Υπάρχει γενικά δυσκολία στις εισαγωγές λόγω αφραγκιας...Νομίζω ότι πλέον δεν βρίσκεται εύκολα, η μεγάλη συσκευασια
Υπάρχει γενικά δυσκολία στις εισαγωγές λόγω αφραγκιας...Νομίζω ότι πλέον δεν βρίσκεται εύκολα, η μεγάλη συσκευασια
Το είχα παραγγείλει από αυτόν πλήρωσα όλα κανονικά και με πήραν τηλέφωνο την επόμενη το πρωί για ενημέρωση ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο. Σε 10 μέρες περίμεναν παραλαβή από Αμερική. (ακόμα έρχεται το καράβι) Ζήτησα πίσω τα λεφτά μου και ευτυχώς το βρήκα σε κοντινό μαγαζί εκτός ίντερνετ.Πριν 5 μήνες που το έψαχνα ο συγκεκριμένος δεν το είχε....δεν ξέρω αν το εφερε
Και μένα το ίδιο μου είχε κάνει...γιατί το πουλάει, αφού δεν το έχει?Το είχα παραγγείλει από αυτόν πλήρωσα όλα κανονικά και με πήραν τηλέφωνο την επόμενη το πρωί για ενημέρωση ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο. Σε 10 μέρες περίμεναν παραλαβή από Αμερική. (ακόμα έρχεται το καράβι) Ζήτησα πίσω τα λεφτά μου και ευτυχώς το βρήκα σε κοντινό μαγαζί εκτός ίντερνετ.
Ενδείκνυται και για άλλες χρήσεις η μόνο για το τσοκ; δηλαδή έχει εφαρμογή και στα κλειδιά και στους πρους του s/p;Αυτό έρχεται πολύ πολύ φθηνότερα!
Εχει 8πλασια ποσότητα! Συμφέρει...
Εγώ παραλείπω την δεύτερη.Σε χρωμιομενη κάνη αυτή την σειρά ακολουθώ και δεν μένει μέσα τίποτα.Σε αχρωμιωτη αντί για την μπρουτζινη μπορείς να χρησιμοποιήσεις ατσάλινη.Παντα με καλή λίπανση και έλεγχο της ελικοειδή μην έχει κόψει συρματακι και κάνεις ζημιά.
View attachment 79310View attachment 79311View attachment 79312
Βασίλη στον 18.6 μετά την θαλαμη και για καμιά δεκαριά πόντους....μόνο με την ελικοιδες δεν καθαρίζει καλά.Αυτη η δεύτερη είναι όλα τα λεφτά και παμφθηνη. Η τρίτη εντάξει είναι για τους ψωριαριδες σαν και μένα αλλά τα αξίζει τα λεφτά της.Εγώ παραλείπω την δεύτερη.
Μην σου πω και την τρίτη καμιά φορά, αλλά να βγάλει και λίγο τα λεφτά που έδωσα.
Μετά πανάκι και τέλος.
Και τα τσοκ με την πρώτη.
Γιώργο, η δεύτερη στη φωτογραφία, πουλιέται έτσι όπως είναι ή είναι η πρώτη βούρτσα αφού τυλίξουμε επάνω της σύρμα;Βασίλη στον 18.6 μετά την θαλαμη και για καμιά δεκαριά πόντους....μόνο με την ελικοιδες δεν καθαρίζει καλά.Αυτη η δεύτερη είναι όλα τα λεφτά και παμφθηνη. Η τρίτη εντάξει είναι για τους ψωριαριδες σαν και μένα αλλά τα αξίζει τα λεφτά της. δεύτερη στη φωτογραφία
Όχι δεν κάνει.Ενδείκνυται και για άλλες χρήσεις η μόνο για το τσοκ; δηλαδή έχει εφαρμογή και στα κλειδιά και στους πρους του s/p;
Αν σε αχρωμειωτη κάννη την ώρα που πηγαινοφερνεις την ελικοειδή κοπει ένα ατσάλινο σύρμα, ξέρεις πως θα γίνει η κάννη μέσα από τα γρατζουνισματα; θα χρειαστείς μετά λείανση στον τόρνο.Σε χρωμιομενη κάνη αυτή την σειρά ακολουθώ και δεν μένει μέσα τίποτα.Σε αχρωμιωτη αντί για την μπρουτζινη μπορείς να χρησιμοποιήσεις ατσάλινη.Παντα με καλή λίπανση και έλεγχο της ελικοειδή μην έχει κόψει συρματακι και κάνεις ζημιά.
View attachment 79310View attachment 79311View attachment 79312
Καλά με έπεισες στην επόμενη παραγγελία θα πάρω και μια τέτοια να βρίσκεται.Βασίλη στον 18.6 μετά την θαλαμη και για καμιά δεκαριά πόντους....μόνο με την ελικοιδες δεν καθαρίζει καλά.Αυτη η δεύτερη είναι όλα τα λεφτά και παμφθηνη. Η τρίτη εντάξει είναι για τους ψωριαριδες σαν και μένα αλλά τα αξίζει τα λεφτά της.
Ούτε εγώ δεν τα κάνω αυτάΑμερικλανικο καθαρισμα δειτε στο 4,20
Πέρσι μετά από πολλά διασποράς με ελικοειδή διασπορέα η κάννη είχε πιάσει τόση πολλή μάκα από τα κατάλοιπα που μόνο το δράπανο με έσωσε. Έβγαιναν τα ρινίσματα όπως ακριβώς λες σαν να έκοβα με τροχό.Καθαρισα μια κάνη φίλου που είχε γύρω στα 3 χρόνια να καθαριστεί!
Αν δεν έμπαινε η ελικοειδής και σύρμα τυλιγμένο σε δράπανο δεν θα καθαριζε με την καμία.
Έβγαζε τα ρινίσματα από το μολύβι σαν να έκοβα με σιδεροπριονο!
Τελικά γυαλισε.
Εγώ χρησιμοποιώ το tetragun στο ποζε, αλλά επειδή έχετε γράψει αρκετές φορές για το συγκεκριμένο,γι αυτό και ρώτησα.Όχι δεν κάνει.
Εκεί βάλε οποιοδήποτε γρασσο λιθιου ή και γραφιτουχο NLG2.
Αμερικλανικο καθαρισμα δειτε στο 4,20
Δε μας έδειξε πως την καθάρισε.Ούτε εγώ δεν τα κάνω αυτά
το copper αγγίζει τους +982cΤο συνηθισμένο γρασσο με τις πολλές τουφεκιες ζεσταίνεται πολύ και γίνεται σαν λάδι, οπότε το τσοκ ξεβιδωνει και περνάνε αέρια. Το antiseize Permatex για να λειώσει έτσι, θα έχει πρώτα καταστραφεί η κάννη αφού αντέχει πάνω από 800β κελσιου!
Εμπροσθογεμες που σου χρειάζεται εσέναΚαθαρισα μια κάνη φίλου που είχε γύρω στα 3 χρόνια να καθαριστεί!
Αν δεν έμπαινε η ελικοειδής και σύρμα τυλιγμένο σε δράπανο δεν θα καθαριζε με την καμία.
Έβγαζε τα ρινίσματα από το μολύβι σαν να έκοβα με σιδεροπριονο!
Τελικά γυαλισε.