Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βασίλη αν το λύσεις βρες κατσαβίδια να ταιριάζουν καλά στις βίδες. Αν δε ταιριάζουν καλά θα γίνουν πουτάνα. Αυτή η μαλακία αντί για πίρους έχει βίδες με κόντρα βίδες. FUUUUUCK!!!!!!.hair.
Μα ρωτάω τρόπο καθαρισμού χωρίς να την λύσω 🤣
Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ με λύσιμο ...

Το ξέρω ότι θέλει "ειδικά" κατσαβίδια ...

Νομίζω δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Θα γονατίσεις . Έχε και το youtube ανοιχτό από δίπλα, φρέντο και τσιγαριες και βουρ.

Βγάλε τα ξύλα, το κλείστρο και την κάννη. Πλάκωσε το δύο χέρια wd40 ή καλύτερα απολιπαντικό ώστε να φύγουν παλιά λάδια και καπνια.Ρίξε όσο μπορείς στους σωλήνες μπρος - πίσω.
Φύσημα με πεπιεσμένο αέρα. Μετά σπρευ συντήρησης και άστο όρθιο να στραγγισει όπως στεγνώνεις τα χταπόδια στον ήλιο.
Σκούπισμα με χαρτί και μπατονετες όπου μπορείς.

Βγάλε τα ξύλα, το κλείστρο και την κάννη. Πλάκωσε το δύο χέρια wd40 ή καλύτερα απολιπαντικό ώστε να φύγουν παλιά λάδια και καπνια.Ρίξε όσο μπορείς στους σωλήνες μπρος - πίσω.
Φύσημα με πεπιεσμένο αέρα. Μετά σπρευ συντήρησης και άστο όρθιο να στραγγισει όπως στεγνώνεις τα χταπόδια στον ήλιο.
Σκούπισμα με χαρτί και μπατονετες όπου μπορείς.
Δεν έχει ελατήριο στο κοντάκι; Να μη το βγάλει αυτό; Σε ένα βίντεο που είχα δει ήταν τίγκα στη μουργα και τη σκουριά. @gvp9000 αν δεν είναι φιλαρακι σου μη το πιάσεις Μπορεί στο λύσιμο να σου βγει κάνα σπασμένο ελατήριο η κάτι άλλο.

Δεν έχει ελατήριο στο κοντάκι; Να μη το βγάλει αυτό; Σε ένα βίντεο που είχα δει ήταν τίγκα στη μουργα και τη σκουριά. @gvp9000 αν δεν είναι φιλαρακι σου μη το πιάσεις Μπορεί στο λύσιμο να σου βγει κάνα σπασμένο ελατήριο η κάτι άλλο.
Αν δεν είναι πολυυυυυ φίλος! Αδερφός! Είναι το όπλο που δεν ακουμπάω, πέρα του να βγάλω τη κάνη!

Αν είχα την Browning auto 5 θα την εμπιστεύομουν μόνο σε οπλουργο να τη λύσει και να την καθαρίσει, μια φορά τον χρόνο. Μόνο κάννη θα καθάριζα μόνος μου και πολύ συχνά. Ίσως να ήταν υπερβολή το ετήσιο καθάρισμα στο εσωτερικό της βάσης της, μιας και όσα όπλα ξέρω, είναι σε χέρια ανθρώπων που δεν ξέρουν καν ότι θέλει ο μηχανισμός καθάρισμα, από τότε που αγόρασαν το όπλο και πάλι λειτουργούν.

Status
Not open for further replies.
Back