Εσένα σκέφτομαι να στα βάλω όλα μαζί και να πετάνε νυχτερίδες, χιόνια, βεγγαλικά και καρδούλες επειδή σε βλέπω και τα γουστάρεις.Ρε παιδια, ειλικρινα, καντε το φορουμ οπως ηταν πριν, κουραζει τα ματια ετσι!
Εσένα σκέφτομαι να στα βάλω όλα μαζί και να πετάνε νυχτερίδες, χιόνια, βεγγαλικά και καρδούλες επειδή σε βλέπω και τα γουστάρεις.
Μου άρεσε το χιόνι !!!Τα έβγαλα όλα μάγκες...θα βάλω κάποιες ημέρες να μπουν αυτόματα πχ την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιας και νομίζω πως θα είναι κομπλε.
Πες μου έναν γουρουνά που δεν του αρέσει!Μου άρεσε το χιόνι !!!
Τα skins είναι συγκεκριμένα και απλά επιλέγεις ποιο θέλεις. Πολλά μπορούν να αλλάξουν αλλά η δουλειά που πρέπει να γίνει είναι πάρα πολύ και δεν έχω τον χρόνο να το κάνω δυστυχώς. Άσε που θα πρέπει μετά να το φέρνω πάλι πίσω στο μαύρο.
Τον κώδικα για το χιόνι που λες μπορώ να στον δώσω αλλά δεν επιτρέπεται οπότε άκυρο και εκεί.
Άνοιξε ο καιρός και σταμάτησε. Ίσως το πρωί να ρίξει λίγο πάλι αν δεν το γυρίσει στο χαλάζιΜου άρεσε το χιόνι !!!
Πρεπει να έχεις 200 μηνύματα για να μπορείς. Υπάρχουν ανακοινώσεις.Ανέβασα εχθές αγγελία με πρεσακι 5σταδιον για δραπανο . Βλέπω εχει διαγραφεί χωρίς να πάρει έγκριση μπορώ να μαθό τον λογο ??
Δεν μπορείς, το ζητάς από εμένα και στο φτιάχνω. Αρκεί να μην υπάρχει ήδη.Πώς μπορώ να αλλάξω το user name μου.
Έκανε εγγραφή χθες 21:03 και κλείδωσε μέσα στην ώρα. Οι περισσότεροι λογαριασμοί τέτοιου τύπου δεν σπαμάρουν τόσο, απλά έτυχε.κλειδώστε ρε παίδες το προφιλ ..σπαμάρει το φόρουμ
https://www.hunterslife.gr/forums/members/dimitrisfbfh.2882/
Πρέπει να του έριξες με xfull..γιατί εξαφανίστηκε τελείως...χαχχχαΈκανε εγγραφή χθες 21:03 και κλείδωσε μέσα στην ώρα. Οι περισσότεροι λογαριασμοί τέτοιου τύπου δεν σπαμάρουν τόσο, απλά έτυχε.
Ορεξη που την ειχεΈκανε εγγραφή χθες 21:03 και κλείδωσε μέσα στην ώρα. Οι περισσότεροι λογαριασμοί τέτοιου τύπου δεν σπαμάρουν τόσο, απλά έτυχε.
Καλησπέρα Μάριε,δεν ξερω εαν έχει αναφερθει αλλά στο μαυρο σκιν δεν εμφανίζονται πληροφορίες των μελών (περιοχή όνομα)
βάλτε το χιόνι καιρός είναι