gvp9000
Banned
ρε μπαγασα και ημουν σχετικα κοντα σου ,προβατινα οτι πρεπει μετα απο ιωση
Ευτυχώς που Με ειδοποιησες να κλείσω τα παράθυρα. Καλή όρεξη καλοφάγωτα αλλά μακριά από εμένα
Τώρα καταλάβαμε τι λάδι δουλεύεις στα όπλα Λιπακι τού Θεούρε μπαγασα και ημουν σχετικα κοντα σου ,προβατινα οτι πρεπει μετα απο ιωση
Και να κρύβεται ο ήλιος απ'την καπνα!!!
Ααααααμα ποτέ την πουλήσεις, την αγοράζω απευθείας εγώ.
Ααααααμα ποτέ την πουλήσεις, την αγοράζω απευθείας εγώ.
Έχεις παίξει και ωραία διχρωμία στη βάση με την κεραμική .
Δηλωνω κι εγω υποψηφιος.Ααααααμα ποτέ την πουλήσεις, την αγοράζω απευθείας εγώ.
Έχεις παίξει και ωραία διχρωμία στη βάση με την κεραμική .
Οταν τελειωσει το ναπιερ δοκιμασε λετζια και πες μου. Με ενδιαφερει η γνωμη σου. Ειναι σχεδον ιδια.
Σημερα εκανα συγκριση ballistol με legia. Στο καθαρισμα καλυτερο το legia. Για λιπανση το ballistol.
Και τα δυο ειναι τα καλυτερα clp που εχω δοκιμασει.
Προτιμω το legia σε συνδυασμο με αλλο λαδι για λιπανση.
Παντα βεβαια υπαρχει το hoppe's 9 για τα δυσκολα, εκει που ολα τα αλλα παραδιδουν πνευμα
Εγω το nano το εδωσα στον Κωστα (berettakias). Δε με ενθουσιασε.Και δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ το legia. Έλεγα τώρα που τελειώνει το ναπιερ να δοκιμάσω το nano αλλά με έβαλες σε σκέψεις
Για λιπανση αυτό που έχει πετρελαίο?Σημερα εκανα συγκριση ballistol με legia. Στο καθαρισμα καλυτερο το legia. Για λιπανση το ballistol.
Και τα δυο ειναι τα καλυτερα clp που εχω δοκιμασει.
Προτιμω το legia σε συνδυασμο με αλλο λαδι για λιπανση.
Παντα βεβαια υπαρχει το hoppe's 9 για τα δυσκολα, εκει που ολα τα αλλα παραδιδουν πνευμα
Αυτο που το εχω τωρα 1,5 χρονο. Δεν τελειωνει ποτε.Για λιπανση αυτό που έχει πετρελαίο?
Λεω αυτο, με το πρασινο στον πατο του μπουκαλιου, οχι το παλιο
https://www.skroutz.gr/s/29889692/Browning-Legia-Gun-Oil-Λιπαντικό-Καθαρισμού-Συντήρησης-Όπλου-200ml-BRW12494.html
Αν σου αρεσει το ναπιερ θα σου κανει κι αυτο. Εχω πολυ καιρο να χρησιμοποιησω ναπιερ αλλα θυμαμαι ηταν πολυ καλο. Εχω και την αλουμινενια βεργα και τη βουρτσα της ναπιερ. Εξαιρετικα.Ωραια θα δοκιμάσω αυτό τότε
Αν σου αρεσει το ναπιερ θα σου κανει κι αυτο. Εχω πολυ καιρο να χρησιμοποιησω ναπιερ αλλα θυμαμαι ηταν πολυ καλο. Εχω και την αλουμινενια βεργα και τη βουρτσα της ναπιερ. Εξαιρετικα.
Ουτε χειρουργος αν ησουν ρε φιλαρακι