Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μου στάλθηκε με sms την Κυριακή το μεσημέρι:
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ-10/04/2016-ΩΡΑ 9,00 π.μ-
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΑΤΖΑΓΡΙΩΤΑΚΗ 76-ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ.ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ-ΚΛΗΡΩΣΗ 2 ΑΔΕΙΩΝ.

Θα πάω πρώτα ο Θεός.
Όσοι μένουν περιοχή Ελληνικού και γύρω περιοχές , όποιος θέλει πηγαίνουμε παρέα.
Ευκαιρία είναι να γνωριστούμε συμπολίτες κυνηγοί.

Μου στάλθηκε με sms την Κυριακή το μεσημέρι:
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ-10/04/2016-ΩΡΑ 9,00 π.μ-
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΑΤΖΑΓΡΙΩΤΑΚΗ 76-ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ.ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ-ΚΛΗΡΩΣΗ 2 ΑΔΕΙΩΝ.

Θα πάω πρώτα ο Θεός.
Όσοι μένουν περιοχή Ελληνικού και γύρω περιοχές , όποιος θέλει πηγαίνουμε παρέα.
Ευκαιρία είναι να γνωριστούμε συμπολίτες κυνηγοί.

Την Κυριακή έχουμε κι εμείς συνελευση και εκλογές. Ήδη μου τηλεφώνησαν για να τους ψηφίσω 6 υποψήφιοι ... .sarcastic.

Την Κυριακή έχουμε κι εμείς συνελευση και εκλογές . Ηδη μου τηλεφώνησαν για να τους ψηφίσω 6 υποψήφιοι ... .sarcastic.
Για φαντάσου..Δεν μπορώ να ρθω,Έχω δουλειά να τους πεις.
Μόνο τότε μας θυμούνται..

Last edited:
Την Κυριακή έχουμε κι εμείς συνελευση και εκλογές. Ήδη μου τηλεφώνησαν για να τους ψηφίσω 6 υποψήφιοι ... .sarcastic.

Μόλις δέχτηκα από υποψήφιο πρόεδρο και μου πρότεινε να βάλω υποψηφιότητα και αν βγούμε να αναλάβω την θέση του ταμεία. Η επιφύλαξή μου για το όλο σκηνικό και το ότι πραγματικά δεν νιώθω ακόμη έτοιμος να προσφέρω αυτά που θέλω, με έκαναν να αρνηθώ ευγενικά... :)

Μόλις δέχτηκα από υποψήφιο πρόεδρο και μου πρότεινε να βάλω υποψηφιότητα και αν βγούμε να αναλάβω την θέση του ταμεία. Η επιφύλαξή μου για το όλο σκηνικό και το ότι πραγματικά δεν νιώθω ακόμη έτοιμος να προσφέρω αυτά που θέλω, με έκαναν να αρνηθώ ευγενικά... :)
Σα τα μούτρα του σ έχει κανει μια ψυχή που ψάχνει φωτογρ.δε λέω όνομα..RESPECT..RESPECT..RESPECT.
Λαέ του hl

Δηλαδή ξεκινάμε προεκλογικό αγώνα;;;;;.banana.

Διονύση δεν το διάβασες ολόκληρο; Ένας είναι ο υποψήφιος εδώ μέσα! Αν δεν το ξέρεις ρώτα τον Ευριπίδη να σου πει..vah.
.buy buy.

Aυτοί είναι οι μικροτσούτσουνοι μαλάκες του Φατσοβιβλίου που με τέτοιες ενεργείς ,αναμφισβήτητα καταδικαστέες , το μόνο που κάνουν εκτός από το να αισθάνονται ότι μεγάλωσαν την χαμένη ψω.... τους , δίνουν τροφή στον κάθε Τσιρώνη .

