Επιλογή κατάλληλου choke (τσοκ)

30 ειναι πολλα για το diffusion. Για τα μετρα που θελεις με τον εργοστασιακο κυλινδρο εισαι μια χαρα
Κοιταω για κατι εξωεργαστασιακο κυριως γιατι το οπλο δεν διαθετει κυλινδρο και εκτος αυτου δεν δινουν και τις καλυτερες κατανομες συμφωνα με τα λεγομενα των περισσοτερων(αναφερομαι σε browning phoenix)

πιστευω οτι ειναι μεγαλο το ευρος μετρων που λες απο 10-30..μεχρι 20 σε καλυπτουν τα διασπορας τσοκ..το seminole το εχω αντε να κραταει μεχρι 25..μετα παντα κατα την γνωμη μου, πας σε 5 αστρα η 4 αστρα(αυτο θα προτιμουσα) για να εισαι σιγουρος οτι στα 30 δεν θα εχει αραιωση πολυ η κατανομη..σε τι κυνηγι το θες; Τσιχλα;

Και το skeet που λεει ο Νικολας και προσωπικα μου διεφυγε ειναι πολυ καλη επιλογη γιατι σαν τσοκ ειναι ανανεσα σε 5 και 4 αστρα..
Εγω εχω το kicks smoke .ως τωρα εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος στο σκοπευτηριο.κυνηγι δεν το εριξα γιατι το πηρα αφου ειχε ληξει το κυνηγι..και απο οτι ξερω το βγαζει skeet..δες το για το kicks smoke skeet.πιστευω ειναι μια πολυ καλη επιλογη.
Και το brain νομιζω βγαινει skeet και οσοι εχουν brain λενε τα καλυτερα.

πιστευω οτι ειναι μεγαλο το ευρος μετρων που λες απο 10-30..μεχρι 20 σε καλυπτουν τα διασπορας τσοκ..το seminole το εχω αντε να κραταει μεχρι 25..μετα παντα κατα την γνωμη μου, πας σε 5 αστρα η 4 αστρα(αυτο θα προτιμουσα) για να εισαι σιγουρος οτι στα 30 δεν θα εχει αραιωση πολυ η κατανομη..σε τι κυνηγι το θες; Τσιχλα;
Το θελω για κυνηγι τσιχλας περπατητο,ορτυκια,παπι βραδινο αντε και κανα τρυγονι
Το θελω σαν τσοκ μπαλαντερ που να δινει αξιολογες τουφεκιες μεχρι τα 30 μετρα
Εχω ψηθει για το muller decoy αλλα δυστυχως δεν το κατεχει καποιος στο φορουμ ωστε να παρω καποια ιδεα

Το brain δεν βγαινει skeet τελικα.εχει αλλες διαβαθμισεις.
Μετα το bell που ειναι αναποδη καμπανα βγαζει το CR (close range) ,που ειναι 2/10 και νομιζω οτι πρεπει για να καλυψεις ολο το ευρος απο 10-30...
Να ξερεις οτι σε γενικες γραμμες και παντα κατα την γνωμη μου με αυτα που εχω δει το brain θα σου δωσει μια πιο ανοιχτη κατανομη αντιθετα το kicks κραταει πιο πολυ μεγαλη πυκνοτητα στο κεντρο.ισως το brain να σου ταιριαζε καλυτερα στην αποσταση που το θες..

Δεν εχω ακουσει κατι κακο για τα brain προς το παρον αλλα ουτε και κριτικες απο ατομα με διευρυμενο αυλο και κολλαω λιγο εκει
δε νομιζω να υπαρχει προβλημα μπορεις να στηλεις εδω στη σελιδα στο θεμα brain να σου απαντηση ο κατασκευαστης αλλα ολο κ καποιος θα το εχει παρει

Μετα το bell που ειναι αναποδη καμπανα βγαζει το CR (close range) ,που ειναι 2/10 και νομιζω οτι πρεπει για να καλυψεις ολο το ευρος απο 10-30...
Να ξερεις οτι σε γενικες γραμμες και παντα κατα την γνωμη μου με αυτα που εχω δει το brain θα σου δωσει μια πιο ανοιχτη κατανομη αντιθετα το kicks κραταει πιο πολυ μεγαλη πυκνοτητα στο κεντρο.ισως το brain να σου ταιριαζε καλυτερα στην αποσταση που το θες..
Τα kicks τα θεωρω λιγο σφικτα,για τα brain εχω αμφιβολιες προς το παρον..
Ειμαι σε μεγαλο διλημμα

δε νομιζω να υπαρχει προβλημα μπορεις να στηλεις εδω στη σελιδα στο θεμα brain να σου απαντηση ο κατασκευαστης αλλα ολο κ καποιος θα το εχει παρει
Ο κατασκευαστης θεωρω πως λογικο ειναι να τα παινεψει

Γιαννη πιστευο κ εγω οτι το bell θα τον καληψη με τα λεγομενα που εχουν γραφτει στο θεμα ,με το kicks θα πρεπει να το συνηθησει πρωτα με τα κεντρα που δινει

Το muller decoy μηπως σου πεφτει λιγο σφικτο.το δινει μεχρι 45 γιαρδες. Δηλαδη 40 μετρα.παντως σαν εταιρια ειναι κορυφη με την αναλογη τιμη βεβαια..
Νικολα το bell μεχρι τα 25 μετρα ειναι οτι πρεπει..εγω εχω ενα ενδοιασμο για πιο μακρια για να καλυψει απο 25-30..γι αυτο προτεινα το brain CR..μην βιαστεις παντως εξαλλου εχει καιρο ακομα μεχρι να ξεκινησει το κυνηγι..

Το muller decoy μηπως σου πεφτει λιγο σφικτο.το δινει μεχρι 45 γιαρδες. Δηλαδη 40 μετρα.παντως σαν εταιρια ειναι κορυφη με την αναλογη τιμη βεβαια..
Νικολα το bell μεχρι τα 25 μετρα ειναι οτι πρεπει..εγω εχω ενα ενδοιασμο για πιο μακρια για να καλυψει απο 25-30..γι αυτο προτεινα το brain CR..μην βιαστεις παντως εξαλλου εχει καιρο ακομα μεχρι να ξεκινησει το κυνηγι..
δε ξερω προσοπικα αλλα απο φωτο που εχουν ανεβαση στο θεμα απο δοκιμες σε πινακα το bell θενετε οτι εχει καλες κατανομες κ στα 30μ

Το decoy το δινει μεχρι 30 γιαρδες απο ν 3εως12 και 45 γιαρδες απο 3 και κατω

Νίκο στο όπλο σου ταιριάζει το Optima plus; Εύχομαι πως όχι γιατί μόλις προχθές έδωσα το δικό μου Seminole Spreader . Αλλιώς θα μπορούσα να σου το δώσω να το δοκιμάσεις...
Πάντως στην Optima δε μου κάθισε καλά. Το χρησιμοποίησα ελάχιστα με πιο πολλές επιτυχίες στα υδρόβια σε σχετικά μακρινές τουφεκιές παρά στο περπατητό... :)

Νίκο στο όπλο σου ταιριάζει το Optima plus; Εύχομαι πως όχι γιατί μόλις προχθές έδωσα το δικό μου Seminole Spreader . Αλλιώς θα μπορούσα να σου το δώσω να το δοκιμάσεις...
Πάντως στην Optima δε μου κάθισε καλά. Το χρησιμοποίησα ελάχιστα με πιο πολλές επιτυχίες στα υδρόβια σε σχετικά μακρινές τουφεκιές παρά στο περπατητό... :)
Οχι invector plus περνει :)

Back