Όχι, το απλό "Gun cleaner" είναι το ένα (το μεγάλο) και το άλλο το απλό "Gun oil", που είχε βγάλει στην αρχή και μετά το αντικατέστησε με το LPX.Το ένα mpro είναι copper remover?
Όχι, το απλό "Gun cleaner" είναι το ένα (το μεγάλο) και το άλλο το απλό "Gun oil", που είχε βγάλει στην αρχή και μετά το αντικατέστησε με το LPX.Το ένα mpro είναι copper remover?
Μα ρωτάω τρόπο καθαρισμού χωρίς να την λύσωΒασίλη αν το λύσεις βρες κατσαβίδια να ταιριάζουν καλά στις βίδες. Αν δε ταιριάζουν καλά θα γίνουν πουτάνα. Αυτή η μαλακία αντί για πίρους έχει βίδες με κόντρα βίδες. FUUUUUCK!!!!!!
Νομίζω δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Θα γονατίσεις . Έχε και το youtube ανοιχτό από δίπλα, φρέντο και τσιγαριες και βουρ.Μα ρωτάω τρόπο καθαρισμού χωρίς να την λύσω
Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ με λύσιμο ...
Το ξέρω ότι θέλει "ειδικά" κατσαβίδια ...
Βγάλε τα ξύλα, το κλείστρο και την κάννη. Πλάκωσε το δύο χέρια wd40 ή καλύτερα απολιπαντικό ώστε να φύγουν παλιά λάδια και καπνια.Ρίξε όσο μπορείς στους σωλήνες μπρος - πίσω.Μα ρωτάω τρόπο καθαρισμού χωρίς να την λύσω
Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ με λύσιμο ...
Το ξέρω ότι θέλει "ειδικά" κατσαβίδια ...
Δεν έχει ελατήριο στο κοντάκι; Να μη το βγάλει αυτό; Σε ένα βίντεο που είχα δει ήταν τίγκα στη μουργα και τη σκουριά. @gvp9000 αν δεν είναι φιλαρακι σου μη το πιάσεις Μπορεί στο λύσιμο να σου βγει κάνα σπασμένο ελατήριο η κάτι άλλο.Βγάλε τα ξύλα, το κλείστρο και την κάννη. Πλάκωσε το δύο χέρια wd40 ή καλύτερα απολιπαντικό ώστε να φύγουν παλιά λάδια και καπνια.Ρίξε όσο μπορείς στους σωλήνες μπρος - πίσω.
Φύσημα με πεπιεσμένο αέρα. Μετά σπρευ συντήρησης και άστο όρθιο να στραγγισει όπως στεγνώνεις τα χταπόδια στον ήλιο.
Σκούπισμα με χαρτί και μπατονετες όπου μπορείς.
Αν δεν είναι πολυυυυυ φίλος! Αδερφός! Είναι το όπλο που δεν ακουμπάω, πέρα του να βγάλω τη κάνη!Δεν έχει ελατήριο στο κοντάκι; Να μη το βγάλει αυτό; Σε ένα βίντεο που είχα δει ήταν τίγκα στη μουργα και τη σκουριά. @gvp9000 αν δεν είναι φιλαρακι σου μη το πιάσεις Μπορεί στο λύσιμο να σου βγει κάνα σπασμένο ελατήριο η κάτι άλλο.
Όχι, το απλό "Gun cleaner" είναι το ένα (το μεγάλο) και το άλλο το απλό "Gun oil", που είχε βγάλει στην αρχή και μετά το αντικατέστησε με το LPX.
Θα βρεις τη μεγάλη συσκευασία μονοΕίναι καλο λάδι το m-pro Στέλιο? Δεν το έχω δουλέψει ποτέ
Θα βρεις τη μεγάλη συσκευασία μονο
γιατι?μηπως δεν την χρησιμοποιησης!Αυτή του λίτρου λες. Όχι δεν θέλω τόσο μεγάλη συσκευασία
Όχι ρε συ 120ml. Αλλά βγαίνει και πιο μικροΑυτή του λίτρου λες. Όχι δεν θέλω τόσο μεγάλη συσκευασία
Ποσα ml ;Θα βρεις τη μεγάλη συσκευασία μονο
Όχι ρε συ 120ml. Αλλά βγαίνει και πιο μικρο
γιατι?μηπως δεν την χρησιμοποιησης!
Είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει. Σαν το ναπιερ.Έλεγα να πάρω το browning
120Ποσα ml ;
Αυτά τα 120μελα είναι τσουρουτικα…
Σταμάτη για τις καρβουνιάρες διατίθενται ειδικές συσκευασίες...Μου το εφαγε όλο το ναπιερ η καρβουνιαρα. Ονόματα δεν λέμε υποληψεις δεν θίγουμε
Άμα το θέλεις μόνο για λίπανση κρατάει πολύ.Αυτά τα 120μελα είναι τσουρουτικα…