Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ααααααμα ποτέ την πουλήσεις, την αγοράζω απευθείας εγώ.
Έχεις παίξει και ωραία διχρωμία στη βάση με την κεραμική .

Στοκ τσακ ήμουν να διαλέξω dark bronze και μαύρο αλλά έπαιξα στην ποιο safe επιλογή τελικά (γκρι - μαύρο)

Σημερα εκανα συγκριση ballistol με legia. Στο καθαρισμα καλυτερο το legia. Για λιπανση το ballistol.
Και τα δυο ειναι τα καλυτερα clp που εχω δοκιμασει.
Προτιμω το legia σε συνδυασμο με αλλο λαδι για λιπανση.
Παντα βεβαια υπαρχει το hoppe's 9 για τα δυσκολα, εκει που ολα τα αλλα παραδιδουν πνευμα

Σημερα εκανα συγκριση ballistol με legia. Στο καθαρισμα καλυτερο το legia. Για λιπανση το ballistol.
Παντα βεβαια υπαρχει το hoppe's 9 για τα δυσκολα, εκει που ολα τα αλλα παραδιδουν πνευμα

Και δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ το legia. Έλεγα τώρα που τελειώνει το ναπιερ να δοκιμάσω το nano αλλά με έβαλες σε σκέψεις

Για λιπανση αυτό που έχει πετρελαίο?

Ωραια θα δοκιμάσω αυτό τότε
Αν σου αρεσει το ναπιερ θα σου κανει κι αυτο. Εχω πολυ καιρο να χρησιμοποιησω ναπιερ αλλα θυμαμαι ηταν πολυ καλο. Εχω και την αλουμινενια βεργα και τη βουρτσα της ναπιερ. Εξαιρετικα.

Αν σου αρεσει το ναπιερ θα σου κανει κι αυτο. Εχω πολυ καιρο να χρησιμοποιησω ναπιερ αλλα θυμαμαι ηταν πολυ καλο. Εχω και την αλουμινενια βεργα και τη βουρτσα της ναπιερ. Εξαιρετικα.

Μου αρέσει το ναπιερ ναι. Τώρα κοίταζα στο νετ το έχει και ο Δήμας εδώ κοντά μου. Οπότε θα το πάρω όταν περάσω από εκεί. Θέλω και κάτι αλλά ψιλολογια

Status
Not open for further replies.
Back