Aυτοί είναι οι μικροτσούτσουνοι μαλάκες του Φατσοβιβλίου που με τέτοιες ενεργείς ,αναμφισβήτητα καταδικαστέες , το μόνο που κάνουν εκτός από το να αισθάνονται ότι μεγάλωσαν την χαμένη ψω.... τους , δίνουν τροφή στον κάθε Τσιρώνη .
Αυτός ο χοντρός με το μπλε γιλεκο είναι πολύ μαλακας όχι ότι οι άλλοι δεν είναι άλλα αυτός παιρνει βραβείο
Ούτε το σκυλί δεν ξέρει πως να τραβήξει
Αμφιβάλλω αν έχει σχέση με το κυνήγι ποιο πολύ για κρεατοσυλλεκτης μοιαζει

Εχθές πήγα στην γενική συνέλευση και στις εκλογές του κυνηγετικού συλλόγου Κομοτηνής. Πραγματικά αυτό που αισθάνθηκα ήταν μόνο θλίψη. Τη χρονιά που μας πέρασε εκδόθηκαν περίπου 2000 άδεις κυνηγιού. Φτάνοντας πρώτη αρνητική εντύπωση ήταν ότι είδα να έχουν συγκεντρωθεί περίπου 60 άτομα. Δεύτερη αρνητική εντύπωση ήταν ο "αγώνας" των υποψηφίων να σε πλησιάζουν με ηλίθιο χαμόγελο είτε τους γνώριζες είτε όχι. Μοίραζαν χαρτάκια (σε εμένα δεν έδωσαν :) ) με την ομάδα του καθενός κ.τ.λ. Η τρίτη και χειρότερη αρνητική εντύπωση ήταν ότι από τα 60 περίπου άτομα, μέσα στην γενική συνέλευση ζήτημα να υπήρχαν καμμιά 20αριά. Οι υπόλοιποι νοιαζόταν μόνο για την ψηφοφορία. Όσον αφορά τη συνέλευση παρουσιάστηκε ο απολογισμός και ο προϋπολογισμός στα γρήγορα για να μην χαθεί χρόνος και υπερψηφίστηκαν. Στα θετικά υπερψηφίστηκαν η πρόταση για τη δημιουργία δικού μας συλλόγου αιμοδοτών και η πρόταση από την επόμενη φορά να γίνεται η γενική συνέλευση την προηγούμενη (Σάββατο) από την ημέρα (Κυριακή) των εκλογών ώστε να υπάρχει χρόνος για συζήτηση και προτάσεις.... Ακολούθησε η ψηφοφορία...

Last edited:
Χτες Κυριακή είχε έκτακτη Γενική Συνέλευση ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλλιθέας παρουσία του Προέδρου της Ομοσπονδίας Κύριου Παπαδόδημα και μέλη του συλλόγου.
Μαζεύτηκαν γύρω στα 110-120 άτομα.
Για πρώτη φορά είπαν ότι μαζεύτηκε πολύς κόσμος.
Ειπώθηκε το γνωστό πρόβλημα με τον οικολόγο-υπουργό Τσιρώνη με αρκετές λεπτομέρειες από τις συναντήσεις που είχαν για το κυνήγι.
Μας προέτρεψαν να αφυπνίσουμε συνκυνηγούς μας όσον το δυνατότερο αυστηρά να συμμετέχουν στα κοινά διότι κινδυνεύει το κυνήγι.
Αφού επισημάνθηκαν κάποια λάθη των υπεύθυνων των συλλόγων και της ομοσπονδίας που εκφράστηκαν από τους κυνηγούς , ειπώθηκαν παράπονα και παραλήψεις , όπως η επικοινωνία , η μη λειτουργία των ιστοσελίδων για ενημερώσεις και ανακοινώσεις κλπ , η ασθενής υποτονικότητα δραστηριότητας της Αθήνας , αφού η επαρχία φαίνεται περισσότερη η δραστηριότητα της.
Τουλάχιστον σαν σαν νέος κυνηγός διαπίστωσα ένα σοβαρότατο πρόβλημα , και καλά θα κάνουν οι κύριοι υπεύθυνοι να αλλάξουν τακτική.
Να δραστηριοποιηθούν όσον το περισσότερο γίνεται στην τηλεόραση , ραδιόφωνο και εφημερίδες για να ενημερωθεί σωστά η κοινή γνώμη.
Αυτό που εκμεταλεύονται οι οικολόγοι δηλαδή.
Αυτό μου φαίνεται το ουσιαστικότερο πρόβλημα.
Γιατί προς το παρόν , όπως γνωρίζετε όλοι σας η κοινή γνώμη είναι κατά των κυνηγών.
Αυτό πρέπει να αντιστρέψουν προς όφελός μας.
Όλα τα άλλα που άκουσα τα θεωρώ δικαιολογίες χωρίς αποτέλεσμα.

