Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Last edited:
Γιαννη πηρες τηλεφωνο? εφερε? Γιατι παλια το ειχα στο σαιτ του αλλα δεν ειχε. μου ειχε πει θα εφερνε το γεναρη. τελικα εφερε?

Εχει χρησιμοποιησει κανεις αυτα τα στεγνα λιπαντικα που ψεκαζεις και στεγνωνουν? οπως αυτα? ειναι καλα? αφηνουν καταλοιπα?
https://www.vkaction.com/product/otis-stegno-ladi-oplou-se-sprey-ip-904-a-55/
https://www.escapeoutdoors.gr/product/λιπαντικό-όπλων-hoppes-dl1-dri-lube/?skr_prm=WyI4YzVhNDNlOC02NzM3LTQ1Y2MtODM4OS1iMjljYWEzY2YxMDUiLDE2NDI5MjMyMjUxOTkseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0
Ποιος ξέρει ,κοίτα στο γιουτουμπι...μπορεί Κάνας παπαρουλης να ασχολήθηκε....χθες που κοίταζα για το brunox κ αφού το παρήγγειλα....ένας Τσέχος το έθαψε μαζί με το ballistol....για να εκθειάσει ένα άλλο.....

Η αλήθεια είναι ότι όλα τα CLP κάνουν τη δουλειά, άλλα καλά και άλλα λίγο καλύτερα , όμως απευθυνόμενος σε όσους καθαρίζουν τα όπλα πολύ συχνά, αποφύγετε όλα τα προϊόντα τύπου αεροζόλ όσο μπορείτε. Γιατί οι περισσότεροι καθαρίζουμε τα όπλα μέσα στο σπίτι ή σε κλειστό χώρο και αυτά τα εισπνέουμε παιδιά και είναι φουλ καρκινογόνα. Κατά καιρούς βρίσκω καλά CLP σε μεγάλες συσκευασίες ( τώρα είδα σε μεγάλο μαγαζί των Αθηνών συσκευασία ενός λίτρου πχ) αυτό και συμφέρει οικονομικά και δεν ανεμίζουν στον αέρα να το εισπνέουμε εμείς και η οικογένεια μας. Ιδανικά να φοράτε και γάντια να μην έρχονται σε επαφή με το δέρμα αυτά.

Ποιος ξέρει ,κοίτα στο γιουτουμπι...μπορεί Κάνας παπαρουλης να ασχολήθηκε....χθες που κοίταζα για το brunox κ αφού το παρήγγειλα....ένας Τσέχος το έθαψε μαζί με το ballistol....για να εκθειάσει ένα άλλο.....
Πρεπει να ειναι ο μοναδικος που δεν του κανει το ballistol. Ειναι απο τα πολυ λιγα που αρκει να εχεις μονο αυτο και τιποτα αλλο.

Πρεπει να ειναι ο μοναδικος που δεν του κανει το ballistol. Ειναι απο τα πολυ λιγα που αρκει να εχεις μονο αυτο και τιποτα αλλο.
Είχα χρησιμοποιήσει το γυάλινο μπουκαλάκι, δεν μπόρεσα να αντέξω τη μυρωδιά του, μου έκαιγε το λαιμό και με έπιανε βήχας. Είχε άλλος τέτοιο θέμα με το ballistol; Και να πω ότι το είχα πάρει σε αεροζόλ εντάξει, αλλά το είχα πάρει σε μορφή λαδιού και δεν το έχω ξανά ζήσει αυτό.

Αν λες αυτο
ο τυπος χρησιμοποιει το απλο brunox και οχι το gun care με το αεροβολο στο μπουκαλι. Αυτο δεν εχει καθαριστικο παραγοντα. Είναι ηλιθιος του εχω γραψει σχολιο.

Είχα χρησιμοποιήσει το γυάλινο μπουκαλάκι, δεν μπόρεσα να αντέξω τη μυρωδιά του, μου έκαιγε το λαιμό και με έπιανε βήχας. Είχε άλλος τέτοιο θέμα με το ballistol; Και να πω ότι το είχα πάρει σε αεροζόλ εντάξει, αλλά το είχα πάρει σε μορφή λαδιού και δεν το έχω ξανά ζήσει αυτό.
Ναι εχει μαλακια μυρωδια. Ειναι πολυ καλο παντως και για μολυβδωσεις.

Status
Not open for further replies.
Back