Επιλογή κατάλληλου choke (τσοκ)

Χθες που είχαμε μαζευτεί σπίτι του Ψυλλάκη έπεσε στα χέρια μου ένα Muller..Ρε παιδιά πολύ λεπτό και πολύ ελαφρύ..Αφου αν το πίεζε ένιωθα οτι θα τσάκιζε στα 2

Eγω ξερω οτι οι Berettες δεν εχουν αναγκη απο full γιατι στενοτουφεκανε πολυ... .yelling. Να σου δανεισω τη Μ2 με το LM, αν σου βγαινουν μακρια καμια μερα... Μετα το LM, παω κατευθειαν σε UFO, δεν εχω λογο να βαλω κατι ενδιαμεσο... .sarcastic.

Eγω ξερω οτι οι Berettες δεν εχουν αναγκη απο full γιατι στενοτουφεκανε πολυ... .yelling. Να σου δανεισω τη Μ2 με το LM, αν σου βγαινουν μακρια καμια μερα... Μετα το LM, παω κατευθειαν σε UFO, δεν εχω λογο να βαλω κατι ενδιαμεσο... .sarcastic.

Ο Γιατρός μου χει πει να σου λέμε ναι και να μην σου χαλάμε χατήρι..Ειδικά σε ότι αφορά αυτόν τον Μπενελικό κόσμο που έχεις πλασμένο στο μυαλό σου..Μόνο να μην βρεθούμε σε κανένα καρτέρι δίπλα δίπλα..Και σε αφήνω να ντουφεκάς πρώτα ώστε να τα τρομάζεις, να ψηλώνουν και μετα να τα κατεβάζω εγω.. .yel.

.sarcastic.

Μόνο να μην βρεθούμε σε κανένα καρτέρι δίπλα δίπλα..Και σε αφήνω να ντουφεκάς πρώτα ώστε να τα τρομάζεις, να ψηλώνουν και μετα να τα κατεβάζω εγω.. .yel.
Αστα αυτα μας τα εχουν πει κ αλλοι, κ τους αφηνα να τουφεκανε πρωτοι τα σαρσελια, να τους δινουν ακομα περισσοτερο υψος κ μετα να τα παιρνω ντουμπλεδακι με τα 33,5 γρ ν5,5... .banana..my man. Ειναι αυτα τα 0,5 που κανουν τη διαφορα....yelling.

Θες να τα ακούσεις βραδιάτικα μου φαίνεται. Δεν είχε περάσει μια ώρα τίποτα και ήρθαν δυο μαλακισμένα σαν σφαίρες, ίσα με το νερό. Τα τουφέκισα και στα σήκωσα και σε έκανα μάγκα ... .kkk..kkk..kkk.
Τι θυμήθηκε η σουπιά ... .fiurius. Ξέχασες τα σφυριχτάρια που σου πέρασαν στα 40 μέτρα από πάνω σου και τα κατέβασα πάνω από το κεφάλι σου από τον διπλανό γκιουμέ ... :eek: Πλάκα πλάκα τι τουφεκιά ήταν αυτή, να σκοτώνεις το παπί πάνω από τον άλλον ... .asking.. Pyrkal Super n.4 με 3*. Πρέπει να ήταν 70 μέτρα τουφεκιά. Γιατί την καλιμάνα την ξέχασες; Τι φυσίγγια ήταν εκείνα τα super ρε γαμώτο :(

Γιώργο το απόγευμα μίλαγα με ένα ζακυνθινο και μου είπε οτι εδώ κ χρόνια σε φασσα δεν έριχνε άλλο φυσίγγι εκτός από το σουπερ πυρκαλ με μια μπερετα 302..Και μίλαγε με πολυ θαυμασμό..Θα ήταν ωραίο φυσίγγι.Δεν το έριξα ποτέ μου γιατί δεν το έβρισκα εδώ..Αλλιως σιγά που θα μου γλίτωνε..;)

Τι θυμήθηκε η σουπιά ... .fiurius.
Φιλαρακι, εγω δεν αναφερθηκα πουθενα σε σενα, εσυ γιατι πεταχτηκες τωρα? .yelling.

Ξέχασες τα σφυριχτάρια που σου πέρασαν στα 40 μέτρα από πάνω σου και τα κατέβασα πάνω από το κεφάλι σου από τον διπλανό γκιουμέ ... :eek:
Οχι, δεν ξεχασα καθολου...Αλλα εχεις μπεδευτει λιγο... 40 μετρα πανω απο το κεφαλι μου θα περναγαν αν δεν ειχα αφησει το γκιουμε μου για να σε βγαλω καμια φωτογραφια... Κ εκει που σε εβγαζα σε βλεπω να χαμηλωνεις κ να ξεκρεμας το οπλο... Κ επειδη μιλαω παντα με αποδειξεις, οριστε κ τα πειστηρια... .banana.

Εκατσα κ εγω κατω για να μην τα τρομαξω κ ξεκρεμασα το οπλο τελευταια στιγμη... Αλλα η αληθεια ειναι οτι μαζεψε εντυπωσιακοτατα απο εκει πανω....well done. Ειχες δωσει ρεσιταλ εκεινη τη χρονια με τα Πυρκαλάκια... ;)

Πλάκα πλάκα τι τουφεκιά ήταν αυτή, να σκοτώνεις το παπί πάνω από τον άλλον ... .asking.
Ακομα δεν μου εχεις προσγειωσει παπι μπροστα μου αλλα μια φορα που προσγειωσα εναν πρασινο στα ποδια του Φλαμινγκο επειδη εξαντληθηκε η υπομονη μου να το βλεπω να πλησιαζει κ να μην σηκωνεται απο το καρεκλακι, δεν μου το μαζευε μετα... Μου φωναζε μεσα στο χαραμα να παω να το μαζεψω εγω που τον πιστιλησαν τα νερα απο το πεσιμο....sarcastic.

Last edited:
DSC_6876.jpg

Πρόσεχε Γιωργο μην κάτσεις, είναι τα παπια από κάτω.fff..

Άλλο και τούτο βομβαρδιζετε και Φλαμινγκο με πρασινοκεφαλα; Είστε λίγο επικινδυνοι!

Last edited:
Μιας κ μιλαμε για τσοκ στο θεμα της φασσας κ ειδικα για τα σφιχτα... το αγαπημενο μου τσοκ για καποια χρονια ηταν τα 2 αστρα... Ειχα δοκιμασει κ το φουλ κ αν κ μου αρεσε στα χοντρα σκαγια, στα ψιλα μου εδινε κατανομες χειροτερες ποιοτικα των 2 αστρων, υποθετω λογω της υπερβολικης παραμορφωσης των σκαγιων... Αντιθετα τα δυο αστερια εδιναν τουφεκιες διαμαντια σε ολο το φασμα των σκαγιων... Βασικη προυποθεση του να κυνηγησει καποιος με σφιχτα τσοκ βεβαια ειναι το οπλο να ειναι στα μετρα του...

Back