Εχθές πήγα στην γενική συνέλευση και στις εκλογές του κυνηγετικού συλλόγου Κομοτηνής. Πραγματικά αυτό που αισθάνθηκα ήταν μόνο θλίψη. Τη χρονιά που μας πέρασε εκδόθηκαν περίπου 2000 άδεις κυνηγιού. Φτάνοντας πρώτη αρνητική εντύπωση ήταν ότι είδα να έχουν συγκεντρωθεί περίπου 60 άτομα. Δεύτερη αρνητική εντύπωση ήταν ο "αγώνας" των υποψηφίων να σε πλησιάζουν με ηλίθιο χαμόγελο είτε τους γνώριζες είτε όχι. Μοίραζαν χαρτάκια (σε εμένα δεν έδωσαν :) ) με την ομάδα του καθενός κ.τ.λ. Η τρίτη και χειρότερη αρνητική εντύπωση ήταν ότι από τα 60 περίπου άτομα, μέσα στην γενική συνέλευση ζήτημα να υπήρχαν καμμιά 20αριά. Οι υπόλοιποι νοιαζόταν μόνο για την ψηφοφορία. ..

Χρήστο η κατάσταση απο οτι ακούω και διαβάσω ειναι όντος απογοητευτική .. με την μικρή μου εμπειρία θα ξεφωνίσω απόλυτα με αυτό που λες "Οι υπόλοιποι νοιαζόταν μόνο για την ψηφοφορία" και νομίζω πβσ το όλο στήσιμο έιναι ακριβός για αυτό τον λόγο .. δηλαδή όσο λιγότεροι πανε να ψηφίσουν τόσο ποιο ελεγχόμενο ειναι το αποτέλεσμα .. για φαντάσου 1000 άτομα να ειναι εκεί την Κυριακή !!
αυτός ειναι και ο λόγος οτι δεν κάνουν καμία προσπάθεια να το επικοινωνησουν με τους 2000 κυνηγούς που λές ! πχ με ένα sms ή ένα γράμμα κτλ.
Τουλάχιστον το αυτονόητο.. να έχουν όλοι οι σύλλογοι ενημερωμένο σάιτ και φόρουν για να συζητούνται προτάσεις ιδέες και δράσεις ... και γιατι όχι να γίνονται και ηλεκτρονικές ψηφοφορίες για της προτάσεις ώστε να παίρνει δημόσια θέση ο κάθε υποψήφιος ..

Τουλάχιστον σαν σαν νέος κυνηγός διαπίστωσα ένα σοβαρότατο πρόβλημα , και καλά θα κάνουν οι κύριοι υπεύθυνοι να αλλάξουν τακτική.
Να δραστηριοποιηθούν όσον το περισσότερο γίνεται στην τηλεόραση , ραδιόφωνο και εφημερίδες για να ενημερωθεί σωστά η κοινή γνώμη.
.
δυστυχώς δεν βλέπω εγω να γίνετε κάτι απο τους αρμόδιους που συντηρούμε με τα λεφτά μας .. και μιλάω ακόμα και για τα αυτονόητα .. Δεν θα ξεχάσω προ πέρυσι που πήγα να ανανεώσω την άδεια μου στο Μαρούσι μετά απο χρόνια , τους ζήτησα κάποιο έντυπο με τα θηρεύσιμα και να μου δώσουν χάρτες με τις απαγορεύσεις .. με κοιτούσαν σαν σπάνιο πουλί .. αυτό με τούς χάρτες, τους πήρε ώρα να το διαχειριστούν !!
Οφείλω να πώ εδώ οτι πέρυσι ανανέωσα την άδεια μου στα Ιωάννινα και για έκπληξη μου πρώτη φορά έλαβα ταχυδρομικά στην Αθήνα που μένω χάρτη με τις απαγορεύσεις του νομού Ιωαννίνων .. άλλα και κάθε δύο μηνες εφημερίδα με κυνηγετικά νέα του συλλόγου άλλα και θέματα που αφορούν το κυνήγι, άρθρα κτλ. μάλιστα έλαβα εφημερίδα τον Μάρτιο και ας έχει τελείωση το κυνήγι.

