ψηφιακό παχυμετρο και το *** της 18,05 αντί για 17,4 και 17,9. Οι μετρήσεις είναι δικές μου, δηλαδή ερασιτεχνικές!
Λόγω οικονομικών πήρα τα gemini * και *** έσω έξω 5 cm, αλλιώς θα πήγαινα στα carlsons!
Προσωπικά είμαι νέος στο χώρο αλλά υπάρχουν έμπειροι φίλοι εδώ!!!
Πέρνα και από baikal team και ρίξε μία ματιά!
Καστορα ποιο οπλο αγορασες τωρα?Αριστο οι δικες μου μετρησεις ειχαν βγαλει:
1*=17.4mm
3*=17.9mm
4*=18. 0mm(για το τεσσαρι δεν θυμαμαι καλα)
Το θεμα ειναι οτι βλητικα αυτες οι καννες μπαζουν αρκετα. Φετος εριξα με αλλα οπλα. Εκει καταλαβα ποοοοσα θηραματα εχασα απο την μειωμενη βλητικη αποδωση της καννης των μπαικαλ. Οχι τιποτα αλλο αλλα μπορει να ημουν καλα πανω στον στοχο, το θηραμα να μην επεφτε και εγω να εχανα τη μπαλα με τις προσκοπευσεις. Τωρα ριχνω απο 30++ μετρα και ξερω τι μου γινεται.
Αν η μπαικαλ βελτιωνε την εσωτερικη γεωμετρια της, τοτε θα επεφτε πολυ δακρυ απο αλλες βιομηχανιες...
Φυσικα ο φιλος που ψαχνει τσοκ να μην απογοητευτεί. Οσοι εβαλαν αλλα τσοκ ειδαν διαφορα. Προσωπικά προτιμισα να παω αλλου.
Αποστόλη σε παρακολουθώ και κατά βάθος δε θέλω να το πιστέψω!Αριστο οι δικες μου μετρησεις ειχαν βγαλει:
1*=17.4mm
3*=17.9mm
4*=18. 0mm(για το τεσσαρι δεν θυμαμαι καλα)
Το θεμα ειναι οτι βλητικα αυτες οι καννες μπαζουν αρκετα. Φετος εριξα με αλλα οπλα. Εκει καταλαβα ποοοοσα θηραματα εχασα απο την μειωμενη βλητικη αποδωση της καννης των μπαικαλ. Οχι τιποτα αλλο αλλα μπορει να ημουν καλα πανω στον στοχο, το θηραμα να μην επεφτε και εγω να εχανα τη μπαλα με τις προσκοπευσεις. Τωρα ριχνω απο 30++ μετρα και ξερω τι μου γινεται.
Αν η μπαικαλ βελτιωνε την εσωτερικη γεωμετρια της, τοτε θα επεφτε πολυ δακρυ απο αλλες βιομηχανιες...
Φυσικα ο φιλος που ψαχνει τσοκ να μην απογοητευτεί. Οσοι εβαλαν αλλα τσοκ ειδαν διαφορα. Προσωπικά προτιμισα να παω αλλου.
Σκοπευα να παω στην es 100,τον αλλον μηνα θα εχω κατα πασα πιθανότητα την νεα breda astro. Στειλε πμ οτι θες, γιατι ειδα οτι και εσυ ψαχνεσαι για οπλο. Εχω λύσεις αρκετα δυνατές.Καστορα ποιο οπλο αγορασες τωρα?
Εχω ανεβασει φωτο κατα καιρούς στο φορουμ. Μπορεις να τις δεις. Μιλαω παντα με αποδειξεις και οχι κουτουρου. Σε λιγο θα υπαρχει φωτο στο μπαικαλ teamΑποστόλη σε παρακολουθώ και κατά βάθος δε θέλω να το πιστέψω!