Οκ φιλε ευχαριστω πολυ
Φέτος δούλεψα το *** gemimni σε καρτέρι τσίχλας με καλά αποτελέσματα και τώρα πήρα και το F για του χρόνου!Αριστο μην απελπίζεσαι
με λιγες δοκιμες ή με αλλο τσοκακι θα την βρεις την ακρη με το οπλο σου.
Νομιζω παλιοτερα ειχε γραψει ο Ευριπίδης για τα carlson που το μεταμορφωνουν το οπλο προς το καλυτερο βεβαια.
Δες και προς αυτη τη λυση.
αν πηρες το μακρυ gemini θα μεινεις υπερ ευχαριστημενος. το εχω σε 2 αστρα 5 εκ. εξω και 5 μεσα απ τη κανη και εχει πολυ καλες τουφεκιες. στα υπολοιπα εχω carlson. τσιμπησα κι ενα full carlson για του χρονου και ειμαι κομπλε. το θεμα ειναι οτι ανεκαθεν κοβανε τα μπαικαλ με τα σταθερα τσοκ. οταν ομως βαλεις aftermarket τσοκ και στ αλλα αλλαζει τελειως η συμπεριφορα του οπλου. την χρονια που περασε εκανα κατι τουφεκιες με το skeet και το lm carlson που δεν το πιστευα. ηταν σαν να κρατουσα αλλο οπλοΦέτος δούλεψα το *** gemimni σε καρτέρι τσίχλας με καλά αποτελέσματα και τώρα πήρα και το F για του χρόνου!
Το θέμα είναι ότι δεν έχω εμπειρία να συγκρίνω!
Απλά υπάρχει στο μυαλό ότι τα baikal "κόβανε", αλλά μάλλον μιας άλλης εποχής!!!
Ευριπίδη αυτά πήρα, 5 cm έσω έξω μου τα είχες συστήσει σε σελ. του Balkal team μετά τα carlson!!!αν πηρες το μακρυ gemini θα μεινεις υπερ ευχαριστημενος. το εχω σε 2 αστρα 5 εκ. εξω και 5 μεσα απ τη κανη και εχει πολυ καλες τουφεκιες. στα υπολοιπα εχω carlson. τσιμπησα κι ενα full carlson για του χρονου και ειμαι κομπλε. το θεμα ειναι οτι ανεκαθεν κοβανε τα μπαικαλ με τα σταθερα τσοκ. οταν ομως βαλεις aftermarket τσοκ και στ αλλα αλλαζει τελειως η συμπεριφορα του οπλου. την χρονια που περασε εκανα κατι τουφεκιες με το skeet και το lm carlson που δεν το πιστευα. ηταν σαν να κρατουσα αλλο οπλο
ενταξει λογω ηλικιας παιζει και ο φιλος μου ο αλτζχαιμερΕυριπίδη αυτά πήρα, 5 cm έσω έξω μου τα είχες συστήσει σε σελ. του Balkal team μετά τα carlson!!!
νικο εννοεις τα carlsons kai τα trulock?? θα συμφωνησω για τα carlsons αλλα να μην ξεχναμε και τα patternmaster.....Carlsons trulock πάνε τρένο στις βεκτορ plus,
Έχει γράψει και ο Μάκης για sx3 στο άλλο θέμα πολλά.
φίλε μου από που τα αγόρασες? δεν είχες θέμα με το τελωνείο?αγορασα τα clarson MID range Logn Range waterfowl και το SKEET Clarson sporting clays απο αμερικη μου ηρθαν σε 7 μερες
Ναι και τα 2 , patternmaster, kicks, brain ,gemini σίγουρα αξιόλογες μάρκες απλά δεν τα αναφέρω γιατί δεν τα έχω δοκιμάσει ο ίδιοςνικο εννοεις τα carlsons kai τα trulock?? θα συμφωνησω για τα carlsons αλλα να μην ξεχναμε και τα patternmaster.....
Φιλε τα πηρα απο το brownless Αμερική δεν είχα κανενα θέμα , αν σκέφτεσαι να παραγγείλεις συμφέρει να ξερειςφίλε μου από που τα αγόρασες? δεν είχες θέμα με το τελωνείο?
έχω ακούσει ότι πλέον περνάνε όλα...Φιλε τα πηρα απο το brownless Αμερική δεν είχα κανενα θέμα , αν σκέφτεσαι να παραγγείλεις συμφέρει να ξερεις
Οτι περνάνε όλα απο τελωνείο ;έχω ακούσει ότι πλέον περνάνε όλα...
μεχρι 2 τσοκακια μπορει να εισαι τυχερος και να περασουν οπως και σε εμενα για μεγαλο αριθμο λιγο δυσκολοέχω ακούσει ότι πλέον περνάνε όλα...