Και τώρα που το σκέφτομαι όσοι βγάζουν γενικές άδεις θα μπορούσαν να επιλέγουν δραστήριους συλλόγους οπουδήποτε είναι αυτοί.. εγώ για παράδειγμα δεν βρίσκω τον λόγο να ανανεώσω στην Αθήνα που μέχρι σήμερα δεν μου έχει προσφέρει κανείς απο τους τρις συλλόγους τίποτα !.
το λέω γιατί οι σύλλογοι θα πρέπει να πάψουν να σε θεωρούν δεδομένο πελάτη και να αδιαφορούν για την υποστήριξη σου .. ασ πάρει το 150άρι κάποιος σύλλογος που κάνει περισσότερα για τα μέλη του !
τι λέτε ?

Last edited:
.off topic. Μπορείς να ανανεώσεις σε σύλλογο εκτός της περιοχής σου; Εμένα μου είχαν ζητήσει χαρτί από τον δήμο όταν έβγαζα άδεια ότι είμαι μόνιμος κάτοικος Αιγάλεω.
Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι από την μεριά μας και ένα μέσο αφύπνισης ορισμένων.

Χρήστο η κατάσταση απο οτι ακούω και διαβάσω ειναι όντος απογοητευτική .. με την μικρή μου εμπειρία θα ξεφωνίσω απόλυτα με αυτό που λες "Οι υπόλοιποι νοιαζόταν μόνο για την ψηφοφορία" και νομίζω πβσ το όλο στήσιμο έιναι ακριβός για αυτό τον λόγο .. δηλαδή όσο λιγότεροι πανε να ψηφίσουν τόσο ποιο ελεγχόμενο ειναι το αποτέλεσμα .. για φαντάσου 1000 άτομα να ειναι εκεί την Κυριακή !!
αυτός ειναι και ο λόγος οτι δεν κάνουν καμία προσπάθεια να το επικοινωνησουν με τους 2000 κυνηγούς που λές ! πχ με ένα sms ή ένα γράμμα κτλ.
Τουλάχιστον το αυτονόητο.. να έχουν όλοι οι σύλλογοι ενημερωμένο σάιτ και φόρουν για να συζητούνται προτάσεις ιδέες και δράσεις ... και γιατι όχι να γίνονται και ηλεκτρονικές ψηφοφορίες για της προτάσεις ώστε να παίρνει δημόσια θέση ο κάθε υποψήφιος ..

Συμφωνώ μαζί σου σου Χρήστο. Μόνο επειδή το ανέφερες να επισημάνω ότι είχαν σταλεί sms από τον Σύλλογο σε όλα τα μέλη για τον τόπο την ημέρα και την ώρα της συνέλευσης αλλά δυστυχώς η ανταπόκριση ήταν ελάχιστη και αυτή περισσότερο για την ψηφοφορία και όχι για τη συνέλευση...
Ξέχασα να αναφέρω ένα ακόμη θετικό ότι συλλέξαμε υπογραφές των μελών σε κείμενο διαμαρτυρίας για τις θέσεις των αντικυνηγών στον εθνικό διάλογο...

Status
Not open for further replies.
Back